2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288723 بازدید | 36895 پست
سلام ممنون باشه لطف کردید 

خواهش میکنم🌹

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهیلا که کاربر مامان الیسا هس من ایدام 

آره درست کردم سریع

من فقط به پروفایل ها نگاه میکنم😆

آبی =سهیلا

سبز=سمیه 

زرد=فاطمه 

😂😂😂😂

حالا دیدم دو تا آبی دارییییم

از ایم به بعد لیستم رو باید (آبی 1  ➖ آبی 2.) بکنم😆

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
آره درست کردم سریع  من فقط به پروفایل ها نگاه میکنم😆 آبی =سهیلا سبز=سمیه  زرد=فاطمه&n ...

اره 😄😄😄

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خونت واقعا حلاله ولی میبخشمت چون حالت خوب نیس یه بار دیگه همچین گزارشی بدی دیگه باهات حرف نمیزنم&nbs ...

😢😢😢😢باشه باشه 

تو فقط باهم قهر نکن من‌میمیرم😘

پر قدرت دوبازه شروع میکنم 💪فعلا چای سبز گزاشتم کنار گرمیجات شروع کردم ببینم خوب میشم بعد برم دکتر از دکتر رفتن بیزارم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
اره 😄😄😄

نگفتی راستی که من فردا رو به نظرت آزاد باشم یا نه؟ 

چون سمیه جون نیس

منم الان میخوام بخوابم فک نکنم تا فردا شب بتونم بیام سایت

میخوام نظر یک سرگروه رو بدونم🌸

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
معلوم نیس کی بتونه بیاد ؟

نه هروقت درست بشه میاد دیگه

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
😢😢😢😢باشه باشه  تو فقط باهم قهر نکن من‌میمیرم😘 پر قدرت دوبازه شروع میکنم 💪فعلا چای سبز گ ...

عالیه عزیزم همون سحر قبلی شو 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نگفتی راستی که من فردا رو به نظرت آزاد باشم یا نه؟  چون سمیه جون نیس منم الان میخوام بخواب ...

عزیزم نظر سر گروه خودتون اولویت هست فردا اندازه کالری مصرفی خودتون بخورید سعی کنید که غیر مجاز نخورید اگه کالریتون بیشتر شد هر چی اضاف شد روز بعدم کمتر بخورید مثلا اگه ۲۰۰ تا اضاف تر خوردی فردا پس فردا که فستی این ۲۰۰ تا رو جبران کن

تمام تلاشمو میکنم نمیزارم وقتی که برای ما میزاری به بطالت بره ..همیشه دعا گوت هستم 😘😘😘

فدات شم عزیزمی

عزیزم نظر سر گروه خودتون اولویت هست فردا اندازه کالری مصرفی خودتون بخورید سعی کنید که غیر مجاز نخوری ...

اها اینطوری بهتر از ترکوندنه

مرسی عزیزم👌

تا سمیه بیاد ببینم نظرش چیه 

سلام عزیزدلم گزارشت طبق معمول عالیه.👌👌👌. بسلامتی عزیزم. مواظب خودت و رژیمت باش😊

فدات بشم حتما حواسم هس ..

راستی ی جمله ی انگیزشی پسرم و همسرم نشسته بودن چیپس پیاز جعفری با ماست موسیر میخوردن بعدم پفک هر چی التماس کردن ی دونه بخور گفتم ن اصلا تازه اونم آخر شب عمرا....جفتشون گفتن عجب اراده ایی💪💪 

فردام ک داریم میریم شهرستان کلی هله هوله واسه تو راه خربدن با تمام قدرتم ب اونا هم ی نه محکم میگم 

بعله👍👍😁😁😁😁

تو هم خیلی مواظب خودت باش منم دعا کن خوشگلم✋✋✋🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@سمیه1396   سلام عزیزم 🌸 صبحانه 👈 نان سنگک 16 گرم + ماست چکیده 60 گرم + کنجد 2 گرم + سالا ...

سلام‌گلم🌸

داری خوب پیش میری 👏👏👏👏👏👏

با چای خرما یا توت بخور.. که با شکر دیگه نخوریش

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸