2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289199 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا خرما شد ۴۰کالری و 90گرم هم شیر زیرو ریختم تو قهوه ام  شیر قهوه بوده شیر تنها نبوده که

اهاشیرت کم بوده فکرکردم یه لیوان شیرخالص بوده

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

سلام سپیده جون .عزیزم ببخش من خونه برادرم بودم دیگه عروسمونو نگه میداریم این چند روز اگه نتونم خوب گزارش بدم ببخش دیگه

ص:لواش+انگور+پنیر

ناهار و شام نخوردم

ناهار که وقت نکردم میان وعده هم یدونه شیرینی بچه برادرم و خوردم تو اون وسط هم گرسنم شده یکی دوتا ویفر خوردمذکالریم شد۶۱۳یه قاشقم کاچی خوردم.اونم پیش اونا خوردم دیگه    @sepiiiiiideh  

@newyork     @sahar70     @stayesh     @بانوبارانی   &n ...

سلام شبتون بخیر 

گزارش ۱۵ شهریور  گزارش شیردهی

صبحانه یک کف دست نان تافتون .پنیر ۱۰ گرم  ۷۰ کالری 

ناهار ۸ قاشق پلو .و ۴ قاشق قورمه سبزی ۲۵۸ کالری

شام املت ۵ قاشق و ۴ کف دست نان ۳۵۳ کالری

میان وعده شیر دارچین ۱ لیوان .خرما ۳۰ گرم .دوغ .سیب.شلیل ۴۵۴ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰ 

کالری مصرفی ۱۱۳۵

ورزش انجام ندادم وقت نکردم  

چالش گلاب و گلیسرین 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
خیلی غلیط نیس عزیزم بیشترش ابجوشه.

👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش_سرگروه#  

🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓

صبحانه : شیرنسکافه + خرما☕☕☕☕

میانوعده : هلو🍠🍠🍠

ناهار : پلوکته + قرمه سبزی🍨🍨

میانوعده: خرما + چای☕☕

شام : یذره ماست موسیر+ شیر🍶🍶

۵۰۰ کالری😎😎😎💪💪💪💪

🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏

ورزش : نیم ساعت حلقه + ۱۰۰ پروانه + ۱۰۰ طناب

شنای دیوار(۲*۱۰)✔ چرخش روسی(۲*۵۰)✔ وعده سبک✔

🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

@سمیه1396 سلام گلم منتظر گزارشت هستم😊😊

سلام گلم 🌺

صبحانه 👈 سیب زمینی آب پز 121 گرم

میانوعده 👈 کشمش 7 گرم + سمنو 33 گرم

ناهار 👈 سیب زمینی پخته 102 گرم + کاهو 80 گرم + زیتون پرورده 23 گرم + سالاد شیرازی 80 گرم

میانوعده 👈 هویج 57 گرم + آلو قرمز پخته 156 گرم + هلو 130 گرم

شام 👈 سفیده تخم مرغ 35 گرم + کاهو 80 گرم + ماست 100 گرم

ورزش ها 👈

🎆حلقه 10

🎆وکیوم شکم 1 دقیقه و 30 ثانیه

🎆وکیوم شکم 2 دقیقه و 30 ثانیه

🎆چالش چوب دو ست 2 دقیقه ای

🎆بالا اوردن پا از پایین دو ست 10 تایی

🎆طناب 100 تا

🎆پروانه 50 تا

🎆بالا اوردن پا دو ست 10 تایی

🎆دراز و نشست دو ست 10 تایی

🎆حرکت ساق پا دوست 10 تایی

(مثلا قدرتی کم رفتم😅) 

💪امروز هلاک شدم😶جلوم همه داشتن چیپس و پفک و کرانچی و چی پلت و بستنی لیوانی و انواع و اقسام کیم هارو میخوردن ولی من فقط سمنو خوردم و اونارو بو کردم🙁حتی فقط مخصوص من کیم نونی زعفرونی  و فالوده ای خریده بودن ولی من نه گفتم ولی الان خیلی دلم میخواد از اونا💪

🔴هنوز داغ اون خوراکی ها توی دلم موندههه😭🔴

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@سمیه1396   سمیه جون فردا ناهار احتمالا میرزا قاسمی داریم

یکی اینکه کالریش رو توی مانکن با گردو و کشک. و پیازداغ و سیرداغ و بادمجون حساب کرده؟ چون هر یک گرم یک کالری داره

و این هم که من میخوام ناهارم رو با نون بخورم صبحونه رو سمنو بخورم خوبه؟ 

چون شیر و ماست هم فعلا نداریم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام شبتون بخیر  گزارش ۱۵ شهریور  گزارش شیردهی صبحانه یک کف دست نان تافتون .پنیر ۱۰ گرم ...

سلام گلم عالیه موفق باشی👏👏👏🌼فقط اگه امکانش بودچالشاروهم رعایت کن عزیزم چالش شنای دیواروچالش یه وعده غذای سبک یعنی بدون نان💪💙💙

@آسنات99  

ایول پروف تاجگذاریتم بذار خوشگل خانوم😁😁😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊