2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
اره عزیزم شک نکن خط مخفی دارع چقد عوضی شده شوهرت چرا شما رو نبرد تا کی اونجاس

ماشبنش خراب شد برگشتن دیشب

عصبانی بود بدجوری..منم هیچی نگفتم خوابیدم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گلم یه لحظه تمرکز کن...تو یه خانم زیبا پاک شریف و با اصل و نسب و بسیار باهوش هستی...اعتماد ب نفستو س ...

الهی ک بگردم من😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏واقعا ازت  ممنونم ک راهنماییم کردی فداتشم

انشالله ک بهترینا برات رقم بخوره عزیزم ک بهم انگیزه میدی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی ک بگردم من😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏واقعا ازت  ممنونم ک راهنماییم کردی فد ...

خدا نکنه عزیزم😘😘

ایشالا همیشه سلامت باشی❤

حقیقتا دوست دارم راهنمایی کنم یا مشورت بدم چون دلم نمیخواد اینطور ببینمت حقت نیست...بعضی وقتا افراد خارج از گود مسئله رو یکم بهتر میبینن و راهنمایی بهتری میتونن کنن چون با افراد درگیر مسئله رابطه احساسی شخصی ندارن و منطقیتر میتونن کمک کنن عزیزم

مینا جان تا زمانی ک خودت ب زندگیت تغییر ندی اوضاع همینه...تو ب اینا فهموندی ک جایی نداری بری...پس اونام دقیقا فقط جای موندنت و غذایی برا خوردن رو فقط مهیا میکنن...زن و شوهری ک بدون همدیگه هرجا برن اسمش زن و شوهر نیست...مادرشوهرت از این موضوع داره سواستفاده میکنه...وگرنه میگفت تا مینا و بچه ها نیان ما هم هیجا نمیریم...ن اینکه بیشتر با رفتارش از خانواده دورت کنه تا پسرش راحتتر کارخرابی کنه...اون از اینکه پسرش مثل زمان مجردی شده مال خودش لذت میبره...این حقیقتو فراموش نکن ک بعضی مادرشوهرا عروسو بچشم هوو برا خودشون میبینن و نمیتونن پسرشونو باهاش سهیم بشن

به حکمتش دل بسپار 🌿
جوووووون تو خودت گلی نازار. چقد حال دلم خوب کردی. یاد کارت پستالهای قدیم افتادم ک عیدا به هم عیدی ...

قربوووونت برم خواهر قشنگم😍😍😍❤❤❤

ایشالا همیشه حال دلت خوب خوب خوب باشه🙏

آرررررررره یادته😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
ن عزیزم ابپز یعنی کامل بپزه. ولی نیم پخت یعنی ی کم بپزی ک فقط نرم شه. رنگش تغییر کنه. وقتی موادش اما ...

حتما امتحان میکنم....چشم مرسی سهیلا جونم😘😘🌷🌷🌷🌷

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
این سبد گل تقدیم ب تک تکتون😍💖💖💖💖

چ زیبا مرسی گلم خودت گلی گل ک نه گلستونی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@مامان_الیساهستم2  

سلام سلام گل همیشه بهارم😍😘

۲۶روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝

🍵چالش دمنوش رازیانه 

☕🍯🍞صبحانه : ۴۱ گرم نان چاودار + ۱۰ گرم گردو + ۱۰ گرم کره بادام زمینی + ۲۰ گرم عسل + ۲ گرم کنجد + ۱۰ گرم پنیر + یه لیوان دمنوش بهارنارنج = ۳۲۵ کالری🌸
🍗ناهار : ۱۵۰ گرم سینه مرغ + ۱۰۰ گرم کاهو + ۱۰۰ گرم ماست = ۳۰۶ کالری🌸

🍶شام :یه لیوان شیر + ۲۵ گرم خرما= ۱۷۰ کالری🌸
🍌🍹میانوعده : موز + یه لیوان آب هویج = ۲۳۰ کالری🌸

🚲کالری مجاز ۱۰۳۰🚲

🚲کالری دریافتی ۱۰۳۰🚲

🚦چالش ۸ لیوان آب💯

🚦چالش چوب💯

🚦چالش چرخش روسی💯

🚦چالش حذف قند و شکر💯

🚦ورزش پیاده روی...شنای دیوار...درازنشست💯

🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝🐢🐝

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم روزاییکه پلو،ماکارونی یا سیب زمینی میخوری نون باید کمتر بخوری ک کربوت زیاد نشه. پیتزا هم ک نا ...

گزارش#  

صبحانه املت و کاهو(200 )

ناهار قورمه سبزی و برنج و سالاد کاهو (500 )

شام کاهو وتخم مرغ و خیار و گوجه(100 )

میان وعده سیب و آلو و هندوانه و چای سبز و خرما (200 )

کالری 1000 

کالری 1000

ورزش رقص و حلقه و دراز نشست و شنای دیوار 

آب 9لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام مهربونااااااااااااااااا صبحتون زیبا و روزی پر از شادی و برکت داشته باشین

سلام صدفی جونم 

ظهرت به خوشی🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱