2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288772 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم عضو گیری جدید قرار بود شهریور ماه باشه(الهام جون گفتن) شما خبر نداری دقیقا چ روزیه؟؟

سلام گلم

نه شهریور نیست، اول مهر عضوگیری جدید داریم..از  همون اول هم الهه اعلام کردش که دوره بعد ، مهرماه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دارم پیتزای خودم رو رژیمی درست کنم خمیر نازک و به جای پنیر پیتزا، پنیر محلی میزنم موادش هم که ...

خمیرشم  جدا جدا حساب کن😉

یا مث نون حساب کن+ تخم  مرغ و روغن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اسم انگلیسیش رو زدم توی گوگل پلی ولی بازم همینی رو که خودم دارم اورد😒 تو از کجا اصلش رو دان کردی؟& ...

من شونصد ساله اینوو دارم.. 

از اپ استور.... 

با فی لتر شکن اگه میتونی دانلودش کن..

اشکالی نداره با همون فارسی برو.. تعدادش را کم و زیاد کن😉

نگو که دلم خینه میچسبید با نون و گوجه و خیارشور ولی نخوردم😞😩😩😩

نه دیگهه بدون نون باید باشه😜

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم . 

گزارش امروز 

عزیزم ۱۱۰۰ مجازم 

۱۲۰۰ مصرفم 🤐

دعوام نکن فردا کمش میکنم سهیلا جون 

ناهار ۵ ق برنج و ۵ ق خورشت 

نصف سیب زمینی 

شام جگر و متاسفانه بربری 🤐

اما اصل کالریم بخاطر چای نبات رفت بالا . امروز تقریبا ۴ یا ۵ لیوالن اینا چای نبات خوردم .ببخش

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

گزارش#  

@فندق_فسقلی  

سلام عزیزم 

صبحانه نان بربری ۳۸ گرم و پنیر و چای و شکر ۲۰۹ کالری 

ناهار کته ۵ ق و کباب تابه ای و گوجه و ۲ قاشق قیمه ۲۹۳ کالری

شام کباب تابه ای ۵۰ گرم بدون نان چالش وعده سبک و ماست ۲۱۰ گرم و گوجه ۲۳۴ کالری

میان وعده ارده شیره ۱۵ گرم نون 😑😶 هلو انجیری بیسکویت خیار ۷۰۹ کالری 

یه لیوان شیر مجاز خوردم 

مجاز ۱۵۸۰ 

مصرفی ۱۴۴۶ 

الانم دارم هندونه میخورم پر میشه بوس تمام 

راستی من سایزمو کی بگیرم ؟بعد از پریود؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
مرسی گلم دعا کن بشم ۵۳/۵۴ من رو وزنم حساسم🤣🤣🤣

تو وزنای پایینتر، سایز حرف اول را میرنه

الان من وزنم کمتر از شماست ولی لاغرتر از من نشون میدی ، چون سایزت کمتر از منه😉

تو وزنای پایینتر، سایز حرف اول را میرنه الان من وزنم کمتر از شماست ولی لاغرتر از من نشون میدی&nb ...

اخه من میخوام برا بچه دوم ی ۵/۶ماه دیگه اقدام کنم برا همین میخوام حتما ۵۳/۵۴بشم بعد باردار شم

چالش شنای روی دیوار   گلم تکدونت را درست کن😫

😂تگدونیم بدتر از خودمه داغانه😭

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز