2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
حقیقت رو میگم واقعا دوستت دارممممممممم😘😘😘😘😘😘😘 وااااااای الهی هر چه زودتر ماشین بخرین بیای پی ...

ایشالا ایشالا.

7اسفند.

فاطمه جون باورت نمیشه ولی من تموم اتفاقات زندگیم7داره.😄

7اسفند تولدم.

27فروردین عقدم.

7شهریور عروسیم.

27تیر خرید خونه مون.

17شهریور اثاث کشی.

7مهر خاکسپاری دخملم.

27مهر شروع رژیمم.

😁😁.

خیلی باحاله .نه؟؟😂😂

ایشالا ایشالا. 7اسفند. فاطمه جون باورت نمیشه ولی من تموم اتفاقات زندگیم7داره.😄 7اسفند تولدم. 27 ...

😍😍😍😍😍😍

واااای چه با حال😍😍

۷ زندگیت مقدسه❤❤

ایشالا ب زودی در همین عددهای ۷ رسیدن ب آرزوهاتو بهم خبر بدی 😍

خیلی جااااااااااالبه واقعا

به حکمتش دل بسپار 🌿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام گلم نه بابا تا دیشب جاری عزیز تر از جانم 😵مهمان بود تو هفته جدید ایشالله مبل چستر میخوام بخر ...

چرم‌کهه اصلااااا نگیررر... واسه خونه چرم‌مناسب نیست...

رنگ‌تیره  میخواهی؟؟   خیلی تیره نگیر، چون خونه را تیره میکنه!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم 🙋‍♀️

یعنی شما تو یک ماه 10 کیلو وزن کم کردین؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ایشالا ایشالا. 7اسفند. فاطمه جون باورت نمیشه ولی من تموم اتفاقات زندگیم7داره.😄 7اسفند تولدم. 27 ...

هموون.. نافتوو روز ۷ بریدن😂😂😂😂چه جالب بود

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@خانومه_مانكن    دختر کجایی؟ اسباب کشی به کجاا رسید!!😉 @setaesh    ‍ &n ...

سلام چشم از فردا میام اگه خدا بخواد

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش# سلام عزیزم...روز سوم رژیم شوک ببخشید امروز زیاد رعایت نکردم حواسم نبود کوبیده کالریش بالاس کلا بالا زد از مجاز

صبحانه=۲ق حلوا+نان=۱۷۹

ناهار=عدسپلو+گوشت چرخکرده=۴۱۰

میانوعده=بادام ۲۰عدد+انگور=۲۹۷

شام=کباب کوبیده بدون برنج=۷۵۰

کالری مصرفی=۱۶۳۶/مجاز=۱۳۸۰

آب=۷لیوان/دمنوش رازیانه

@مامان_الیساهستم2  

فردا از مجازم کم کنم؟

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
@سمیه1396     @همکلاسی18196     @stayesh     @newyork &nb ...

سلام سهیلا جون خوبی عشقم

کجا میخوای بری عزیزن

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
 سلام‌گلم🌸 باریکلاا خانوم رژیمی👏👏👏👏همه چی عالییی بود.. کالاریت را سعی کن که پر ک ...

یکبار اومدم مثلا کالریم رو پر کنم تا آخر عمرم بسه😂😂😂

هی وزن کردم و خوردم

آخرش دیدم که کالریم پر شده و من گرسنه موندم😆😖

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
 سلام‌گلم🌸 باریکلا 👏👏👏👏 تو دمنوش زیره ات، چقدر زیره میندازی؟؟

نمیدونم عزیزم زیره وزنیان وتخم کرفس واین چیزمیزاس یادم شده دقیقاچیاس.پودرکردم.یه قاشق کوچولومرباخوری میریزم توقوری دوسه لیوان ابجوشم میریزم ی ده دقه دم میکشه بعدمیخورم باخرما

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏