2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287935 بازدید | 36895 پست
سلام گلم عالی عزیزم عای. ورزشات ک بیسسسست. چالشهاتم رعایت کردی خیلی خوب. مررررسی👏👏👏

ممنون عزیزم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی 

یعنی تا کالری تثبیت‌بخوری دیگ کالری ک برنامه بهت داده 

مثلا اگ ۱۸۰۰ داده و تو ۵۰۰ ازش کم‌میکنی ۱۳۰۰ میخوری

بعد چندماه ک از رژیمت گذشت میتونی ی روزو ۱۸۰۰ بخوری وبهش میگن چیت

سلام عزیزم نوش جونت ...چیکار کردی با خودت آخه فرزندم😣 ۱۰قاشق استانبولی زیاده عزیزم نهایت ۷ قاشق ...

باشه عزبزم😑😕

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
سلام پری جون😍 ما هم دلمون واست تنگ شده بود  حالت چطور مطوره؟  چکارا میکنی؟

عزیز دلمی😗😗😗

در خدمت خانه و خونواده 😕😁

خوبم شکر میگذرونیم 

خونه مامانم بودیم  بعدم خونه مادر شوهرو 

یه مسافرت میخواستیم بریم ک هنوز اوکی نشده بخاطر کرونا دو دل شدیم  فعلا 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پیش ب سوووی باربی شدن.....ن گلم بشین خیالت راحت میدم هر از گاهی بوقم بزنی😁😁😁

اون پیامت  اخرت ریپ نشد

همون‌😆😆😆😆😆 منم واسه همین تعجب کردم که‌کجا میری😅

تا استخونات نزده بیرون، جایی نمیری👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام بر‌ پریناز زیبا🌸 خوبی‌گلم؟ چه خبرا

مرسی عشقممم خوب تو چطوری گلم 

سلامتی عزیز دلم خبری نیست 😊😗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش#

@honamik29192

صبحانه.نان.پنیر.گردو

ناهار.پلو.سینه مرغ سوخاری

میان وعده.شلیل.انگور

شام.نان.خوراک گوشت

کالری مجاز۱۹۶۰

کالری مصرفی۱۹۸۵

چالش اب

چالش شنای دیواری

یک ساعت پیاده روی آرام

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
پریییییییی جووووووونم عشششقم عمرم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍 دلم یذرس برات🥺🥺🥺🥺🥺🥺❣️❣️ ...

فدات شم عسلم من بیشتر گلممم😗😗😗😍

به زودی رود میام پیشتون 

مواظب خودت و رژیمت باش ک میدونم حواست هست باربی خانم💛💛💛

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۹۰۰

—————————

🌸  سعی کن از چیزایی که داری، لذتشو‌ ببری‌و‌حسرت  نداشته هات را نخوری، چون هر‌چقدرم داشته باشی، بازم تهش فکر میکنی، یه چیزت کمه،، پس بیخیال😉🌸

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم.. کوجی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی عشقممم خوب تو چطوری گلم  سلامتی عزیز دلم خبری نیست 😊😗

فدات منم‌خوبم..

سلامتی خودش خوش خبریع😊 

فدات شم عسلم من بیشتر گلممم😗😗😗😍 به زودی رود میام پیشتون  مواظب خودت و رژیمت باش ک میدونم ...

مدیونتم تا اخر عمرم پری جونه دلم 😍😍😍😍

منتظرتم جات بدجوری خالیه ❣️❣️❣️اما سبزه سبزه تا بیای🎀❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱