2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287935 بازدید | 36895 پست
سلام نوش جون...۱٠قاشق پلو زیاده نهایت ۷قاشق...عزیزم ورزش کن وگرنه کاهشت کم میشه...کالریتم پر کن💛

باشه عزیزم امروز سرم شلوغ بود نشد انشالله فردا

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
سلام عزیزم مرسی اره خداروشکر فقط کلی چاق شدم😓🥴 لحظه شماری میکنم برگردم رژیم

بابا اشکالی نداره..اینقدر به خودت استرس نده..

بخور ولی  تا میتونی سالخوری کن،،، حالا یه جاهایی هم هله هوله خوری داشتی، اشکالی نداره ولی کنترل شده بخور..در همون حد که حسش بخابه...

ان شاالله به سلامتی دوران‌بارداریت تموم بشه و زایمان کنی و‌بعدش بسم الله، این گوی و این میدان💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم مثله همیشه عالیییی بودی🌼🌼👏👏فقط مصرف کربورویه کوچولوکمترش کن😘😘😘خداازت راضی باشه خوشگل ...

امروز استثنا بود جایزه ی کاهشم😀😀😀😀

چشم حتما😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام عزیزدلم خوبی...فدات بشم..ممنونم از راهنماییت...حتما رعایتش خواهم کرد...موضوع اینه هنوز پری نشدم ...

یکم دیگ صبرکن چندروز دیگ باز نشدی یدونه دیگ بی بی چک بزن شاید لقاح دیر بوده🧐

انشالله ک دلت شاد بشه 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزیزمممممم ناامیدشدن نداریم قرارنیست هرهفته کاهش توپ داشته باشیم این جمع شدیم بهم انگیزه بدیم مطمئنم ...

سلام عزیزم . کالری مصرفی ۱۱۰۰ کالری و مجاز هم ۱۱۰۰ تا 

عزیزم من ناهار سالاد و جکر و نان سنگک 

شام مرع و ۵ ق برنج ‌ .دیگه مهمون داشتیم مجبور شدم بخورم . و سالاد

میتنوعده گل گاوزبان و کیک کوچیک

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

گزارش_سرگروه#  

🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸

صبحانه : ۳کف دست نون بربری+پنیر+کره🍞

میانوعده :هلو+خرما+چای ☕☕☕☕

ناهار : نان لواش + ۱ق الویه🍨

میانوعده :شیرانبه🍺🍺

شام : کوکو سیب زمینی😋

۱۲۰۰ کالری🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃صدتا زیاد شد😢

🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

ورزش : نیم ساعت حلقه

۵۰ طناب

۵۰ پروانه

چرخش روسی(۲*۲۵)

چالش شکم

🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸

شنای دیوار✔

وعده ی سبک✔

مراقبت پوستی آلوئه ورا✔

۸ لیوان آب و چای✔

@سمیه1396 سلام سلام سمیه سلام آاااای سمیه سلام😄

سلام عزیزای دلم  بچه ها این شبا به دعاتون محتاجم اگر میتونید برام صلوات نذرکنید آیه ای از قران ...

الاهی دورت برگردم قشنگم ب نیابتت از فردا شب تا آخر صفر ایشالا زیارت عاشورا میخونم قلبت آروم شه مشکلت حل شه ب حق امام حسین و یارای باوفاش ب حق دستای بریده ابوالفضل ب گلوی بریده ی علی اصغر...😢😢😢😢

گریه کردم واست ناراحت شدم خیییلی .......خدا خودش ب آبروی این عزیزا قسمش دادم دلت آروم و شاد کنه...آمین

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@مامان_الیساهستم2  

سلام سهیلا جونم جواب ندادی چند بار تگت کردم(روزی ک تازه رفتی) امروزم بیخبر اومدی و رفتی ....خاستم بدونی دلتنگتم مهربونم😘😘😘😘😘😘😘😘

از زحماتتم ممنونم 🙌🙌🙌🙌

ایشالا😍😍😍😍😍 تو میتونی دختر گل🥰

قربوووونت

شروع كردم ورزش رو 🥰🥰با قدرت ادامه ميدم

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

@honamik29192  گزارش#  

سلام کالری مجاز۱۳٠٠   کالری مصرفی1188

انصافا هر شب گزارش دادن سخته...  هرچند کاملا لازمه و خودش حالت انگیزشی داره...  ولی هر شب پمیتونم تکراری هی بگم فلان چالش رو انجام دادم...  یا فلان ورزش رو کردم... ببخشید واقعا... 

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
@sahar70     @مرباجونی     @پفسه     @مزرج     @ ...

سلام آسنات عزيز

گزاااااااارش#  

صبحانه نان سنگك٧٠ گرم با ١٠ گرم پنير

ميان وعده ٢٥٠ گرم هلو با هسته

ناهار يك كاسه آبدوغ خيار 

ميان وعده ٢٥٠ گرم هلو با هسته

شام ٧٠ گرم نان سنكك با ٢٠٠ گرم دل مرغ

آخر شب شير و دارچبن يك ليوان

كل كالري ١٣٤٠

ورزش ١٠٠ تا دراز نشست و ٥٠ تا دوچرخه با رقص

لطفا ايرادات غذاييمو بگو عزيز

ميتونم از فردا اسكرين از كالري شمار بفرستم؟

نوو مشکل..😉 گلم عالیی بودی.. ساندویچ ناهارت را با شام سبکت ، جبران کردی و الیته ورزشای&nbs ...

نه هواسم هست اگه ی روز ناسالم بخورم تا سه روز حداقل بعدش اصلا ناسالم نمیخورم دیگه دیدم امروز کالریم رو تا ۱۵۰۰میتونم ببندم گفتم ی حالی بدم به خودم🤣🤣🤣🤣

بابا اشکالی نداره..اینقدر به خودت استرس نده.. بخور ولی  تا میتونی سالخوری کن،،، حالا یه جا ...

هله هوله نمیخورم زیاد

این استعداد چاقیمه داره خودشو نشون میده

ان شاالله

گزارش#  

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم میدونم دیر گزارش دادم اگه اخطار بدی حق داری ولی گرفتار بچم بودم بیدار بود تا خوابید دیر شد 

صبحانه نان بربری و چای شکر پنیر شکلات ساده ۱۰ گرم ۳۳۸ کالری 

ناهار ۸ ق کته و ۱۵۰ گرم خوراک سینه مرغ ۴۴۴ کالری

شام خوراک مرغ و تن ماهی ۳۲۹ کالری وعده سبک رعایت شد 

میان وعده هندونه و هلو خیار و گلابی و موز و ۴ تا ساقه طلایی خیلی گرشنم بود 😶۴۹۱کالری 

مجاز ۱۵۸۰ مصرفی ۱۶۰۰ از فردام کم میکنم ۲۰ تا 

ان شاالله ورزشم میکنم 

یه لیوان شیر مجاز خوردم 

بوس تامام  😘😘😘😘😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚