2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288713 بازدید | 36895 پست
😂 😂 😂 😂 😂  سمیه باز داره سایز سینه هام کوچیک میشه😒ولی دیگه گفتم ولش کن آخر رژیمم یک ماه ...

عادیه.. وقتی وزنت میاد پایین،، همه جا لاغر‌میشه..

دیگههه باید واسه لاغری از یه جیزاییی زد😅

ان شاالله تو‌تثبیت خوشگلش‌میکنی😌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
برات تکش‌میکنم...😜  @سمیه1396    

کوفته ب تو هنو نرسیدم عچقم بذا برسم تو عجله داری پ😂😂😂ب کجا چنین شتابان😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

البته تو ک سروره منی عشقوله خودمی💋💋💋💋💋

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو هم بیا بشین ترکم توقف ام نداریم هااااااا🚲🚲🚲🚲

اول بگو‌کجااا🧐 نبری تا سر‌کوچه بگی بقیش خودت بدووو😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ولش کن🙄😅 بذار آخر رژیم قشنگگگگ فرمدهی کار کن با تغذیه حجم دهنده😍 شکم صاف و باس، ن و سینه برجسته ...

ایشالا گلم👍👍🌷🌷🌷🌷

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
واااقعااااا😁😁

سلام سرگروه جدیدم 😍

صبحانه تخم مرع آپز و نان تست  1عدد 

میان وعده سیب و شلیل 

ناهار خوراک بادمجون و کدو آپز 

میان وعده تخمه یک کاسه 

شام 1/4سینه مرغ 

ورزش نرسیدم 

12 لیوان آب 

1080کالری

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
 اول بگو‌کجااا🧐 نبری تا سر‌کوچه بگی بقیش خودت بدووو😂

پیش ب سوووی باربی شدن.....ن گلم بشین خیالت راحت میدم هر از گاهی بوقم بزنی😁😁😁

عادیه.. وقتی وزنت میاد پایین،، همه جا لاغر‌میشه.. دیگههه باید واسه لاغری از یه جیزاییی زد😅 ...

ایشالا🤲🤩

اول شکمم صافف بشه😁بعد سینه و باس.،برجسته

سکیه امروز راستی به بستنی هم نه گفتم😁خواهرم گفت داری جوونیتو از دست میدی الکی😢(یعنی هی میکنم اینو نمیخوام. اونو نمیخورم) 

یک کم رفتم توی فکر🤔واقعا دارم اشتباه میکنم؟ حیفه که الان که جوونم و میتونم همه چیز بخورم ولی نمیخورم 🙄

چند روز دیگه که پیر بشم دیگه هیچی نمیتونم بخورم 😖

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@مامان_الیساهستم2     ریپ کردم درجوابت گلم نمیومد حیفم اومد این همه سخنرانیو بپاکم خاستم ...

عزیزدلی گللللل بانو.

واقعا اراده ت عالیه ماشششالا بزنم ب تخته✊.

حتتتتتما میرسی ب هدفت گلم.مگه میشه نرسی.💪💪

من خودم تقریبا 11ماهه که رژیمم . 27 مهر میشه یکسال. تو این مدت سفت و سختتتتت رژیم گرفتم مث خودت.فقط 5کیلوی اخر رو یک روز ازاد گذاشتم در هفته.

ولی الانم شوهرم خوراک سیب زمینی با پنیرپیتزا اورده بود.هرکار کرد نخوردم😎.

عزیزدلی گللللل بانو. واقعا اراده ت عالیه ماشششالا بزنم ب تخته✊. حتتتتتما میرسی ب هدفت گلم.مگه میشه ...

احسنت اراده آهنی.....👏👏👏👏 بخدا پیش همتون درس پس میدم انگیزه ی من هستید😘😘😘😘

پیش ب سوووی باربی شدن.....ن گلم بشین خیالت راحت میدم هر از گاهی بوقم بزنی😁😁😁

اقااا تکلیفم را روشن کن، اون نامه خداحافظی بود یا فقط قدردانی..

من الان باهات خداحافظی کنم یا عادی باشم😅

ایشالا🤲🤩 اول شکمم صافف بشه😁بعد سینه و باس.،برجسته سکیه امروز راستی به بستنی هم نه گفتم😁خواه ...

😂😂😂😂

هفته ای ۱ روز را به خودت حایزه بده و میتونی  یه بستنی  یاا مقداری پفک،، یه چیزی که دلت میشه بخوری.. ولیی همشوو یه جا نه... کل روز هم نباشه که از صبح خودتو‌ببندی به چیزای مضرر تا شب!!!

نمیشه که ادم چشمش را به همه چی ببنده.. رژیم گرفتیم، گوناه که نکردیم 😁

@سمیه1396 گل🌺رفتم دیدم. کالری 2 تا لیوان شیر رو حساب نکرده بودم😒کالریم 100 تا زده بود بالا😢فردا کمش میکنم 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
😂😂😂😂 هفته ای ۱ روز را به خودت حایزه بده و میتونی  یه بستنی  یاا مقداری پفک،، یه چیزی ...

باشه خوبه اینطوری 👌

ولی من بی جنبه ام

تا میتونم اینطوری نمیکنم تا اگه بریم بیرون مجبور بشم یا تو دوران پری خیلی تحت فشار باشم(خلاصه برای مواقع آژیر خطر😅) 

ولی نکنه واقعا من دارم جوونیم برای چیزای الکی هدر میدم؟ 😬🤔