2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
سلام... ببینید فستای ک شما دارید میگیرد آسیب های خیلی جدی ب بدنتون میزنه‌ کالری زیر ۱۲۰۰ ممنوعه... ...

عزیزم حرفای شما هم درست .اما رژیم 5/2درحال حاضر یکی از رژیم های مطرح جهانه که خیلی از پزشکا وکارشناسا تاییدش میکنن ومیگن دوروز فست برای بدن مثل استراحت دادنه .ونیاز هست که این استراحت رو داشته باشه .ازطرفیم بدن هرکس منحصر به فرده وهرکس باید زبان بدن خودشو بدونه وبا همون زبون با بدنش صحبت کنه تا جواب بگیره 

دیدی قبل پری  بدن ورم میکنه ‌‌شکم بزرگ میشه ولی بعد دوره، دوباره شکم کوچیک‌میشه.. حالا مال شما ...

ممنون عزیزم .ایشالا .بخام ازمهربرم تثبیتی باید هرروز گزارش بدم یاهمون وزن وسایز کافیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا کمکم کنین به روحیه نیاز دارم 

من طبق این تاپیک رژیم گرفتم و از ۱۰۳ کیلو شدم ۹۸ 

ولی یه اتفاق بد برام افتاد کلا بیخیال رژیم شدم الان یکماهه و باز شدم ۱۰۲ با سااایزای بزرگتر

هیچی ارادم ندارم 😭حالم داره از خودم بهم میخوره😭

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
هی سپیده🤐😔😔😔😔فعلن ک وقت مشاوره گرفتم ببینم چی میشه

عالیه مینا جون منم بعد کثافت کاری گودزیلا قبلی ۲سال رفتم من خیلی دیر رفتم اول دارو درمانی بعدش دیگه مشاوره بود ولی عالی ،الان گاها بعضی چیزا میاد ذهنم ولی زود خودمو مشغول می کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
عالیه مینا جون منم بعد کثافت کاری گودزیلا قبلی ۲سال رفتم من خیلی دیر رفتم اول دارو درمانی بعدش دیگه ...

فدات عشقم..ازدواج مجدد کردی؟

حتما باید برم ک خوب بشم.دیگه واسه کسی ک ذاتش خرابه تلاش فایده نداره

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام... ببینید فستای ک شما دارید میگیرد آسیب های خیلی جدی ب بدنتون میزنه‌ کالری زیر ۱۲۰۰ ممنوعه... ...

عزیزم اون مقدار وزنی ک شما تو اون مدت کم‌کردین خیلی زباده و بالاخره برمیگرده

کاهش وزن اهسته خیلی بهتره..من تو ۵ ماه ۲۰ کیلو کم‌کردم با همین روش..و اصلن برنگشته.سایزمم ک عالی..از نصف هم نصف تر شدم👌👌👌👌👌👌

فست هم ب خاطر اینکه ی شوکی ب بدن بزنه میگیریم و استوپ نشیم.تو‌کاهش هم خیلی تاثیر داره

گرچه اول صفحه گفته شده ک کسایی ک نمیتونن منهی ۲۰۰کنن فرمول وزنشونو

و اینه واسه وزن کشی حتما باید فست باشی روز قبلش

من ب شخصه خودم هیچ مشکلی پیدا نکردم و همه بچه های دیگه..ب هر حال ممنونم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

تو رو خدا کمکم کنین به روحیه نیاز دارم  من طبق این تاپیک رژیم گرفتم و از ۱۰۳ کیلو شدم ۹۸  ...

انرزی منفی ب خودت نده عشقمممم

هیچ کسی و هیچ جیزی مهمتر از خودت نیس..پس با این جمله ها خودتو عذاب نده..هر مشکلی هم پیش اومده باشه سعی کن خودتو و استاندارد هات تو اولویتت باشن بعد چیزهای دیگه

اینجوری بدتر خودتو فراموش میکنی

فقط ب این فکر کن ک روزی برسی ۸۰..بعد ۷۵..و همین طور پیش بری و موفق بشی..ب همه ثابت کنی

کم نیار..باید صبور باشی..ولی نتیجه میگیری.تاپیک بیشتر بیا و گزارش بچه ها رو هم بخون

انگیزه#  

اینم بخون حتما

انرزی منفی ب خودت نده عشقمممم هیچ کسی و هیچ جیزی مهمتر از خودت نیس..پس با این جمله ها خودتو عذاب ند ...

آخه بچه ۵ ماهم تب کرد با هیچی تبش پایین نمیرفت دکترا اول گفتن کرونا تا سه روز درگیر بچم بودم کلا کالری شماری و رژیم یادم رفت عوضش جوش میزدم و میخاستم خودمو با خوردن آروم کنم بعد که خوب شد اون یکی قلم اینجوری شد که قبلا تشنج کرده بود تب بچه هام با شیاف ۴۰ بود خیلی بد بود

ممنون گه جوابمو دادی چشم

برام دعا کن بتونم😭

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
عزیزم چای ک کلاخاصیت عسل رونابودمیکنه چراباهم میخوری😔

گلم خاصیتش را کم میکنه ولی کاملا از بین نمیبره.. من عسل را وقتی چای شیر را از حرارت برمیدارم و  کمی هم میزنم که اون حرارت اولیه اش بره و در اخرین مرحله اضافه میکنم..

عسل اگه به طور مستقیم حرارت ببینه ، مضرر هست ولی این به صورت غیر مستقیم هست😊مرسی که فکرمی😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربونت عزیز دلم مرسی ک هستی سمیه😍❤

قفونت جیگر😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نمیخواستم ناراحتت کنم ببهش😔 چشم عز یی ززم..میخوام فقط خودمو خوب کنم

ن فداتبشم من ......ببخش زیادی تند رفتم ....آفرین بهت زیباااا بااانووووو تو لایق بهترینایی👏👏👏👏👏👏👏🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

چیت میل چیه ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام  بچه ها بخاطر اینکه تمام زیر گروه های من دیگه نمیان و حذف شدن و یه عده هم وارد گروه سبز شد ...

سرگروه عزیزم ممنونم از زحمات و راهنمایی هاتون.

انشالله موفق باشید 😍😍😍😍😍😍😍😍

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56