2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست
@سمیه1396     صبحانه شیروگردوخرما ناهارتاس کباب بانان😁وپیاز شام چهارعددچیپس😑طالبی وخ ...

هنوز تشریف نیاورده؟؟؟ 🩸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه گرفتمش اسم اصلی  برنامه رو بی‌زحمت بگو😘 @سمیه1396    

اسم ورزشه هست

home workout

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حساب کردم  نان پیتا + 1 تخم مرغ(کلااا توی اون همه خمیر 3 تا بود ولی من دیگه زدم تقریبی)

درسته گلم.. زیاد سخت نگیر😉

سمیه گرفتمش اسم اصلی  برنامه رو بی‌زحمت بگو😘 @سمیه1396    

این چیه؟؟

فی لتر شکنه؟؟

من چون گوشیم ایفونه از ( اپ استور) دانلود میکنم

سلام‌گلم.. عالی رعایت کردی👏👏👏👏 فقط ورزشات را اینقدر سنگین نرو توی یه روز..  بهت ...

اره از این به بعد همینطوری یک روز در میون میرم ولی امروز چون هم دیروز ترکونده بودم و هم ورزش نداشتم یک کم بیشتر رفتم😉

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
این چیه؟؟ فی لتر شکنه؟؟ من چون گوشیم ایفونه از ( اپ استور) دانلود میکنم

😂 😂 😂 😂

من رفتم گل پلی زدم اپ استور اینو آورد دیگه والا نمیدونم😆😆😆

حالا برم بزنم یک وقت میبینی شانسی توی این داشته باشه😁😁

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
دوستان عزیز گروه نارنجی چالش ورزشی این ماه چالشها رو رعایت کنید و تو گزارشاتون حتما بنویسید. @so ...

عزیزم ببخشید من یه یک هفته ای نمیتونم گزارش بدم چون معاون مدرسم و خیییلی خیییلی درگیرم اشکالی نداره؟رعایت حتما میکنم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
😂 😂 😂 😂 من رفتم گل پلی زدم اپ استور اینو آورد دیگه والا نمیدونم😆😆😆 حالا برم بزنم یک وقت میب ...

عزیزم اپ استور مثل همین گوگل پلی که شما ازش برنامه دان‌ میکنی ولی برا گوشی ایفون نمیشه از گوگل پلی دان کرد از اپ استور دان می‌کنیم 

شما تو گوگل پلی vpnسرچ کن فیلترش. ک. ن میاره برات

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚

کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۵۵۰

———————-

گزارش_سرگروه#   💚💚💚💚 کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۵۵۰ ———————-

👆👆👆

@sepiiiiiideh  سلام گلم

گزارش#   @فندق_فسقلی     سلام عزیزم  صبحانه نان بربری ۳۸ گرم و پنیر و چای ...

سلام گلم 

نوش جونت...خیلی کامل و عالی💛💛💛💛

چرا شکر ..چرا بیسکوییت🙈

این دوتا رو نمیخوردی نمرت💯میشد😉

آفرین عزیزم💖

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزيزم شبت بخير چالش رو حتما اجرا ميكنم عزيزم گزارش#   صبحانه دوكف نان بربري و ٤٠ گرم ...

سلام گلم🐥

آفرین نوش جونت💛

همچی کامل و عالی👌💖

انشاءالله ک کالریتو پر کرده باشی😉

به حکمتش دل بسپار 🌿