2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288713 بازدید | 36895 پست
اینجا چی کار ها می کنید ؟

یه زندگی سالم با کاهش وزن😊

توضیحاتش  هم صفحه اول، تو قسمت توضیح جامع برنامه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
باشه خوبه اینطوری 👌 ولی من بی جنبه ام تا میتونم اینطوری نمیکنم تا اگه بریم بیرون مجبور بشم یا تو ...

نه دیگه اگه قرار به خرابکاری کردن باشه،، اصلا نرو‌سمتش😐

اونقدر باید روی خودت کنترل داشته باشی که روی خوردنت اختیار‌ کامل  داشته باشی که چی بخوری ‌ و چقدر!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسي گلم ممنونم والا بيسكوييت مادر بود دخترم داشت ميخورد ديگه نشد نخورم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ گزارش# &nb ...

سلام عزیزم...اشکال نداره فقط خودت حواست باشه رعایت کنی

نوش جون همچی عالی 👏👏👏👏

گلم کالریت رو حتما پر کن🐥

آفرین💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سرگروه جدیدم 😍 صبحانه تخم مرع آپز و نان تست  1عدد  میان وعده سیب و شلیل  ...

سلام عزیزم خوش اومدی.

گلم یک کاسه تخمه خیییلی زیاده.کالریش بالاست. فوقش ی مشت کوچیک بخور که مغزش حدود4 یا5گرم بشه.

بقیش خیلی خوب بود و سالم.👏👏

اقااا تکلیفم را روشن کن، اون نامه خداحافظی بود یا فقط قدردانی.. من الان باهات خداحافظی کنم یا عا ...

خدافظی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من حالا حالاها کار دارم ننه جان

خداییش دلت میاد باهام خدافظی کنی؟؟؟؟؟😐😐😐😢😢😢😢😢😢😢😢

قدردانی بود ننه 😁😁

منظورم از دیر اومدم زود میخام برم واسه این بود ک زود دوس دارم ب هدفم برسم😁😁😁😁😁😁منظورم این بود ننه😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
عزیزی. ایشالا ی روز همه مون طلایی بشیم و جشن بگیریم خوش اندام شدنمون رو💃💃💃💃

ایشالا بزودیه زووود🙌🙌🙌🙌🙌🙌

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
بله عزیزم گروه بندی داریم و سرگروه. ایشالا اول مهر بیا ک عضو شی😊❤

سلام شبتون بخیرگزارش ۱۲ شهریور 

صبحانه رطب .۳۰ گرم ۴۲ کالری 

ناهار ۵ قاشق پلو و ۱۵۰ گرم خورشت مرغ

شام نان تافتون ۳ کف دست و سه قاشق ماست چکیده ۱۹۰ کالری 

میان وعده هندوانه .آلو .کشک خشک .شیر .برگه زردالو.گردو ۵۴۴ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰

کالری مصرفی۱۱۱۵ 

چالش یه وعده سبک 

چالش گلاب و گلسیرین 

چالش شنای دیوار دو ست ۱۲ تایی 

چالش روسی دو ست ۱۵ تایی

وزش شکم دو ست ۱۲ تایی 

ورزش سینه چهار ست ۳۰ تایی 

ورزش پا و شکم دو ست ۱۲ تایی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلام عزیزم خوش اومدی. گلم یک کاسه تخمه خیییلی زیاده.کالریش بالاست. فوقش ی مشت کوچیک بخور که مغزش حد ...

مرسی عزیزم.چشم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

@honamik29192   گزارش# 

سلام سرگروه جون   

صبحانه: انگور 50گرم+گردو 2عدد+پنیر 35گرم+نان سنگک 1.5کف دست. کالری:311

ناهار: عدس پلو با گوشت چرخ کرده 10قاشق. کالری:625

شام :انبه نصف 1عدد+شیر 1لیوان. کالری:172

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز و زنجبیل

چالش لقمه با کاهو

چالش حذف نان و برنج

ورزش قدرتی نیم ساعت+شنا دیواری

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی:1108

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام بچه ها چطوریددددد خوبید چقدر دلم واستون تنگ شده بود گفتم بیام سایت یه سری بزنم یه حال و احوال ...

پریییییییی جووووووونم عشششقم عمرم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍 دلم یذرس برات🥺🥺🥺🥺🥺🥺❣️❣️❣️❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱