2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289029 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم نوش جونت ...چیکار کردی با خودت آخه فرزندم😣 ۱۰قاشق استانبولی زیاده عزیزم نهایت ۷ قاشق ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

میگم من یکی دوهفته پیش به پری جون گفته بودم فعلا نمیام تا مهر.یه جورایی انصراف دادم ولی پشیمون شدم🙁

الان میتونم دوباره برگردم به اغوش تاپیک؟؟

وزنمم زیاد شده توی این ۲ ؛۳هفته🙈🙈🙈

@فندق_فسقلی  سلام عزیزم 

ببخشید دیشب گزارش ندادم من از وای فای استفاده میکنم دیشب سراسری قطع بود هرچی تااخرشب صبرک،دم شایدوصل شه نشد

الان دیدم خوبه

الان گزارش بدم یادیگه نیازی نیست؟

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام عشقم خیلی سعی کردم فضولی نکنم خارک چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام علیکم ..فرزندم نگو ک نمیدونی خارک چیه😆😆😆

جونم برات بگه میوه درخت نخل ک همگی ب خرما میشناسین تا خرما بشه روندی رو طی میکنه وقتی هنوز کاله ب رنگ زرد یا قرمز اسمش خارک هست خیلی تم خوشمزست البته انواع زیادی داره ...بعد این خارک ب رطب تبدیل میشه و سرانجام خرما😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم خوبی؟؟؟ میگم من یکی دوهفته پیش به پری جون گفته بودم فعلا نمیام تا مهر.یه جورایی انصراف د ...

سلام ممنون عزیزم...شما خوبی؟

آره پری جان گفتن انصراف دادی

باشه بیا...تا قبل از ۱۲ شب گزارشها رو بفرست برام...چالشها هم چالش وعده سبک یعنی یه وعده رو بدون نون یا برنج باشی با سبزیجات....چالش شنای دیوار هستش 

به حکمتش دل بسپار 🌿
@فندق_فسقلی    سلام عزیزم  ببخشید دیشب گزارش ندادم من از وای فای استفاده میکنم دیش ...

سلام عزیزم..خوبی؟

اشکال نداره تقصیر نته دیگه😣

ن دیگه امروز گزارش امروز رو بفرست گلم

به حکمتش دل بسپار 🌿
@بانوباران     @مامان_دخترای_گل     @zahra_79     @ملیکه &nb ...

سلام🌷💙

این مدت برا ازمونم نتونستم گزارش بدم، برا وزن کشی هم جایی بودم ترازو نبود،  اما کامل رعایت کردم. ان شاءالله از امشب دوباره گزارش میدم🌷🌹🌠

سلام ممنون عزیزم...شما خوبی؟ آره پری جان گفتن انصراف دادی باشه بیا...تا قبل از ۱۲ شب گزارشها رو بف ...

مرررسی عزیزدلم.ممنون🤗🤗🤗

من اکثرا صبحا میفرستم گزارشامو تا اگه ایرادی داشت بگی.خوبه؟

چاالش شنا دیوار روزی چندتاس؟

من معمولا هرروز ۵۰میرفتم

مرررسی عزیزدلم.ممنون🤗🤗🤗 من اکثرا صبحا میفرستم گزارشامو تا اگه ایرادی داشت بگی.خوبه؟ چاالش شنا د ...

باشه عزیزم

هر چقدر میرفتی حالا کم کم زیادش کن مثلا این هفته ۵۰تا ..هفته دیگه ۶۰تا ...همینطور افزایش تعداد داشته باش

میتونی چالش چرخش روسی و چالش چوب رو هم ادامه بدی😉

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

صبحانه گوجه۲.خیار۲.پنیرآمل۶۰گرم.(۱۹۳)

ناهار هویج پلو ۷ق.ماست ۵ق.سالاد فصل .یه تیکه ته دیگ سیب زمینی(۵۴۶)

شام خوراک لوبیا چیتی ۱ملاقه و نصفی.دوغ ۱لیوان(۴۰۸)

میان وعده شلیل ۳.هلو۲.خربزه ۱قاچ.شیر کم چرب ۱لیوان.بادام ۱۰عدد.خرما۱.چای.(۵۱۳)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۶۱

اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل.۵۰شنا دیوار.چرخش روسی.۵۰طناب

چالش وعده سبک صبحانه و شام😊

@فندق_فسقلی  

گزارش#   صبحانه گوجه۲.خیار۲.پنیرآمل۶۰گرم.(۱۹۳) ناهار هویج پلو ۷ق.ماست ۵ق.سالاد فصل .یه تیکه ...

سلام عزیزم 💛💛

برنامت خیلی خوب و کامل...همه چیز رو رعایت کردی💖

رعایت چالشها هم عالی🌸

خیلی خوبه آفرین🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
اره کلا من رمان و داستان خیلی دوس دارم🙌

بعضی زندیگنامه هاا خیلی غمگین ‌پر از اتفاقات تلخ هس و خیلییی ادم را غمگین  میکنه..😕 ادم خودش کم مشکل داره😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
پیاده روی ترکیبی یعنی آهسته متوسط راه رفتن بعدم دویدن؟؟؟؟؟ بعدش کجا توی خونه عایا؟؟؟؟؟

اره گلم..

نصفشو معمولی میرم، بقیشوو تند... 

تو سالن خونه.. از این سوووو... به اون سوووو😄 با کفش کتونی 

رو‌تردمیل، زانوم زود درد میگیره ‌خسته میشم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸