2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289040 بازدید | 36895 پست
سمیه راستی انقدر دمنوش زیره نخور ننه😝😝

کمتر از نصف قاشق چایخوری هس... 

تحقیق کردم گفتن که از ۱ قاشق چایخوری بیشتر نشه🤷‍♀️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فدای تو خودم خیلی خوشحال شدم😋😋😋 این ماه تمرکزم رو بیشتر برای پایین تنم میزارم 😀 راستی امروز خی ...

👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمیه جان یه سوال😁 طناب رو با طناب میری یا بدون طناب😁  دیروز میخواستم بزنم هر چی دنبال طنابم ...

عاره... منم خالی خالی میزنم

عزیزم اپ استور مثل همین گوگل پلی که شما ازش برنامه دان‌ میکنی ولی برا گوشی ایفون نمیشه از گوگل پلی د ...

اهاااا 👌 😂 

ممنون گلم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
قربونت😘😘😘😘 نه ی کلیپ رو انتخاب میکنم بعد با همون تعدادی که کفته یا بیشتر که بهم فشار بیاره میرم ...

آره حتما میرم توشممنون🌸

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

سلاااااااام گلای تووو خونه

روز فستتون زیبااااااااااااااااااا

من صبح ساعت یه ربع به هفت تا هشت رفتم پیاده روی 

عاااااااااااااالی بوداااااااااا جاتون سبز

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

@honamik29192   گزارش# 

سلام سرگروه جون  

صبحانه: انگور 30گرم+پنیر 30گرم+نان لواش 1کف دست+تخم مرغ آبپز 1 عدد. کالری:264

ناهار: آش جو با کشک 20قاشق. کالری:500

شام :آش جو با کشک 15قاشق. کالری:390

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز و زنجبیل

چالش لقمه با کاهو

چالش حذف نان و برنج

ورزش قدرتی نیم ساعت

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی:1115

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
ای جونم کالریتو پر کن  تو میتونی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده