2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288703 بازدید | 36895 پست
اره میدونم کار اشتباهی کردم زدم ولی یک لحظه انگار خون ب مغزم نرسید عصبی شدم کلا پسرم خیلی شیطونه ماش ...

مال منم ماشاالله یه جا بند نمیشه تازه یکسالش شده 

مطمئن باش ادامه دار نمیشه فقط باید عکس العمل بد نشون ندی بی تفاوت باش یا به یه کار دیگه مشغولش کن 

مثلا من اگه کابینتو باز کنم تا یه چیزی بردارم پسرم بدو بدو میاد که دست بزنه به ظرفا و بریزه بیرون منم فورا یه کاسه یا آبکش پلاستیکی چیزی میدم دستش میشینه بازی میکنه اگه ببینم نمیشینه در قابلمه میدم لیوان میدم انقدر میریزم جلوش تا بشینه کیف کنه منم به کارم میرسم 

اینا الان انقدر کنجکاون دوس دارن ته توی همه چیو در بیارن 

شاید برای ما جذاب نباشه اما اونا الان کاشفای کوچولو ان و ما نباید جلوشونو بگیریم فقط باید هدایتشون کنیم به سمت چیزای خوب 

بذار آزاد باشه بریز بپاش کنه بازی کنه هرکاری دوس داره بکنه تو فقط باید برای کارهای خطرناک و کارهای زشتش موضع بگیری و نذاری انجام بده 

مابقی چیزا آزاده که انجام بده

حتی اگه احساس به wc هم نداری ولی در طول روز چند بار  برو تا روده هات تحریک بشه .. قرص اهن ح ...

برم الکی زور بزنم😐😕 خب بدبخت بواسیرم میپره بیرون 😥

همین قرص آهن مرض گرفته منو اینجوری کرداااا😐

انجیر که روی منو سفید کرده بیشهوور😕 هرکس میخوره فورا مسهل میشه من انگار ن انگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزای دلم  بچه ها این شبا به دعاتون محتاجم اگر میتونید برام صلوات نذرکنید آیه ای از قران ...

چیشده عزیزم هموندبودی ک شوهرش خیانت کرده بود😕😕 

انشاالله خدا به داد دلت برسه عزیزم 

برای حاجت رواییت حمد میخونم

قربونت😉🐥...موفق باشی عزیزدلم❤

ممنونم♥️♥️♥️

سلام گلم شبت خوش ببخش دير شد

گزارش#  

صبحانه دو كف نان سنگك و ٤٠ گرم پنير و يدونه گردو و چاي و يدونه قند

ميان وعده هندوانه 

ناهار ٨ ق پلو و ٥ ق قيمه و ٤ ق سالاد شيرازي

عصر چاي و خرما و يدونه شليل و ٥ تا زيتون

شام سوپ مرغ و سبزيجات

كالري مجاز ١٥٥٠.  كالري مصرفي١٥٢٠

چالش اب

چالش بازو رو رعايت كردم

٦ ليوان اب خوردم و قرص مولتي

یکم دیگ صبرکن چندروز دیگ باز نشدی یدونه دیگ بی بی چک بزن شاید لقاح دیر بوده🧐 انشالله ک دلت شاد بشه ...

والا نمیدونم خودمم اعصابم خورده☹️☹️...باشه..مرسی زهرا جان...ممنون عزیزم❤😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
اووووف#  چ گزارشی جووون بابا🌺🌺❤❤❤❤

فدات داا🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   @فندق_فسقلی     سلام عزیزم میدونم دیر گزارش دادم اگه اخطار بدی حق داری ...

سلام عزیزم اشکال نداره پیش میاد بچت واجبتره...اول اینکه بجا شکر و شکلات از چیزهای مقویتر و سالمتر استفاده کن مثل عسل کشمش شیره خرما و انگور...همچی عالی نوش جون.... باشه منتظر ورزشاتم هستم😉..بوس تامام💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
گزارش_سرگروه#   🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸 صبحانه : ۳کف دست نون بربری+پنیر+کره🍞 میان ...

😂علیکم سلام به توان ۱۰۰

عالییی هستی سپیده..👏👏👏👏💪💪💪💪💪

فقط چرا سبزیجات نخوردی.. نکنه تموم شده سبزیجاتت🥺 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بخدا امروز و دیروز ۵۰۰تا پروانه زدم  آبم روزی ۱۰لیوان میخورم صد بار میرم دشویی برای جیش اما او ...

عزیزم اسفرزه بگیرازعطاری عالیه اماحتما حتما بایدخیلی اب بخورین وقتی مصرف میکنین این دیگه حتما جواب میده 

ممنونم♥️♥️♥️ سلام گلم شبت خوش ببخش دير شد گزارش#   صبحانه دو كف نان سنگك و ٤٠ گرم پنير و ي ...

سلام عزیزم...عزیزم بجا قند خرما بخور بهتره...آب هم بیشتر بخور..نوش جون بقیش عالی❤💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزای دلم  بچه ها این شبا به دعاتون محتاجم اگر میتونید برام صلوات نذرکنید آیه ای از قران ...

عزیزدلم خدابهت ارامش بده....برات ایت الکرسی خوندم😘😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏