2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
عشقم پودينگ زعفروني درست كردم عينه دنته  تو كالري شمارم پودينگ نداشت با دنت ميوه اي حساب كردم ...

اره گلم، موادش یکی هس، درسته👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مامان_دخترای_گل     @نیشابور     @همکلاسی18196     @zahra_79 ...

گزارش#

صبحانه👈شیر=92

ناهار👈کوکوسبزی+ترشی=250

شام👈ناگت=150

میان وعده ها👈خربزه+آلو+انگور=108

آب👈8 لیوان

ورزش=یک ساعت پیاده روی

کاری مجاز=500

کالری مصرفی=600

اخر هفته ازمون مهمی دارم، درس می خونم با 500 نتونستم ببندم

🌼💙🌼💙🌼💙🌼💙🌼💙🌼💙🌼💙🌼💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منکه دیروز گزارش رو دادم امروزم که هنوز تموم نشده بود روز همیشه عصرا گزارش میدن 

واای عاره... من فکر کردم امروز یکشنبه هس😂😂😂😂👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون مهربون😘😘

قسمت ویرایش عکس فقط همین عکسه باشه، زودتر تایید بشه.. بقیه عکسای اضافی را از اون قسمت پاک کن😉

دخمل زیبای من❤😘

سلام گزارش امشب.

صبحونه: نان لواش ۱ کف دست+مربا آلبالو۱ قاشق+پنیر سفید نصف قوطی کبریت +طالبی ۲ قاچ.

ناهار: انار ۲ عدد.

میانوعده:.طالبی ۱ قاچ+انگور۱ لیوان +بادام درختی ۴ عدد

شام: انگور۱لیوان +پنیرسفیدنصف قوطی+ خیار۳ عدد+ نان لواش۳ کف دست+تخم مرغ آبپز۱ عدد+بادام درختی ۴ عدد.

ورزش"رقص۱۵ دقیقه+هوازی .+ورزش ساق پا .

چالش شنای دیوار ۲۰ تا .

دم کرده زیره + چای سبز خوردم .

کالری مصرفی ۱۲۰۰
کالری مجاز۱۳۸۰

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
گزارش#   صبحانه لالا بودم ناهار:املت+لواش+پياز عصرونه:پودينگ زعفروني+خرما+چاي+گلابي+نارنگي+ ...

۱۶ روز مانده.. تو امضام همیشه هس 😉

گزارش_سرگروه#   🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓 صبحانه : شیرنسکافه + خرما☕☕☕☕ میانوعده : ...

سلام گلم🌸

واو عجب گزارش مرغییی😁👌👌👌👌باریکلا 

منم میفرستم به زودی😁

👆👆👆👆👆👆 @newyork       @بانوباران       @پفسه ...

ممنونم عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
💙💙💙💙💙بچه های گروه آبی تگدونیم درست شده ریپلای سخته براتون تگم کنید😍😍💙💙💙💙

سلام سرگروه جونم انشالله با شما به هدفم میرسم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام گلم 🌺 صبحانه 👈 سیب زمینی آب پز 121 گرم میانوعده 👈 کشمش 7 گرم + سمنو 33 گرم ناهار ...

سلام گلم🌸

فستت را عالی رعایت کردی👏👏👏👏👏👏 دمت گرم

خوردنی کیفش فقط همون لحظه هس‌و‌زودگذراا... ولی حس عذاب وجدانش طولانی.. بهشون فکر نکن😁  

دلم مرغ خواست😂😂😂

😂😂😂😂  

سلام گلم🌸  فستت را عالی رعایت کردی👏👏👏👏👏👏 دمت گرم خوردنی کیفش فقط همون لحظه هس‌و‌ ...

سمیه یک دلیل قانع کننده بیار برام😁

که الان دارم جوونیم رو از دست میدم(با کیف نکردن و نخوردن چیزی مثل هله هوله و اینا) یا نه؟ 

چون مثلا وقتی همه دور همیم و همه دارن با لذت و بدون عذاب وجدان هله هوله میخورن من هی بهم سخت میگذره و به فکر اینم که چی بخورم که یه وقت سمت اینا نرم به جائیکه با لذت برم کنارشون و باهاشون بخورم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
💙💙💙💙💙بچه های گروه آبی تگدونیم درست شده ریپلای سخته براتون تگم کنید😍😍💙💙💙💙

سلام عزیزم .وقتت بخیر . عزیزم کالری مجازم ۱۱۰۰ ک مصرفیم هم ۱۱۰۰ تا . ناهار ۵ قاشق برنج و ۴۵ گرم سینه مرع خوردم 

میانوعده یک تخم مرغ نیمرو خوردم و شام هم گوجه و ماست و ۳۵ گرم نان لواش . میانوعده کاکایو و ابنبات و چای نبات . دوستان کسی میدونه یک نان لواش چند گرمه ؟ و اینکه تحرک هم داشتم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
@newyork     @sahar70     @stayesh     @بانوبارانی   &n ...

سلام عزیزه دل . خوبی . 

عزیزم من فردا شاید نتونم بیام واسه وزن کشی از الان میگم . من ۷۴ دقیقا

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻