2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287318 بازدید | 36895 پست
سلام عزیز دلم، اول از همه تبرییییییییک، چه خبر خوبی، ان شاءلله به سلامتی و شادی این دوران رو بگذرونی ...

ممنون بابت تبریکت عزیرم

دعام‌کن

اره عزیزم اکثر روزاتو دیدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سر گروه آبی گفتن باید یکشنبه شما من رو تحویل بدی یه هفته دیگه مزاحم خودت هستم‌عزیزم انشالله یکشنبه ب ...

عزیزمی

چشم یکشنبه یاداوری کن

که به سرگروه ابی بگم یه خانوووم هدفمند و باربی و دوست  داشتنی میره گروهشون ...

ایشالا گروه طلایی بری

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان_الیساهستم2   گزارش# 99/5/4 روز فسسسسست 27 روز مانده..... نان تست دو عدد + پنیر نص ...

سلام عزیزم.

فستت خیلی عالی بود.

چون دیشبم زیر مجازت خوردی. فردا ی مقدار از مجازت بالا بزن. ک جبران شه و استپ نکنی.

پفک هم پفک نمکی مینو هر دوتاش تقریبا یک گرم تا یک و نیم گرم هستش. هر گرمش هم 5تا کالری داره.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
عزیزمی چشم یکشنبه یاداوری کن که به سرگروه ابی بگم یه خانوووم هدفمند و باربی و دوست  داشتنی می ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم صحیح سالم زایمان کنی با دل خوش شاد نی نی رو بغل کنی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
ایشالا عزیزم. موفق باشی. 

ممنون عشقم انشالله شما هم همیشه به اهدافد برسی همیشه شاد و خوشحال باشی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلام ب روی ماهت عزیزم...بسیار خوب و عالی...وعده های غذاییت رو حذف نکن ها...آفرین👏

چشم گلی حذف نمیکنما بعضی موقع ها پیش میاد

امروز ازصبح زووودبیداربودم کارداشتم دیگه نزدیکای ظهرسردردگرفتم انقدرخوابم  میومد گرفتم خوابیدم

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
یه سوال اگه فست سه روز در هفته باشه واسه بدن ضرر داره؟ 

فست به عنوان شوک عمل میکنه.. اگه تعدادش زیاد بشه،، شاید اولش خوب کم کنی ولی به مرور زمان بدن بهش عادت میکنه و تاثیر خودشو‌از دست میده و هم اینکه بدنوو ضعیف‌میکنه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزاررش# سلام عزیزم..

صبحانه=۱ق حلوا ارده=۱۲۴

ناهار=۳ق پوره سیب زمینی=۳۹کالری

میانوعده=هلو+انگور=۲۹۸

شام=بادمجان سرخ شده+۲ق باقلاپلو=۶۶۳

کالری مصرفی=۱۱۲۴/مجاز=۱۱۰۰

۴۵ دقیقه ورزش قدرتی(۸۰۰کالری)

آب=۷لیوان/چالش دمنوش رازیانه

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
قصد بچه دوم نداری؟

دخترم کوچیکه شهریور۱۸ماهه میشه

منم این ماه اضاف کردم عقبم انداختم و میترسم

منم لاغر بودم تو بارداریم۲۰کیلو اضاف شدم و اصلا پایین نمیاد

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

دوستان گزارشاتونو نمیبینم  یا که منو تگ نمیکنید! @لاغرمیشم     @مهربانی   ...

سلام عزیزم گزارشام لایک میکنی تو اعلاناتم میاد من تو گزارشام صدات میکنم اگه نمیبینی چجوری لایک میکنی   

انشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی ونی نی به سلامتی بیاد تو بغلت رژیم بارداری داشته باش بعد بارداری هم رعایت کنی سریع وزنت میاد پایین من خودم تو بارداری رژیم بودم کربوهیدرات خیلی محدود میخوردم قند مصنوعی هم حذف بود  سه ماه اول به خاطر ویار وزن کم کردم بعدش تو یه ماه چهار کیلو اضافه کردم دکتر دعوام کرد دیگه ماهی یک تا نیم کیلو اضافه کردم تا آخر بارداریم نسبت به وزن اولیه 8کیلو اضافه کردم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد