2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست

@سمیه1396  

سمیه جون راستی یادم رفته بود بگم که بعد ورزش ها یک لیوان دمنوش زیره هم خوردم 

هر چی. منتظرت موندم ببینم برای صبحانه چه نظری داری  نیومدی 😘😘

صبحانه رو ببینم فردا چی میلم میکشه که بخورم ولی تا بتونم در برابر سالاد الویه مقاومت میکنم💪

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

صبحانه= حلیم 

ناهار= شیشلیک+ کاهو + سبزی خوردن + لیمو ترش 

میان وعده= کشک+ گلابی+ هلو+ دمنوش+ خرما + میوه خشک 

شام= سوپ سبزیجات 

آب=۸لیوان

کالری مجاز= مصرفی =۱۷۰۰

ورزش= عصب سیاتیکم گرفته متاسفانه 😔یه پیاده روی ریز رفتم 

چالش ۸۶ روز ✔

چالش آب ✔

چالش لقمه سبزیجات ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام عزیزم ببخشید دیر شد یک دفعه اومدیم خانه مادرم

کالری مجاز ۱۳۴۰ 

کالری مصرفی ۱۳۴۲

صبحانه نان و پنیر

ناهار اشکنه یکم از دیشب مانده بود

میان وعده بلال و نسکافه

شام خوراک مرغ و گل کلم آب پز

آب ۸لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
گزارش#   صبحانه:سنگك+پنير+چاي+شكو رژيمي بدون قند كامور ناهار:بادمجون كبابي+ماست عصرونه:شير ...

به مناسبت عاشوراا،،، ورزش  بی ورزش عاره😅😅😅 

گلم تو صبحونه نوشتی، شکر رژیمی؟؟؟ منظورت شکر قهوه ای هس؟؟ 

منم ناهار بادمجان داشتم ولی خورشتی🙃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کااااش زود تر میدیدم پیامت رو🙁 فردا ناهار آبگوشت داریم و من میخوام قشنگ بخورم😋🤭 به نظرت صبحانه ...

اول صبح چه خبره اینقدر شیرینی؟؟؟؟ 

تو‌که اول و اخرش اون سالاد الویه را میخوری، همون اول صبح بخور، خیال منم راحت کن😂 ولیی بدون نون با کاهو‌ لقمه بگیر

اون سیب و‌کشمش را هم بزار واسه میان وعده ی بعد ناهارت یا شامت.. (بستگی داره به کالاری مونده ات)

ابگوشت را هم خیلی  قشنگ‌نخور.. 😁 با سبزیجات فراوون بخورش

اون حلوا را هم بزار یه وقت دیگه.😤چه خبرههه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به مناسبت عاشوراا،،، ورزش  بی ورزش عاره😅😅😅  گلم تو صبحونه نوشتی، شکر رژیمی؟؟؟ منظور ...

راستش شهريه بايد بدم بعد ميگم يهم بعد عاشورا

چون ايروبيكه يجوري ميشم 

نه شكر قهوه اي نه شكره بدونه قنده كامور

ميخواي عكسشو بدم ؟

خيلي خوب شيرين ميكنه خوشم اومد ازش

پودره شيرين كنندس

پولكيو قندو اينا هم داره رژيميه بدون قنده واسه ديتابتياس

💔🌈

سلام ب همگی بچه ها ی سوال؟؟؟؟؟؟ این گوشی های قدیمی ساده ک تو قسمت پیامش ی گزینه داره ب اسم شمارش پ ...

سلام مینا جون

مینااا تو‌که میدونی، چی به چیه😞 چرا دیگه ‌اینقدر‌خودتو درگیر میکنی ‌عذاب میدی...

هر‌کاری هم‌کنی، بازم زیر بارش‌نمیره، تازه  زرنگ‌ترم میشه!!!

این مردایی‌که اینجوری رفتار میکنند، متاسفانه خودشون را زدن به خواب!!! 

وقتی خطش‌خاموشه، احتمالا سیم‌کارت را دراورده، یه سیم دیگه انداخته..   ولش‌کن مینا

@سمیه1396   سلام خوشگل خانوم🌷 صبحانه 👈 گوجه 120 گرم + سیب زمینی پخته 146 گرم + کشمش 10 گر ...

سلام گلم🌸

مگه دلمه ، را شیرین درست میکنند؟؟ 

ورزشات عالی بود ،، و همینطور مواد غذاییت👏👏👏

سلام گلم فریباجون ماشالا خیلی خوب شدی. پیشرفت خیلی زیادی کردی توی رژیمت. افرین ب تو👏👏👏👏👏

ممنونم سهیلا جونم انشالله این هفته کاهش خوبی داشته باشم💪💪

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام ب همگی بچه ها ی سوال؟؟؟؟؟؟ این گوشی های قدیمی ساده ک تو قسمت پیامش ی گزینه داره ب اسم شمارش پ ...

اره عزیزم شک نکن

خط مخفی دارع

چقد عوضی شده شوهرت

چرا شما رو نبرد

تا کی اونجاس

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

@مامان_الیساهستم2  

گزارش چهارشنبه

صبحانه: یک کاسه سیب زمینی آبپز با کره
ناهار: 50 گرم لواش+ یک کاسه ماست
عصرانه: دو تکه پیتزا
شام: 2.5 ق چلو گوشت
میانوعده: قهوه+ چای+ پفیلا+ هندوانه  مصرفی: 1073
مجاز: 1160
چون دیروز بالا زده بودم امروز کمتر بستم

ورزش نداشتم

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه