2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
خواهش میکنم گلم پیش میاداضافه وزنتم زیادنیست بارعایت سریع کم میشه🌼🌼اینهفته مطمئنم خوشحال میشی 💪💪 ...

ایشالا سرگروه مهربونم. 😘😘

راستی سهیلا جون چرا رفت؟ من چون زیاد نمیام در جریان نیستم

@عروسترکم         @فندق_فسقلی     گزارش#   سلام مینا جان ...

سلام ب روی ماهت💝...صبحانه خیلیم خوبه فقط یه نکته همش سردیه پنیر خیار عدسی یچیز گرم همیشه همراهش بخور...ناهارتم عالی نوش جونت...شامت عالی...حالا میرسیم سروقت میانوعدت🤨 چشمم روشن کیک و شکلات و...بیام برات دلبندم؟🙅🏻‍♀️🙁...ورزشاتم بیست ♥....آفرین 🦋😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🐥😘🦋

سلام گلم شبت بخير و خوشي

گزارش#  

صبحانه چاي و بيسكوييت

ميان وعده خيار و هلو

ناهار ٣/٥ كتلت و يدونه نان ساندويچي كوچيك و گوجه و خيارشور و دوغ

عصر چاي و خرما و هندوانه و انگور

شام يدونه تخم مرغ ابپز و سس كچاب و خيار

اخر شب شير و عسل

كالري مجاز ١٥٥٠.   كالري مصرفي١٣٠٠

چالش اب رعايت شد

ورزش بازو انجام شد

ایشالا سرگروه مهربونم. 😘😘 راستی سهیلا جون چرا رفت؟ من چون زیاد نمیام در جریان نیستم

مهربونی ازخودتته عزیزم😘😘

سهیلاجون گفتن میخوان یکم ازسایت دورباشن واستراحت کنن🌼🌼🌼

ایشالا سرگروه مهربونم. 😘😘 راستی سهیلا جون چرا رفت؟ من چون زیاد نمیام در جریان نیستم

سلام فرزند نمونه سهیلا😉..سهیلا جان قبلا چشماشو عمل کرده...مرتب این مدتم بنده خدا بخاطر ما سرش تو گوشیش بوده...شش ماه هم هست مدام حواسش بهمون بود..ب این دلایل مخصوصا چشمش ک دوباره عود نکنه رفت😭...خدا هر چی از میخاد بهش بده ک اینقدر ماه و مهربون بود در حقمون❤😘🥰

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام ب روی ماهت💝...صبحانه خیلیم خوبه فقط یه نکته همش سردیه پنیر خیار عدسی یچیز گرم همیشه همراهش بخو ...

سلام شبت بخير 

سرگروه ما نيست 🥴🙄 هيچ خبري ازش نيست

منم هرچي پيام دادم بهم جواب نميده منم ديگه گزارش نميدم 

فكر كنم بخاطر اين چاق شدم 🙈🙈🙈

من سرگروه ميخوام 😩😩😫😫

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
سلام ب روی ماهت💝...صبحانه خیلیم خوبه فقط یه نکته همش سردیه پنیر خیار عدسی یچیز گرم همیشه همراهش بخو ...

شکلات تلخ نود درصدنخورم آیا؟ تکه هاش پنج گرمیه.

کیکم کم بود ولی خوردم رفت دیگه😀 ترسیدم وحشی شم حمله کنم بهش. اووو تازه دو تا چیز دیگه ام فقط جویدم تا مزش تو دهنم باشخ بعد تفش کردم😀

رو پنیرم زیره ریختم رو خیارم نعنا. کافیه یا گرم تر باید باشه. 

سلام گلم شبت بخير و خوشي گزارش#   صبحانه چاي و بيسكوييت ميان وعده خيار و هلو ناهار ٣/٥ كت ...

سلام عزیزم...صبحانه چای و بیسکوییت🧐 نه دیگه نداشتیم دلبندم،صبحانتو مفصل و مقوی بخور....ناهار و شامت عالی عزیزم...فقط زمان پریودی لبنیات استفاده نکن حداقل سه روز اول...همچی عالی آفرین🧸💝🦋😍💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه هااا❓❓❓❓❓

اتو بخار معمولی یا مخزن دار؟؟؟؟؟❓❓❓❓

کسی مخزن دار داشته ، ازش راضی بوده؟؟؟؟❓❓❓❓

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام شب بخیرگلم بانوباران تحویل شما🌼🌼🌼 @بانوباران   موفق باشی عزیزم😍 ...

ممنونم عزیزم 😍😍😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
شیرینم من ک هنو مامان نشدم🥺☹️...ولی خدا از دهنت بشنوه..خوشبحالت ک مشهدی امشب موقع اذان برام دعا میک ...

میدونم 

هنوز خبر مامان شدنت رو نفهمیدی😂ولی من که تورو مامان فرض میکنم

انشاالله امام رضا که ملقب به امام مهربانی ها هم هست به شما یک نی نی خوشگل و صالح و سالم بده و زود هم خبرش رو بشنوی😍😍😍😍

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
گزارش#   @سمیه1396     سلام عزیزم خوبی از امروز تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم و نا ...

سلام‌گلم🌸

خیلیییی هم عالیییی رعایت کردی. 👌افرین👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸