2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288715 بازدید | 36895 پست
@فندق_فسقلی     گزارش#   سلام سرگروه جان🌸🌸 افطار.رطب وماست.سوپ جوومرغ شام.نو ...

روز تاسوعا و عاشورا روزه نمی گیرن ،روزه ات قبول حق

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام عزیزم خیلی خوب بودی.بخصوص ک نسکافه ت رژیمی شده😄. افرین👌👌

سلام عشقم آره حسابی رفتم تو فاز نسکافه رژیمی و غذای سالم

گزارش#  

کالری مجاز ۱۳۴۰

کالری مصرفی ۱۳۳۲

صبحانه نان پنیر

ناهار خورش قیمه نذری (تنبل بودم😅)

میان وعده نسکافه رژیمی ، هندوانه 

شام سوپ

آب ۷لیوان

ورزش انجام شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم شامت فقط خوب نبوده. چون ناهارهم برنج بوده. بقیش خوبه.

سلام عزیزم ببخشید گزارش امروزم اصلا خوب نیس چون دعوت بودیم نذری و پلو خورشت خوردم کالریم بالازده...

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
@سمیه1396   سلام عزیزم 🌸 صبحانه 👈 نان تافتون سبوسدار 33 گرم  + پنیر محلی 7 گرم + کنج ...

سلام گلم🌸

عجب،، پس سوپرایز شدی از وزنت🤪

ورزش های هوازی( مث طناب و پروانه ، پیاده روی، حلقه، درجا زدن)  بد نیست روز قبل وزنکشی. چون شکمت واسه فردا خوب کار میکنه اول صبح😁😁😁 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     صبحانه شیروگردوخرما ناهارکوکوسیب زمینی ونان گوجه وخیارشور😐 میان وعده شل ...

اره گلم ورزش های قدرتی شکمی اصلا انجام نده تو دوره

در حد پیاده روی و درجا و شنای دیوار، چالش چوب ،،، ورزش هایی که به شکم فشار نیاره

راستی چرا مواد غذاییت را داخل کالری شما ر وارد نمیکنی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
باشه سمیه جووووووونز

جونزززززز😁😁😁😁

جونزززززز😁😁😁😁

سمیه خداکنه فردا کاهشم خوب باشه سمیه 

از الان دارم واسه صبونه غش میکنم

دلم میخواد نون و حلوا بخورم شب درست کردم ببرم هیئت وای خیلی مقاومت کردم و نخوردم گذاشتم برای صبونه😋

اصلا دوس دارم الان وزن کنم 😜