2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287935 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تا کالری تثبیت‌بخوری دیگ کالری ک برنامه بهت داده  مثلا اگ ۱۸۰۰ داده و تو ۵۰۰ ازش کم‌میکنی ...

اخ چه خوبه این چیت 😁😁😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

😄😄😄😄👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مامان_الیساهستم2      @آسنات99 @kiarash_mami       @هستی، ...

سلام الهه جونم خیلی گلی خیلییییی ممنونم به یادم بودی منم همیشه به یادتونم انشاءالله همیشه شادوموفق باشی 😍😍😍😘😘😘😘😘

سیلام

و علیکم سلام🌸

وسایلایی که میخاستی واسه خونت، خریدی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دوستان  میشه یه نفر کمکم کنه ؟؟من ۶۷ کیلوام ۸۰ بودم عید  الان همچنان رژیمم ۱۴۰۰ کال ...

سلام گلم

افرین به ارادت👏👏👏

اگه میخواهی بازم لاغرتر بشی، باید کالریت را بعد از کاهش وزنت تغییر بدی . برای وزن الانت(۶۷ کیلو)  کالریت  میشه ۱۲۴۰

هم ورزش هوازی داشته و هم قدرتی ، با هم

قبل ورزش بدنت را با ورزش های هوازی گرم کن و بعدش برو سراغ قدرتی، مثل درازنشست، چرخش روسی، زیر شکمی.. و هم اینکه میتونی یه أپ ورزشی ۳۰ روزه مخصوص شکم از گوگل دانلود کنی و هر روز انجامش بدی!

این را هم هر روز برو واسه باریک شدن کمرت کمک میکنه

چالش چوب 

گزارش_سرگروه#  

🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤

صبحانه : ۳کف دست نون سنگک+۱تخم مرغ نیمرو🐣🐣

میانوعده : هلو+ شلیل+ آلو+لواشک🍑🍠

ناهار: پلوکته +قیمه بدون سیب زمینی🍨

میانوعده: خرما+چای☕☕

شام: سالادفصل🌿🌿🌿🌿

🐓🐓🐓🐓🐓 ۱۱۰۰ کالری🐹🐹🐹🐹🐹🐹

ورزش :نیم ساعت حلقه +چالش شکم  

🏃🏃🏃🎽🎽

۳۰۰ کالری سوزونیدم💪💪💪💪💪💪

چالش وعده سبک✔

چالش شنای دیوار✔

چای سبز و گل محمدی✔

قرص امگا۳✔

از همین امروز بخواه و شروع کن کار امروز و ب فردا نزار😁

🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏

@سمیه1396  رقیب بیا ببینم چ کردی؟🙌🙌🙌🙌🙌

سلام عزیزم ..عالی 🐥.🐥..اما شب نباید پلو بخوری  و اینکه چرا دیروز فست بودی؟ شنبه و سه شنبه ر ...

غلط کردم  

قصد فست نداشتم . فرصت سر خاروندن نداشتم . .شبم مهمون داشتم . این شد که اینطوری بستم . برنجم در حد سه چهار قاشق شد . 

س‍لام بچه ها  ‍، چقد خگخ سخته  ینی دارم مقاومت کبیر میکنم . دو بار رفتم قابلمه غذا رو برداشتم گرم کنم بخورم. باید از هفته ی دیگه روز قبل خگخ برم خرید کنم . شام خگخ پیشنهاد بدین

@عروسترکم    ‍ ‍ 

@فندق_فسقلی  

خخخ  من آویزون یه گوشی دیگه  ام . از فرصت استفاده کردم