2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287935 بازدید | 36895 پست
🤣🤣🤣🤣اره کلا هم تو مسیر دستشویی در رفت و آمد بودم

داری امادگی یکشنبه را میگیری😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش#   صبحانه املت ۵ق.لواش ۴کف.چای(۱۹۳) ناهار واویشکا گوشت ۵ق خالی.ماست ۵ق.زیتون ۵عدد.دوغ( ...

سلام عزیزم

عالیه عالی...نوش جونت

خیلی خوب بود همچیز رو هم رعایت کردی باریکلا💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
خواهش میکنم عزیزم. کاری نکردم. ادای دین بود ب این تاپیک و الهه جون. ایشالا ک همیشه موفق باشین❤💋

موفق باشی گلم.. شما از بچه های نمونه تاپیک هستی😊 هر موقع خواستی سر بزن به خونه ی رژیمی ات😌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سرگروه جونم خوبي عزيزم ببخشيد ديشب زود خوابم برد نشد گزارش بدم مرسي عزيزم كه حواست هست هميشه ...

سلام عزیزم مرسی ...اشکال نداره

برنامت خیلی عالی و خوشمزه..همچی خوب آفررین 💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام فرزندم بیا ک لازم ب تنبیه شدی🔫🔫 چرا گلم تو ک خیلی خوب رعایت میکردی😈😈...بازم خوبه فردا فستت ...

ببشید🙈

چشم ان شاءالله💪.

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
@خانومه_مانكن    دختر کجایی؟ اسباب کشی به کجاا رسید!!😉 @setaesh    ‍ &n ...

سلااااام عشقه دلم كلييييي دلتنگتون شدم بخدا

از فردا رژيمو شروع ميكنم 

اسباب كشي سه شنبه بود تموم شد جمعو جوريارو خودم اروم اروم جمع ميكنم اذيت نشم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚💚

۱۶ روز‌ مانده به زیبایی و‌حذابیت💃💃💃💃

کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی  ۷۵۰

————————-

قال سمیه:

یه وقتایی که خسته میشی،، سرعتت را کمتر کن،،، قرار نیست که کل مسیر را بدوی،،، گرگ که دنبالت نکرده😆😆😆

@sepiiiiiideh  سلام گلم🌸 خوب بیدی؟

@سمیه1396     @مزرج     @نیشابور     @nafas7720 ...

سهيلاااا 

كجا ميخواي بريييي؟

توروخدا نرو دلتنگت ميشيم بخدا

راستي سلام

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏