2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287212 بازدید | 36895 پست
س‍لام بچه ها  ‍، چقد خگخ سخته   ینی دارم مقاومت کبیر میکنم . دو بار رفتم قابلمه غذا رو بر ...

عزیزم خگخ اجباری نیس ولی برام سم زدایی عالیه

اگه سختته لازم نیس بگیری

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گلم هر پستی از من  را که دوست داشته باشی میتونی ریپ کنی... تک هم همینطور 😉

تک نمیتونم عزیزم.هرکارمیکنم نمیشه.دیگ سرگروهای قبلم گفتم ریپ  کن فقط عیب نداره حله😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم هر پستی از من  را که دوست داشته باشی میتونی ریپ کنی... تک هم همینطور 😉

گزارش فست جووووونم  سمیه جان

ورزشام30دقه حلقه.100درازنشس،100عددشنادیوار.4دقه پلانک

چالش شناوپاشنه پارعایت

یک وعده حذف کربوهیدراتم رعایت شد

مجاز500

مصرفی509

8لیوان اب و1لیوان دمنوش گل محمدی+2لیوان دمنوش زیره😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

@سمیه1396  

سلام عزیزم

صبحونه شیر قهوه و دو تا خرما (۷۰)

ناهار نرگسی با ماست (۲۱۴)

شام شیر پا چین عسل (۸۵)

میانوعده پاپ کورن و کشمش و پسته و بادام (۱۲۵)

جمع ۴۹۴

ورزش وکیوم شکم و تنفس عمیق و چالش چوب و شنای دیوار و چرخش روسی ( شنبه ها سبک ورزش می‌کنم یا مرخصی میرم🤣🤣🤣)

@عروسترکم     @فندق_فسقلی     گزارش# چهارشنبه ۱۲ شهریور ص: سیب ۱۵ کا ...

عزیزم تخمرغ زیادشم خوب نیستااااامشکل سازه.هفته ای فقط دودونه میشه خورد.براکبدبده

@سمیه1396     سلام عزیزم صبحونه شیر قهوه و دو تا خرما (۷۰) ناهار نرگسی با ماست (۲۱۴) ...

مگه صبحانه چقدشیرخرماخوردی چقدکالریش کم شده؟😨

جانم در خدمتم همین دور و برم🤣🤣

گزارش بدی ثواب داره🙄

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش فست جووووونم  سمیه جان ورزشام30دقه حلقه.100درازنشس ...

سلام گلم

به به حرف نداری دختر👏👏👏👏👏

گلم میگم دمنوش را اندازه ۱ لیوان بیشتر دم نکن... هر روز ۲ لیوان خیلی زیاده 😥

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سلام عزیزم صبحونه شیر قهوه و دو تا خرما (۷۰) ناهار نرگسی با ماست (۲۱۴) ...

سلام‌گلم🌸

فستت را عالی رعایت کردی..

شنبه هاا همون ورزش سبک هم عالیه... حتما ورزش داشته باش که واسه بکشنبه مفیده مخصوصا واسه اول صبح قبل وزنکشی😁

سلام عزیزای دل یه مدتی روبه جای سهیلاجون درخدمتتون هستم انشاءالله درکنارهم به هدفمون برسیم💪💪🌼🌼 

برای گزارش روزانه ووزن من روتگ یاریپ کنید💙 

امروزم هم فست روکامل رعایت کنیدورزش سبک(هوازی)داشته باشیدتافرداانشاالله باکاهشاتون لبخندمهمون لباتون بشه😍🙏🙏

@مرباجونی  

@فلفلکیم  

@ملیکه  

@آیلین_خانوم  

@مزرج