2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287935 بازدید | 36895 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو تا خرما شد ۴۰کالری و 90گرم هم شیر زیرو ریختم تو قهوه ام  شیر قهوه بوده شیر تنها نبوده که

اهاشیرت کم بوده فکرکردم یه لیوان شیرخالص بوده

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

سلام سپیده جون .عزیزم ببخش من خونه برادرم بودم دیگه عروسمونو نگه میداریم این چند روز اگه نتونم خوب گزارش بدم ببخش دیگه

ص:لواش+انگور+پنیر

ناهار و شام نخوردم

ناهار که وقت نکردم میان وعده هم یدونه شیرینی بچه برادرم و خوردم تو اون وسط هم گرسنم شده یکی دوتا ویفر خوردمذکالریم شد۶۱۳یه قاشقم کاچی خوردم.اونم پیش اونا خوردم دیگه    @sepiiiiiideh  

@newyork     @sahar70     @stayesh     @بانوبارانی   &n ...

سلام شبتون بخیر 

گزارش ۱۵ شهریور  گزارش شیردهی

صبحانه یک کف دست نان تافتون .پنیر ۱۰ گرم  ۷۰ کالری 

ناهار ۸ قاشق پلو .و ۴ قاشق قورمه سبزی ۲۵۸ کالری

شام املت ۵ قاشق و ۴ کف دست نان ۳۵۳ کالری

میان وعده شیر دارچین ۱ لیوان .خرما ۳۰ گرم .دوغ .سیب.شلیل ۴۵۴ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰ 

کالری مصرفی ۱۱۳۵

ورزش انجام ندادم وقت نکردم  

چالش گلاب و گلیسرین 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
خیلی غلیط نیس عزیزم بیشترش ابجوشه.

👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

صبحانه لالا بودم

ناهار:املت+لواش+پياز

عصرونه:پودينگ زعفروني+خرما+چاي+گلابي+نارنگي+سيب

شام:عدسي+سنگك

مصرفي:٧٣٠

@سمیه1396 چند روز مونده تا پايان چالش عزيزم؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش_سرگروه#  

🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓

صبحانه : شیرنسکافه + خرما☕☕☕☕

میانوعده : هلو🍠🍠🍠

ناهار : پلوکته + قرمه سبزی🍨🍨

میانوعده: خرما + چای☕☕

شام : یذره ماست موسیر+ شیر🍶🍶

۵۰۰ کالری😎😎😎💪💪💪💪

🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏

ورزش : نیم ساعت حلقه + ۱۰۰ پروانه + ۱۰۰ طناب

شنای دیوار(۲*۱۰)✔ چرخش روسی(۲*۵۰)✔ وعده سبک✔

🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

@سمیه1396 سلام گلم منتظر گزارشت هستم😊😊

سلام گلم 🌺

صبحانه 👈 سیب زمینی آب پز 121 گرم

میانوعده 👈 کشمش 7 گرم + سمنو 33 گرم

ناهار 👈 سیب زمینی پخته 102 گرم + کاهو 80 گرم + زیتون پرورده 23 گرم + سالاد شیرازی 80 گرم

میانوعده 👈 هویج 57 گرم + آلو قرمز پخته 156 گرم + هلو 130 گرم

شام 👈 سفیده تخم مرغ 35 گرم + کاهو 80 گرم + ماست 100 گرم

ورزش ها 👈

🎆حلقه 10

🎆وکیوم شکم 1 دقیقه و 30 ثانیه

🎆وکیوم شکم 2 دقیقه و 30 ثانیه

🎆چالش چوب دو ست 2 دقیقه ای

🎆بالا اوردن پا از پایین دو ست 10 تایی

🎆طناب 100 تا

🎆پروانه 50 تا

🎆بالا اوردن پا دو ست 10 تایی

🎆دراز و نشست دو ست 10 تایی

🎆حرکت ساق پا دوست 10 تایی

(مثلا قدرتی کم رفتم😅) 

💪امروز هلاک شدم😶جلوم همه داشتن چیپس و پفک و کرانچی و چی پلت و بستنی لیوانی و انواع و اقسام کیم هارو میخوردن ولی من فقط سمنو خوردم و اونارو بو کردم🙁حتی فقط مخصوص من کیم نونی زعفرونی  و فالوده ای خریده بودن ولی من نه گفتم ولی الان خیلی دلم میخواد از اونا💪

🔴هنوز داغ اون خوراکی ها توی دلم موندههه😭🔴

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@سمیه1396   سمیه جون فردا ناهار احتمالا میرزا قاسمی داریم

یکی اینکه کالریش رو توی مانکن با گردو و کشک. و پیازداغ و سیرداغ و بادمجون حساب کرده؟ چون هر یک گرم یک کالری داره

و این هم که من میخوام ناهارم رو با نون بخورم صبحونه رو سمنو بخورم خوبه؟ 

چون شیر و ماست هم فعلا نداریم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام شبتون بخیر  گزارش ۱۵ شهریور  گزارش شیردهی صبحانه یک کف دست نان تافتون .پنیر ۱۰ گرم ...

سلام گلم عالیه موفق باشی👏👏👏🌼فقط اگه امکانش بودچالشاروهم رعایت کن عزیزم چالش شنای دیواروچالش یه وعده غذای سبک یعنی بدون نان💪💙💙

@آسنات99  

ایول پروف تاجگذاریتم بذار خوشگل خانوم😁😁😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊