2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288715 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم 🐣 نوش جونت باشه خیلیم عالی و کامل👏👏 رطب زیاد خوردی ۱۱تا زیاده گلم....مقدار نونت هم ب ...

سلام عزیزم

باشه ممنون🌸

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

🍀الهی ب امید تو🍀

🍀گزارش فست🍀

💚صبحانه نان+گردو+پنیر+۱تخی

💚 ناهار فیله مرغ با سبزیجات پخته

💚چای سبز۲+۱قهوه

💚میانوعده موز +بادام+شکلات تلخ

💚شام شیر و خرما

💚 ورزش" ۱.۱۵ساعت  : چالش چوب و شکم روسی، شنا رو پنجه

حرکات شکم و پهلو

کالری مصرفی۷۰۰

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

@سمیه1396 سلام عزیزدلم😍😍😍😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام به همه خانم های پر انرژی.

اول مهر عضو جدید قبول میکنید برای تثبیت البته میخوام؟

و اینکه همون روز باید دوباره اعلام کنم؟

پیشاپیش ممنون از جواب هاتون

من خانه ام را پر از رنگ میکنم، پر از عطر زندگی، گل میخرم، نان گرم میکنم، شعر مینویسم، و باور میکنم کلام فروغ را؛ زندگی یعنی: همین بهانه های کوچک خوشبختی  
سلام کنسرو تن ماهی رو من کامل روغنشو میریزم بعد میخورم حالا تو کرفس برای وارد کردن کالری تن ماهی ر ...

منکه تن ماهی در روغنو میزنم منم خالی میکنم البته روغنشو

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
نوش جون😁 خواهش عزیزم راستی چالش شنای دیوار رو هم یادت نره از فردا انجام بده

سلام گل دختر💋🤝

گزارش#  روز فست

صبحانه=سنگک+ پنیر+گردو

ناهار= کشک بادمجان + سنگک + سبزی خوردن 

میان وعده= شیر+ رطب+ هلو+شلیل

شام =قارچ کبابی

مجموع کالری= ۵۵۰

مجاز=۵۰۰

آب=۸لیوان

ورزش= ۲۰دقیقه هوازی+ ۱۵ دقیقه هوازی

چالش شنای دیوار✔

چالش آب ✔

چالش وعده سبک ✔

چالش چوب ✔

چالش۸۶ روز ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
چرا سماق چربی سوزه ننه😆😆😆😆

میگماا این سماق ،  با پری، روابطش چطور؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جون زیره پوستت رو تیره نکرده  مصرف هر روزه اش پوست رو تیره میکنه

نه فعلا که هیچی نشده گلم

من کم میخورم ، هر روز از نصف قاشق چایخوری هم‌کمتره ..

میگن از ۱ قاشق‌جایخوری بیشترش، ضرر داره در روز

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جون شنیدم مصرف دائم زیره باعث چروک شدن پوست میشه، حالا میخوای ی روز در میون بخور😉

مرسی گلم...😘

اره منم شنیدم..(هم تیرگی، هم لک ‌وهم چروک)

احتمالا یا یه روز درمیونش کنم ، یاا مقدارشوو در روز‌کمتر .. مثلا‌چند دونه  اش را بخورم😅

مرسی گلم...😘 اره منم شنیدم..(هم تیرگی، هم لک ‌وهم چروک) احتمالا یا یه روز درمیونش کنم ، ی ...

ای شیطون 😅😅😅😅😅

همون یدونه بخور خوبه 😂😂😂😂

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سمیه جونی یه سوال میگم وقتی سایز خوب کم میکنیم یعنی چربی کم کردیم یا عضله سوزوندیم 🤔🤔 اگه سایز ز ...

اهااا...

اگه با ورزش ‌و‌ رژیم درست  ، سایزت کم بشههه، یعنی داری چربی میسوزونی... و برعکسش اگه فرمدهی کار کنی به همراه  تغذیه مناسب، عضله سازی میشه..

ولیی اگهه ورزش و‌رژیمون سالم و اصولی نباشه،،،سایزمون که کم بشه،ولی به جای چربی،  عضله بسوزونیم ...

ای شیطون 😅😅😅😅😅 همون یدونه بخور خوبه 😂😂😂😂

😂😂😂😂 یه  دونه را بزارم زیر زبون هی مَک بزنم😆

راستی پیام گزارشت ریپ نشد👇👇👇

اولش علیک سلام و بعدش: 

مث‌همیشه کارت بیسته داا👌👌👌