2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
وای اره. انقدر الکی ناراحت میشم و خودخوری میکنم. همیشه گریه میکنم. این خیلی بده. باعث شده خیلی وقتا ...

واای دخترر.. اینکاراا چیه..

مگه چیکارت  کردن، که اینقدر ناراحتی؟؟ هاا

من بیشتر موقع هاا.. وقتی کسی حرفی یا کاری میکنه.. اول خودم را جای طرف  میزارم،، و از جهت اون، به موضوع‌نگاه میکنم و میگم اگه من جاش بودم، این کارا میکردم!؟؟

بعدش تصمیم میگیرم که ناراحت بشم یا نه؟؟؟؟😅 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واای دخترر.. اینکاراا چیه.. مگه چیکارت  کردن، که اینقدر ناراحتی؟؟ هاا من بیشتر موق ...

خب درسته. ولی من خیلی حساسم. از بچگی اینجوری بودم

یه مدته دارم رو خودم کار میکنم ولی نمیشه... هیچ کس نمیدونه تو دلم چی میگذره.بخدا خسته شدم. نمیدونم چجوری درست بشم. 

کاش بتونم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان میشه راهنماییم کنید من خیلی دل نازکم. هرکی بگه بالا چشت ابروِ گریه میکنم. به قول شوهرم مثل ن ...

بیخیاااال خواهر 

زیر سیبیلی رد کن بره 

انرژیتو بزار برای موضوع های مهم زندگیت 

خودتو خوشحال نگه دار تا فکرای بد میاد سراغت خودتو مشغول کن تمااام این احساسها از فکر کردنه زیاده عشقم 

کتاب رقص ورزش آشپزی تمیزی خونه اووووه هزارتا کار برای خوشحال زندگی کردن از همه مهمتر سلامتی به اینا فکر کن با کمکشون خودتو قوی کن 

دوستم زیاد پیش شوهرت گریه نکن بعدا جایی که باید باهاش یه حرکتی بزنی دیگه عادیش کردی😎😎😎🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خب درسته. ولی من خیلی حساسم. از بچگی اینجوری بودم یه مدته دارم رو خودم کار میکنم ولی نمیشه... هیچ ک ...

همیشه به این فکر کن که هیچ جیز و‌ هیچ‌کسی نمیتونه خوشیت را ازت بگیره!!  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم...عزیزی...اینبار اشکالی نداره اما فست شنبه رو رعایت کن برای یکشنبه گلم بسیار عالی❤

سلام سرگروه جون شبت بخير عزيزم

من نميتونم تگتون كنم واسه همين ريپلاي ميكنم

گزارش امروزم

صبحانه يه كف سنگك و يك ق مربا خوري عسل و چاي 

ميان وعده ٢٠٠ گرم هندوانه

ناهار ٧ ق پلو و ٤ ق قورمه سبزي و ٥ ق سالاد شيرازي

عصر چاي و خرما و هلو و ٨ تا دونه پفك🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شام ٥ تكه جوجه خالي با يدونه گوجه كبابي و كاهو و هويج و خيار و يك ق روغن زيتون 

اخر شب يك ليوان شير 

كالري مجاز ١٥٥٠

كالري مصرفي١٥٢٠

رازيانه صبح خوردم ساعتاي ١١/٣٠

اب قبل غذا خوردم

كلا هم ٦ تا ليوان اب خوردم

امروز ١٥ دقيقه تردميل رفتم و دراز نشست و چالش بازو هر كدوم ٢٥ تا

بیخیاااال خواهر  زیر سیبیلی رد کن بره  انرژیتو بزار برای موضوع های مهم زندگیت  خود ...

ممنون گلم.😘. 

باید همینجوری باشم.ولی یه موقع هایی واقعا کم میارم.  این حساس بودن زیادی خیلی بده. 

بخدا خیلی مهربونم و خدا میدونه تو دلم چه خبره. ولی بخاطر این حساسیت یه موقع هایی یه رفتاری کردم که همه میگن من... 

دارم اذیت میشم. واسم دعا کنید

ایشالا بتونم

پس جفتتون خوشگلین کاش شوهرت عقل داشت زندگی بازی نمیگرفت انشالله به راه درست بیاد وسرش به سنگ بخوره

ب خدا نمیخوام تلقین کنم ولی درست نمیشه ک نمیشه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ممنون گلم.😘.  باید همینجوری باشم.ولی یه موقع هایی واقعا کم میارم.  این حساس بودن زیادی خ ...

درست میشه فدات شم چیزی نیست که انرژی منفی به خودت نده بیخودی به قول مامان خدابیامرزم فقط مرگه که چاره نداره 

تو میتونی الانم‌که تلاش کردی بهترم میشی🥰🥰🥰 ما رژیم میگیریم بعداز کار معدن سختترین کار دنیاست😂😂 تغییر اخلاق که دیگه چیزی نیست

❣️❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام عزیزم کالریتو پر کن حتما. صبحونه کتلت خوردی؟ انجیر خشک پخته باشکر،مربا یعنی مربای انجیر؟ شا ...

سلام سهیلا جون خوبی

گزارش#  

صبحانه تخم مرغ آبپز و گوجه و کاهو(100 )

ناهار عدس پلو و مایه گوشت و کشمش و سالاد شیرازی(500 )

شام سوپ مرغ (200 )

میان وعده چای سبز و دارچین و خرما و هندوانه و انجیر و سیب(200 )

کالری مجاز1000

کالری مصرفی 1000

ورزش ها پیاده روی تند و چالش شکم و پهلو

آب 9لیوان 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام مینا جونم خوبی عزیزم چرا اینجوری شد شوهرت ی شنیدی دوباره مادر شوهرت بیخود میکنه چرا تو بای ...

سلام صدف جون خوبی

صدف ب خدا دبگه تحمل ندارم..تنهایی غم همه چی رو تحمل میکنم😔😔🖤🖤

تازه سری اخر ک بهش گفتم پسرت اینجوریه..فرداش رفتن جاده چالوس🙄

عین خیالش نیس

راستش اینقدر سردی از خانواده اش دیدم ک نمیخوام از پدرشوهرمم ضربه بخورم

از همه چی شات گرفتم..حتی عکس تو سفره خونشون کثافتا

فقط ادرس دقیقشون رو بدونم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

درست میشه فدات شم چیزی نیست که انرژی منفی به خودت نده بیخودی به قول مامان خدابیامرزم فقط مرگه که چار ...

خدا رحمتشون کنه. 

ممنون عزیزم که جواب میدی.😘😘 خیلی دلم باز شد. 

واقعا درسته. انقدر تلاش میکنم تا درست و حسابی بشم💪

دشمنت شرمنده بشه دختر قشنگ😘😘 ببین من اینجا حالم از مادرشوهرت بد شد خدا فقط ب تو صبر بده...آخه مید ...

وای عین خودش گفتی ب خداااااات

دقبق دقیق بهم گفت من حوصله دعوا ندارم..چیکارش کنم دیگه

خدا خودش جوابشونو بده

رونده شدم از همه جا..انگار من خیانت کردم

سلام صدف جون خوبی صدف ب خدا دبگه تحمل ندارم..تنهایی غم همه چی رو تحمل میکنم😔😔🖤🖤 تازه سری اخر ک ...

الهی عزیزم میدونم چقد سخته و داری عذاب میکشی... ولی بی گدار به آب نزن... کاری نکن که خودت پشیمون شی... اگه پیداش کردی خودشو جررر بده.... کاش یه جا داشتی که بتونی بری و گند بزنی به هیکل دوتاشون... من اونروز چون شوهرم برای پاسور بازی نشست روبروی خواهر جاریم که مطلقس من تا دو روز داشتم دق میکردم و باهاش دعوا داشتم. همون موقع گفتم خدا صبر بده به اونا که واقعا خیانت میبینن.... البته حقشه که ننش رو هم جر وا جر کنی عفریته رو 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام گلم.. باشه.. مواظب کالریت باش

گزارش#  

صبحانه:سنگك+پنير+چاي+شكو رژيمي بدون قند كامور

ناهار:بادمجون كبابي+ماست

عصرونه:شير پسته

شام:كوبيده+لواش

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

اب خيلي خوردم 

ورزشم بعده عاشورا انشاالله ميرم باشگاه امروز خونخ مادر شىوهر يكم كار ورجه وورجه كردم كاراشو كردم

💔🌈