2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289598 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم چه فست خوبی آفرین دخترم🐥🐥 بیسکویت چرا دیگه😅 آب بیشتر بخور عزیزم آفرین

مرسي گلم ممنونم

والا بيسكوييت مادر بود دخترم داشت ميخورد ديگه نشد نخورم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

گزارش#  

صبحانه نان تست سبوس دار يدونه و ٣٠ گرم پنير و يدونه گردو و چاي

ميان وعده ١٠ تا بادام و يدونه خيار و يدونه هلو

ناهار عدس پلو ٧ ق و ٥ ق سالاد شيرازي با يك ق روغن زيتون

عصر چاي و خرما و انگور و هلو

شام يك تكه كوكو سبزي با يدونه گوجه و يدونه خيارشور و ٤ تا زيتون 

اخر شب شير و عسل

كالري مجاز ١٥٥٠.   كالري مصرفي ١٤٩٠

چالش بازو انجام شد

دراز نشست انجام دادم و بيست دقيقه تردميل هم رفتم

٧ ليوان اب خوردم

راستي من هنوز چالش اب قبل از غذارو انجام ميدم

خانوم دیر اومدی، نخاه زود برو!!!😁🧕به کجا چنین شتابان؟؟؟ 

دقیقا عجله دارم😂😂😂😂

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یکی دیگه را هم یادت رفته🙄 

کسیو یادم نمیاد خاهر سمیه کیو؟؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
شیردونم پر شد امروز دیگه😂😂 بیشتر شیرانبه خوردم😬 ببشید🙈

😂😂😂😂😂 به یک عدد بچه شیرخوار‌ نیازمندیم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@سمیه1396 سمیه راستی میدونستی هر موقع تشویقم میکنی خیییلی ارادم بیشتر میشه؟ 😍

مثلا روز بعدش اگه بخوام یک کوچولو تخلف کنم میگم ولش کن بذار بنویسم جزو قسمت(نه گفتم💪) گزارشم بیشتر بشه. و سمیه تشویقم کنه🤣🤣🤣🤣🤣

راستی ناخونک کاری‌ام هم کلاااا قطع شده💪حتی یک عدد توت خشک😁

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
کسیو یادم نمیاد خاهر سمیه کیو؟؟؟

نه دیگه گفتنی نیست،، دیدنیه😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه دیگه گفتنی نیست،، دیدنیه😆😆😆😆

کو ببینمش؟؟؟؟

😂😂😂😂😂 به یک عدد بچه شیرخوار‌ نیازمندیم

😂 😂 😂 😂 😂 

سمیه باز داره سایز سینه هام کوچیک میشه😒ولی دیگه گفتم ولش کن

آخر رژیمم یک ماه فرمدهی سینه میرم درستشون میکنم😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@سمیه1396   سمیه راستی میدونستی هر موقع تشویقم میکنی خیییلی ارادم بیشتر میشه؟ 😍 مثلا روز بع ...

هههه... 

اره متوجه شدم.. فکر‌کنم یه مدت تثبیت رفتی، بهت ساخته... ناخنک زدنات خیلی کم  شده،، چشم‌نخوری🧿🧿🧿🧿

😂 😂 😂 😂 😂  سمیه باز داره سایز سینه هام کوچیک میشه😒ولی دیگه گفتم ولش کن آخر رژیمم یک ماه ...

منم سینه هام پوست شده خدا بداد برسه هنو 7 کیلو کم کردم 10 کیلو دیگه کم شم فک کنم هیچی نمونه ازش

دقیقا عجله دارم😂😂😂😂

کجا؟؟؟ چه خبرهه؟؟؟ بگوو‌منم بیام🙃

کو ببینمش؟؟؟؟

برات تکش‌میکنم...😜 

@سمیه1396  

هههه...  اره متوجه شدم.. فکر‌کنم یه مدت تثبیت رفتی، بهت ساخته... ناخنک زدنات خیلی کم   ...

تثبیت نرفتم خانوم 😬رفتم مرخصی دیگه 😂

از روزی که گفتم میرم تثبیت دیگه شروع شد دکتر و دوا کردنم و منم شکمم ورم کرد 😒فک کردم چاق شدم شروع کردم به بخور بخور(اینقدرم که اعصابم به هم ریخت و ذهنم مشغول مشکلم بود) 

بعد که پری تشریف آوردن و تموم شد باز شروع کردم

ولی این دفعه به خاطری که یک مدت فقط گزارش بچه هارو میخوندم خیلی چیزا یاد گرفتم😃

کجا؟؟؟ چه خبرهه؟؟؟ بگوو‌منم بیام🙃

تو هم بیا بشین ترکم توقف ام نداریم هااااااا🚲🚲🚲🚲

منم سینه هام پوست شده خدا بداد برسه هنو 7 کیلو کم کردم 10 کیلو دیگه کم شم فک کنم هیچی نمونه ازش

ولش کن🙄😅

بذار آخر رژیم قشنگگگگ فرمدهی کار کن با تغذیه حجم دهنده😍

شکم صاف و باس، ن و سینه برجسته بساز و کیییف کن🤩🤩