2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288715 بازدید | 36895 پست
خوشگلت نیستم؟

سلام خوشگلم تو عشقمی دارم دونه دونه تگ میکنم تموم نشده بید هنوز 😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@مامان_الیساهستم2   @آسنات99 @kiarash_mami    

@هستی،بانو   @مهدیه24    

بچه ها کاربریا رو دقیق یادم نمیاد تگ کنم 😢 

دلم برای همه ی بچه های تاپیک  تنگ شده دیگه 😘

کلی برای همه دعا کردم و به یادتون بودم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
از اول مهر میتونم برای سری جدید عضو شم؟؟

سلام عزیزم بله حتما 

گزارش#  

@zizigoli  

سلام

صبحانه..چای خرما...۴۰ کالری

ناهار..ماهی گریل شده ۱۵۰ گرم    ۲۴۴کالری

شام..همبرگر ۵۰ گرم یک عدد گوجه  ۱۲۷ کالری

میانوعده...کلم     ۱۲ کالری

مصرفی  ۴۲۴ 

مجاز فست

آب  ۱.۵ لیتر

ورزش

۳۰ دقیقه پیاده روی تند

۳۰ دقیقه حلقه

ایدا جون من پری هستم فردا وزن نمیکنم😘

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

@فندق_فسقلی  

گزارش#  

سلام سرگروه جان🌸🌸

افطار.رطب وماست.سوپ جوومرغ

شام.نون محلی

میان وعده.شلیل.هلو.الو.سیب

مجاز۷۰۰

مصزفی۵۰۰

پیاده روی حلقه

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام عشقم خوبي من چند روزي نميتونم بيام تاپيك فقط فردا ميام وزنمو ميدم ٣ شنبه اسباب كشي دارم ا ...

سلام گلم...

مرسی خوبم

به سلامتی،، باشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جون میشه این چند کیلو ی باقیمونده رو رژیم سریع بگیرم زودی از دستش خلاص شم😕 مثلا رژیم ۳روزه ی ...

گلم طبق قوانین تاپیک‌نمیشه  مدل دیگه ای بگیری...

یا میتونی کالریت را منهای ۲۰۰ کنی با فست...

یا رژیم پروتیین بگیری که واسه کاهش  هم خوبه،، ولی رعایت کردن زیاد داره!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     صبحانه چای ماچا و خرما(۴۰) ناهار سبزیجات گریل شده (۲۵۵) شام شیر دارچین ع ...

عالی رعایت کردی گلم🌸

به سلامت بری و برگردی .. خوش بگذره😍 چه وقت برمیگردی؟ اونجا نت داری؟

سلام گلم.. چه عالی👏👏👏👏👏 باریکلا راستی خگخ فقط پنجشنبه ها هس... طبق قوانین تاپیک پیش برو😉

چشم گل من، 😘

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@عروسترکم   @مامانجوجوبودم   @سمیه1396   @دوباره_زندگی   @فندق_فسقلی ...

سهلاام الهه جون خوبی؟؟؟ دماغت چاقه😁

چه خبر مبراا؟؟

سلام عزیزای من خوبید چقدرررر دلم براتون تنگ شده  عزاداری هاتون  قبول  برای همت ...

سلام گلم😘دلتنگت بودیم🤗

😣😣😣😣😣الهههههه

میای شکنجمون میدی 😢

راستشو بگو چقدر خوووردی😭😭

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160