2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287935 بازدید | 36895 پست

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚فست

۱۸ روز مانده به زیبایی و جذابیت

کالری مجاز ۵۰۰،، مصرفی ۳۵۰

کالری سوزی: در راه لاغری🤪

———————————-

نیم‌ساعت پیاده روی ترکیبی

۱۰۰ طناب

۱۰۰ پروانه

چالش چوب ۲ ست ، ۴ دقیقه ای

چالش شنای دیوار ۲ ست ۵۰ تایی

- [x] صبحانه: شیرچای☕️🥛🍯
- [x] ناهار: خوراک‌لوبیا+ نان+ کلم🥣🥬🍞
- [x] شام:تخی اب پز+ گوجه
- [x] ۸ لیوان اب 💦
- [x] دمنوش زیره🍸
- [x] چالش وعده سبک⛔️🍚🍞

@sepiiiiiideh  سلام‌گلم. گزارشت را ندیدمااا 🙄

من امروز سرم‌خیلییی شلوغ بودش، از یه طرفم فست بودم.. فشاار روزگار اومد 😅نشد درست حسابی ورزش کنم😕 بازم خدا را شکر...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام بچه های گل خوبین من دیگه زدم ب بیخیالی فردا وقت مشاوره گرفتم ک فقط برم حال خودمو خوب کنم افس ...

سلام‌گلم. دلمون برات تنگ‌شده بود..❤️

کار خوبی کردی که نوبت مشاوره گرفتی... مشاورت حتما متخصص باشه ، مشاوره های دینی  معمولی نباشه🙊 چون کلا مدل راهنمایی هاشون فرق میکنه...

ان شاالله که به ارامش برسی و هر روز حالت بهتر بشه ...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم میخوام تو چالش لاغری شرکت کنم میشه راهنماییم کنین

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

به به مبارکه.. تشریف فرما شدن😁 افرین..وقتی  خودتو‌گشنه نزاری و‌کالریت را با مواد غذا ...

ممنون گلم.نمی تونم توی روزای اول  دوره فست بگیرم،چون صددرصدبعدش انتحاری میزنم

سلام سهیلا جان
خوبی؟
متأسفانه من باید بگم که نمیتونم فعلاً با گروه همراهی کنم. با اینکه خیلی دوست داشتم، اما شرایطم طوری شده که نمیتونم ادامه دهم.
البته اگر اجازه بدی گاه گاهی سر بزنم و وزنم رو اعلام کنم یا سؤالاتم رو بپرسم. یا حتی گزارش بدم. اما چون به طور مستمر نمیتونم، گفتم خبر بدم که جای کس دیگری رو نگرفته باشم.
خیلی تو این مدت کمکم کردید از شما و بامداد خمار عزیز بسیار متشکرم. اگر اذیتتون کردم ببخشید.
@مامان_الیساهستم2  

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
خب دخمل خوب چرا گریه وقتی میتونی از نو شروع کنی😍😍😍 اگه ما آدما از پس یه هدف برنیایم بدرد چی میخو ...

مررررررررررررررررررررسی عشقم که جواب دادی عزیزم

چشم حتمااااااااااااااااااااااااا

امروز از 7 تا 8 رفتم پیاده روی

خیلی حال داد

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام عزیزم اختیارداری فضولی چیه زودترمیپرسیدی. میوه درخت نخل قبل ازاینکه تبدیل به رطب وخرما بشه.این ...

آها چ جالب.....نوش جونت😘😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
عالللییییییییی. ایول ب این اراده👌👌👌👌.

فدات بشم سهیلا جونم درس پس میدم پیش باانگیزه هایی مث شمااااااا😘😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
نمیدونی چجورین اخه(خدا حفظشون کنه 😅)  اگه من نخورم که هیچی  میبینی که فقط یک پیشنهاد دا ...

خدا حفظشون مامانا همه دلسوزن منم همیشه با مامانم سر بخور نمیخورم دعوا دارم😁😁😁😁

سلام بچه های گل خوبین من دیگه زدم ب بیخیالی فردا وقت مشاوره گرفتم ک فقط برم حال خودمو خوب کنم افس ...

کاره خوبی میکنی مینا جان ب خودت برس ب بچه هات ایشالا خودش ی روز سرش ب سنگ میخوره خوب بخورین خوب بپوشین شاد باش....خودکشی چ حرفی بود زدی؟؟؟؟😬😬😬😬😬😬😬😬کسی ک لیاقتتو نداره ب خاطر بیشعور بازیاش خودکشی؟؟؟؟؟؟ نگو ب خاطر بچه هااام منصرف شدم بگو ب خاطر خودم حیف از جوونی ام از زیباییم از اینکه حالاحالاها باید باشم از زندگی ام در کنار بچه هام لذت ببرم کیف کنم ....دیگه فکرشم نکن چون زندگیتو بهش وابسته کردی....سخته خیلی سخته ولی این نیز بگذرد......عادت میکنی خودتو سرگرم کن

الاهی خدا هر چ زودتر دلتووو شاد کنه اون دو تا بیشعورم سرشون ب سنگ زمانه بخوووره......آمین😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

ممنون گلم.نمی تونم توی روزای اول  دوره فست بگیرم،چون صددرصدبعدش انتحاری میزنم

توی دوره همون مجاز هم رعایت بشه، عالیه👌👌👌

سلام منم میخوام تو چالش لاغری شرکت کنم میشه راهنماییم کنین

سلام

توضیحات  تاپیک را بخونید ... و‌فعلا خودتون ‌شروع تا مهر....اول مهرماه، عضوگیری  جدید داریم..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4550122/توضیح-برنامه-رژیم-و-نکات-مفید-مخصوص-گروه-لاغری-بامداد-خمار

من اجازه دارم ی انتقاد ازاین تاپیک بکنم؟؟؟

سلام 

اگه انتقاد به جا و سازنده باشه.. بعله...😊