2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287935 بازدید | 36895 پست
گزارش_سرگروه#   💚💚💚💚💚💚 کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۹۰۰ ————————— ...

گزارش_سرگروه#  

سلام عسلم چطوری همینجام تو پربازدیدا داستان واقعی رو میخوندم کلا وقتمو گرفت ولی خیلی خوب بود😉😉

اینم از گزارش من 🏃🏃🏃

صبحانه و ناهار چون دیر بیدارشدم یکی شد

دوتا نون باگت کوچیک+مرغ+قارچ+ژامبون و پنیرپیتزا 

از هرکدوم یذره😝😝

میانوعده: هلو + شلیل +آلو + شیرنسکافه

شام: سالاد فصل

جمعا:۱۱۰۰ کالری💃💃💃💃💃💃💃💃💃

ورزش :نیم ساعت حلقه+ شنای دیوار🏃🏃🏃🏃🏃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@عروسترکم  

@فندق_فسقلی  

گزارش# چهارشنبه ۱۲ شهریور

ص: سیب ۱۵ کالری

ن : تخی آبپز ۷۷ کالری

م و : تخی آبپز ، خربزه ۹۰ کالری

ش : پلو ، سه قاشق خورشت ، یه رون ، زیتون ، سالاد  ۴۰۰ کالری

م و : سیب ، هلو ۱۲۰ کالری

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری دریافتی ۷۰۰

امروزم ایشالا خگخ میگیرم.

@سمیه1396     صبحانه شیروگردووخرما ناهارسه تکه کوچک پیتزا شام ومیان وعده سیب گلاب،بادا ...

👌👌👌 سردردت بهتره گلم؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش_سرگروه#   سلام عسلم چطوری همینجام تو پربازدیدا داستان واقعی رو میخوندم کلا وقتمو گرفت و ...

سلام‌گلم

عالیهه👏👏👏👏👏👏

وای خیلی حوصله داری، که داستان میخونی...من که اصلا حوصله داستانخونی ندارم.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دوستان خوبید

من دوقلوهامو واکسن زدم سه روزه پسرم همش تب ودستشو به هیچ وجه نمیتونه تکون بده خیلی درد داره همش حوله میزارم روش ولی خوب نشده کسی راهکاری داره بگه چکار کنم 😢

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نه دیگه اگه قرار به خرابکاری کردن باشه،، اصلا نرو‌سمتش😐  اونقدر باید روی خودت کنترل داشته ...

👌👌👌👌

آره باشه

مگر که در یک مواقعی مثل روز های اول پری خیلی اذیت بشم یا مثل پریشب مجبور بشم 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عزیز دلمی😗😗😗 در خدمت خانه و خونواده 😕😁 خوبم شکر میگذرونیم  خونه مامانم بودیم  بعدم ...

خانواده خودش مهمترینه🌺

خداروشکر که خوبی💕امیدوارم هر جاکه هستی دلت شاد و تنت سلامت باشه😚

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام عزیزم اشکالی نداره. هر وقت سوالی داشتی حتما بپرس.میدونی ک هما جواب میدن. کاری نکردم عزیزم خود ...

سهیلا جان 

سلام 

اگر زحمت نیست،اگر میتونی تو چالشها و نکاتی که بقیه گروه آبی رو صدا میزنی، میشه منم صدا بزنی؟🙈

البته بازم میگم اگر  اذیت میشی، خودم یه جوری خبردار میشم.😘

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
اون پیامت  اخرت ریپ نشد همون‌😆😆😆😆😆 منم واسه همین تعجب کردم که‌کجا میری😅 تا است ...

دقیقاااااااا👍👍👍👍👏👏👏👏👏

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
گزارش_سرگروه#   💚💚💚💚💚💚 کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۹۰۰ ————————— ...

پیاده روی ترکیبی یعنی آهسته متوسط راه رفتن بعدم دویدن؟؟؟؟؟ بعدش کجا توی خونه عایا؟؟؟؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊