عزیزم ببخشید من دخالت میکنم
اصلا سن من اینقدر ها نیست که بخوام شما که خودتون ماشالا چند تا پیراهن بیشتر از من پاره کردین رو مشاوره بدم
ولی مامانجون من همیشه یک نصیحت میگن که خیلی برای خودم بدرد خورده تا بحال
میگن توی هر شرایط سختی که قرار گرفتین به بدترش فک کنین که امکان داشت برای شما اتفاق بیفته و بعد خدارو به خاطر اون شرایطی که توش هستین شکر کنین
مثلا الان شما
همسرتون میتونست هزاااااربار خدایی نکرده یک شوهر چشم ناپاک باشه که هر موقع و هر ثانیه شما بخواد نگران باشین که الان کجاست و یا با کیه(نمیتونم واضح بگم امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین😉)
یکی از دوست خودمون گفت که شوهرش.شبا با خانم ها میاد توی خونشون و میرن توی اتاق خواب خصوصی زندگیشون و این خانم هم حق نداره یک کلام حرف بزنه
یعنی میخوام بگم خیلی شرایط بد ترررررر هم هست
پس خداروشکر کنین که کل مشکلاتتون خلاصه میشه توی خانواده شوهر و بداخلاقی های همسرتون
هر بار که داد زد به جای اینکه شما هم داد و بیداد کنین توی دلتون بگین خدایا شکرت که. دسته بزن نداره و فقط داد میزنه
توی هر شرایطی که میخواستین نا شکری کنین یا وجود قشنگ و ظریف زنانه خودتون رو نابود کنین به بدترش فک کنین که ممکن بود براتون اتفاق بیفته🌺اینطوری دل خودتون آروم تر میشه❣️
البته که من همه چیز رو درباره زندگی شما نمیدونم و خودتون بهتر میدونین چکار باید بکنین😉
امیدوارم زندگیتون سرشاااار از آرامش و عشق بشه💕💕💕💕
ببخشید خیلی زیااااد حرف زدم😲🤪گفتم شاید به دردتون بخوره 😘😘