2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289029 بازدید | 36895 پست
سلام علیکم ..فرزندم نگو ک نمیدونی خارک چیه😆😆😆 جونم برات بگه میوه درخت نخل ک همگی ب خرما میشناسین ...

متشکرات عزیزوم ن نمیدونستم ک چی هس واسم جالب بود😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره گلم.. نصفشو معمولی میرم، بقیشوو تند...  تو سالن خونه.. از این سوووو... به اون سوووو😄 ...

حدس میزدم چ جالب چوب هم یادت نره بشی آهای دختر چوپون آهای دختر چوپون از این سووووو ب اون سووووو👏👏😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@مامان_الیساهستم2  

سلام عشققققققققم😍😍💕

۱۸روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻

🌿چالش رازیانه

🍄چالش وعده سبک

🌹صبحانه : نان چاودار + گردو+ عسل +کره بادام زمینی+کنجد +دمنوش =۲۹۳کالری🌾
🌹ناهار :سینه مرغ +کاهو+ماست=۳۸۱کالری🌾
🌹شام :سوپ جو=۲۱۰کالری🌾
🌹میانوعده: آلوقرمز+هلو+شلیل+لواشک+هلو انجیری=۱۴۳کالری🌾

🐤کالری مجاز ۱۰۳۰🐤

🐤کالری دریافتی۱۰۲۷🐤

✅چالش ۸لیوان آب

✅چالش چرخش روسی

✅چالش چوب

✅چالش شنای دیوار

✅ورزش پیاده روی...درازنشست...پروانه...چالش پا

💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛🌻💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
دوستان عزیز گروه نارنجی چالش ورزشی این ماه چالشها رو رعایت کنید و تو گزارشاتون حتما بنویسید. @لا ...

صبحانه:نان ۲کف دست ،۱۵ گرم پنیر ،چای سبز ۲ لیوان(۱۹۶٫۵) نهار:سوپ ،نون۱کف دست(۴۲۹) شام :شیر(۱۱۳) م و:هلو،انگور,انجیر ،خرما ،سیب،خیار،هویج،زیتون(۴۳۰)

کالری مجاز(۱۲۹۰) کالری مصرفی(۱۱۶۸٫۵)

ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب ،چالش آب قبل غذا،چالش سرکه سیب،چالش یک وعده سبک چالش حذف قند و شکر

ورزش تردمیل :۵۰:۲۳ و ۳۳۳۲ قدم پیاده رویی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده