2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288715 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@مامانجوجوبودم    شکوووهم چیشده پیاماتو خوندم😢

سپیده برام دعا کن .خدا صبرم بده.

بخدا دیگه نمیتونم تحمل کنم رفتاراشو .بی محلی هاش داد زدناش .خونواده از خودش نفهم تر و بی شعور تر .

بخدا دیگه بخاطر گلنوشم نمیتونم تحمل کنم.

میخام تو اون هفته برم مشاور خانواده .یا باید یه ذره خودش و رفتارشو تغییر بده یا من دیگه نیستم نمیتونم بمونم و تحمل کنم.

اللن داشتن فکر میکردم که چه به سرعت گذشت ۱مهر❤️❤️❤️

از اول تیر تا الان میشه ۳ماه 

اوووووه من ۳ماهه رژیمم !!!!!!

بخدا اگه من تحمل داشتم دوروز رژیمم. و رعایت کنم 

دم بچه های تاپیک و سرگروهای دلسوز گرم 

دم الهه بامداد خمار بیشتر گرم که بانی اینکار بود 💝💝💝💝

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بخدا خودمم موندم دیگه چی جوره برم اونجا .حالم از همشون بهم میخوره. خیلی خوردمون کردن.

الهی عزیزم...حقداری😣...البته شما رو خورد نکردن با رفتارشون فقط خودشونو کوچیکتر کردن...پیش مشاور برو و باهاش حرف بزن...راه حل منطقی بهت بده...شوهرتم حتما باید پیش یه مشاور خانواده بره...همه یطرف اما شوهرت حق هیچ بی احترامی ب تو رو نداره 

به حکمتش دل بسپار 🌿
حرف نداره عزیزم#  ❤❤❤🌺🌺🌺

سلام عزیزم ❤🤝

گزارش#  

صبحانه=حلیم

ناهار= سالاد سزار + ماست سبزیجات 

میان وعده=انار+هلو+ خیار+ کاهو+ بادام+گردو+دمنوش 

شام=آش رشته+کشک 

آب=۸ لیوان 

کالری مصرفی=۱۶۰۰

کالری مجاز=۱۷۰۰

چالش۸۶روز ✔

چالش آب ✔

چالش چوب ✔

ورزش= ۲۰ دقیقه هوازی+۲۰دقیقه قدرتی ✔💪

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
اللن داشتن فکر میکردم که چه به سرعت گذشت ۱مهر❤️❤️❤️ از اول تیر تا الان میشه ۳ماه  اوووووه من ...

و اینکه دم خودت و همه بچه های پایبند ب رژیم گرم ک اراده کردن و روش موندن👏👏👏👏👏

به حکمتش دل بسپار 🌿
سپیده برام دعا کن .خدا صبرم بده. بخدا دیگه نمیتونم تحمل کنم رفتاراشو .بی محلی هاش داد زدناش .خونواد ...

عزیزم ببخشید من دخالت میکنم 

اصلا سن من اینقدر ها نیست که بخوام شما که خودتون ماشالا چند تا پیراهن بیشتر از من پاره کردین رو مشاوره بدم

ولی مامانجون من همیشه یک نصیحت میگن که خیلی برای خودم بدرد خورده تا بحال

میگن توی هر شرایط سختی که قرار گرفتین به بدترش فک کنین که امکان داشت برای شما اتفاق بیفته و بعد خدارو به خاطر اون شرایطی که توش هستین شکر کنین

مثلا الان شما

همسرتون میتونست هزاااااربار خدایی نکرده یک شوهر چشم ناپاک باشه که هر موقع و هر ثانیه شما بخواد نگران باشین که الان کجاست و یا با کیه(نمیتونم واضح بگم امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین😉) 

یکی از دوست خودمون گفت که شوهرش.شبا با خانم ها میاد توی خونشون و میرن توی اتاق خواب خصوصی زندگیشون و این خانم هم حق نداره یک کلام حرف بزنه

یعنی میخوام بگم خیلی شرایط بد ترررررر هم هست 

پس خداروشکر کنین که کل مشکلاتتون خلاصه میشه توی خانواده شوهر و بداخلاقی های همسرتون 

هر بار که داد زد به جای اینکه شما هم داد و بیداد کنین توی دلتون بگین خدایا شکرت که. دسته بزن نداره و فقط داد میزنه

توی هر شرایطی که می‌خواستین نا شکری کنین یا وجود قشنگ و ظریف زنانه خودتون رو نابود کنین به بدترش فک کنین که ممکن بود براتون اتفاق بیفته🌺اینطوری دل خودتون آروم تر میشه❣️

البته که من همه چیز رو درباره زندگی شما نمیدونم و خودتون بهتر میدونین چکار باید بکنین😉

امیدوارم زندگیتون سرشاااار از آرامش و عشق بشه💕💕💕💕

ببخشید خیلی زیااااد حرف زدم😲🤪گفتم شاید به دردتون بخوره 😘😘

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160