2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288715 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سمیه خداکنه فردا کاهشم خوب باشه سمیه  از الان دارم واسه صبونه غش میکنم دلم میخواد نون و حلوا ...

حتما کاهش خواهی  داشت 💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@sepiiiiiideh  

گزارش# وزن ۷۹.۵۰۰

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
🍀گزارش فست🍀 💚صبحانه نان+گردو+خیاروگوجه+۱تخی 💚 ناهار سینه پخته با سالاد مخلوط😅 و سرکه 💚چای س ...

سلام گلم

مرسی،، عزاداری های شما هم قبول باشه.،،

عالی رعایت کردی👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
صبحانه:چای۱لیوان ،پنیر۱۰گرم ،نان۱مف دست (۱۰۶) نهار:بلغور گندم ۲ق غ،برنج ۲ق غ،سالاد دولیوان(۹۳٫۲) شام ...

عالی بستی روز فست رو عزیز

💐💐💐💐💐

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
@سمیه1396   سلام گلم  دیشب گزارش دادم عزیزم دیدی؟ وزن شروع ۶۵ وزن هفته پیش ۶۱.۶۰۰ ای ...

سلام گلم

الان گزارشت را دیدم..

وزن هفته ی قبلت را ۶۱/۲۰۰ داده بودیا🧐

سلام سمیه جووونه دلم  با اینکه دشوری بیشهور نرفتم ولی الحمدالله خوب بود  وزن اول   ...

سلام گلم🌸

به به عجب کاهشییی😍.... افرین رژیمی نمونه👌👌👌👌

سلام گلم الان گزارشت را دیدم.. وزن هفته ی قبلت را ۶۱/۲۰۰ داده بودیا🧐

سلام عزیزدلم 😍😍😍

وااا راس میگی آخه ۶۲.۲۰۰ مونده بودم اشتباه نمیکنی با وزن قبلیم 😉یادته فکر کردی ی کیلو کم کردم گفتم نه بابا ۶۰۰ تا کم کردم😊

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@honamik29192    سلام سرگروه جان  وزن اولیه ۸۳ وزن هفته ی قبل  ۷۴  وزن ...

عزیزدل ایشالا که حال پدرتون بهتر بشه

سعی کن گزارش بدی هرچند کوتاه 

چون انگیزه اتو بیشتر میکنه

هروقت تونستی حتما گزارش بده 

بچه ها اضافه وزن ۱۹ کیلو میره تو کدوم گروه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام گلم 🌺  من حدود 2 ساعت منتظر دشوری بی ادب بودم😒از آخرم بدون دشوری وزن کردم ولی صبحانم عق ...

سلام گلم...

افرین دختر خوب👏👏👏 کاهشت این هفته ان عالییی بود

باشه بزار ۴۸.. ولی به کاهش هایی در حد ۳۰۰  گرم  هم راضی باش.. عجله زیاد نکن، چون وزنت کمه ،

ببینیم فردا چه خبراس💪💪💪

چشم حتما عزیزم.ازهستی جون خبر نداری؟منم از امشب دیگه گزارش میدم فدات

عزیزم فقط گفتن این هفته هم نیستن

ایشالا که با یه انرژی توپ برگرده

کوکودرست کردم،خیلی روغن داشت،نفهمیدم چقدرریختم،لامصب روغن می کشه،نتونستم کالریشوحساب کنم

سیب زمینی کوکوت را اگه اب پز کنیی،، خیلیی روغن میکشه... و همچنین اگه کلفت روی روغن بزاری..و داخلش هم ارد زیاد داشته باشه....

نازکتر بزار و خام رنده اش کن