2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
@سمیه1396   ❓سمیه جون فردا مامانجونم نذری دارن شاید بریم اونجا از صبح تا شب میشه فردا آز ...

از یکشنبه گزارش دادی..

اگه فردا، سالم خوری نمیتونه رعایت کنی، سعی کن از کالاریت بالا نزنه...  فوقش ۲۰۰ تا نه دیگه بیشتر..  که بشه جبرانش کرد!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه خوب که انگار با همین روش ما تونسته اینقدر لاغر کنه👌👌👌 انگیزه گرفتم حسابی 😍

به به به فرحمون بگم حسابی شاد بشه 🥰🥰🥰

پیش به سوی تثبیییییت💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻❣️❣️❣️❣️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از یکشنبه گزارش دادی.. اگه فردا، سالم خوری نمیتونه رعایت کنی، سعی کن از کالاریت بالا نزنه.. ...

چرا میتونم اصلا رعایت کنم کامل فقط مشکل اینه که یک نون های مخصوصی درست میکنن که من میمیییرم براشون😋مثل شیرماله 

میترسم که با اونا انتحاری بزنم😶

ایده ای چیزی داری؟؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام گلم خوبي والا من تگم نميتونم بكنم شمارو مرسي از انرژي مثبتت عزيزم😘😘 صبحانه نان تست سبوس دا ...

سلام ب روی ماهت❤💛

قابلتو نداره😌☺😉

نوش جوووونت💖

خیلی عالی و کامل و خوشمزه😋 ب جز اون حلوا و شربت😈

چرا اکثرا امروز رفتید سمت شیرینی😁

آفرین...👏

به حکمتش دل بسپار 🌿
 سلام‌گلم🌸 داری خوب پیش میری 👏👏👏👏👏👏 با چای خرما یا توت بخور.. که با شکر دیگه نخوریش

سمیه این چایی رو رفتیم هیئت به خاطر رعایت بهداشت قند نمیدادن چای شیرین دادن خیلیی چسبید🙈تازه بعدش فهمیدم مرتکب چه اشتباه بزرگی شدم 😂 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@honamik29192  

گزارش#  

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۲۸۱

صبحانه تخم مرغ نیمرو و نان۱۷۷

ناهار ران مرغ و برنج۵۳۷

شام کالباس و نان۳۵۹

میانوعده انجیر و هلو۲۰۷

آب ۶ لیوان

ورزش نداشتم

چالش چای سبز

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
به به به فرحمون بگم حسابی شاد بشه 🥰🥰🥰 پیش به سوی تثبیییییت💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻❣️❣️❣️❣️♥️♥️

آره از طرف من بهش حساااابی تبریک بگو😘😘😘😘

برییییم💃💃💃💃یوهوووو💪

فدات بشم حتما حواسم هس .. راستی ی جمله ی انگیزشی پسرم و همسرم نشسته بودن چیپس پیاز جعفری با ماست مو ...

خدانکنه مهربون

ایووووول ب تو و اراده آهنینت😻😻👱💪.

خیلی عالیه وقتی ن میگی و میتونی ک نخوری. اصلا حس جومونگ بودن دست میده ب ادم 😄

سمیه یک سوال 🤔  میگم که چرا صبحانه رو کامل نمیخوری؟  مثلا اصلا برنج و نون تا شب نخوردی& ...

نه تو اینجوری نکن.

بدنا با هم فرق میکنه..ممکنه به تو‌جواب نده که هیچ بدتر ضعف و ناخنک زدن بیاره...بدن به  همه مواد غذایی احتیاج داره...

من به جاش، میان وعده هام زیاده..  درسته فقط ۲ تا میان وعده نوشتم، ولی اون مواد غذاییش را حسابی در طول روز پخش کردم.. 

بعدشم من با کلم خیلی راحتترم ، احساس سنگینی بهم دست نمیده.. 

هر روزم اینجوری نیست.. بعضی روزام غذاهام نونی و سنگین هست...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدا کنه نکنه عزیزم با توکل به خدا و کمک بی دریغ شما ان شاالله خدا دلتو شاد کنه مرسی که وقت میذاری بر ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم..ایشالا اول دل خودت شاد بشه💖💖💖💖💖💖خواهش میکنم عزیزم😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
آره از طرف من بهش حساااابی تبریک بگو😘😘😘😘 برییییم💃💃💃💃یوهوووو💪

مهدیس دقت کردی شبا چقدر شلوغ میکنیم تو تاپیک😂😂😂😂😂😂❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
نه تو اینجوری نکن. بدنا با هم فرق میکنه..ممکنه به تو‌جواب نده که هیچ بدتر ضعف و ناخنک زدن بیاره...ب ...

اهاااا 👌 

انگار مدل بدن خودت رو شناختی👌

من مدلم اینطوریه که صبحانه نخورم تا اخرررر شب ناخونک دارم و هله هوله خوری

میتونم غذا نخورم هاااا

ولی هله هوله رو نمیتونم نخورم اون روز🙈