2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
ببخشید یعنی نون وسوپ و ماکارونی و برنج حذف کنیم یا اینکه اینا با هم یا دوتاشون تو یه روز نباشه؟ ممنو ...

نه عزیز دل چیزی حذف نکن نون ماکارونی پر از کربو هیدارت هست مصرفش توی یک روز خیلی اشتباهه مثلا اگه ظهر میخای برنج بخوری صبح دو تا کف دست بیشتر نون نخور اگه بتونی صبح یه چیز دیگه بخوری که احتیاج به نون نباشه عالیه تو هفته هم اگه یکبار ماکارونی میخوری سعی کن فقط یک بار برنج بخوری یکی از دوستام میگه هر رشته ماکارونی رو ریز کن ببین چقدر میشه مثل برنجه انگار 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
ب خدا سمیه فعلن ک دارم زندگی میکنم.نمیت‌نم جدا بشم الان میاد خونه فقط میگم شام میخوای؟یا پول ازش می ...

باهاش صحبت کن بگوو چرا اینکار را با خودش و زندگیش میکنه؟؟ مشکلش با تو چیه؟؟ 

اگه باهاشم صحبت کردی و نتیجه ای نگرفتی، دیگه بیخیالش شو.. بهش فقط به چشم یه همخونه ببین! 

توی این مدت هم سعی کن یه درامد و پس انداز مستقلی از خودت داشته باشی که زیاد وابسته نباشی که اگه  خدایی نکرده، کار به جدایی بکشه، نگران درامد و پشتیبان مالی نباشی!!

بیشتر مردا، بیشعوریشون از اینجا اب میخوره که میبینند زنشون وابستشون هست و پشتیبانی قوی ندارند،  میگن هر کاری کنیم، اینا هیچ کاری نمیتونند!!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باهاش صحبت کن بگوو چرا اینکار را با خودش و زندگیش میکنه؟؟ مشکلش با تو چیه؟؟  اگه باهاشم صحبت ک ...

بعضی از مردا همین جورین متاسفانه خیانت میکنن یکی دستش رو میشه یکی هم زبر و زرنگ دستش رو نمیشه 

نمیشه هم کاریشون بکنی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام گلم.. خوب میکنی که میپرسی😊 اون رژیم را الهه گفتش که کاهشش در حد همین کالری شماری معمو ...

نه از رژیم زود دلسرد می‌شم یه روز رعایت میکنم یه روز نمیتونم نمیدونم چم شده

بعضی از مردا همین جورین متاسفانه خیانت میکنن یکی دستش رو میشه یکی هم زبر و زرنگ دستش رو نمیشه  ...

دقیقا..

جنس مردا با خانوما ، زمین تا آسمون فرق داره!!!  

الحق که بهشت زیر پای زنان  است و‌جهنم‌زیر پای مردانِ نامرد

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

واسه خودت هدف وزنی بزار که زود بهش برسی.. مثلا یهوو نگوو که ۱۰ کیلوو باید کم کنم.. ۲ الی ۳ کیلویی هدف بزار و برای هر هدفت یه جایزه ی باحال😀

عزیزم ۶ روز رعایت کن یک روز هم به امید اون شیش روز که زحمت کشیدی آزاد باش مثلا بگو ۶ روز رعایت میکنم روز جمعه مثلا یه بستنی یه خودم جایزه میدم اینجوری پیش برو شاید تونستی 

گزارش#  

@zizigoli  

سلام

صبحانه...نصف نیمرو..۱ کف دست نان  ۷۴ کالری

ناهار..۲۰ گرم همبر..گوجه ۱ عدد..۲ لیوان دوغ..سبزی خوردن ۱۷۶ کالری

شام .عسل.۲ عدد گردو  ۸۴ کالری

میان وعده..۵۰ گرم سیب.پاپ کرن  ۱۰۴ کالری

مصرفی ۴۳۸

مجاز .فست

آب .1.۵ لیتر

چای سبز ۳ لیوان

ورزش 

۲۵ دقیقه ایروبیک

۱۵ دقیقه حلقه

چالش صافی شکم

چالش روسی۳ ست۱۵ تایی

دارزنشست با کش ۲۰۰ تا

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
عزیز دلمی ک این همه وقت گذاشتی واسم تایپ کردی❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😍ببین شرایطی ک گفتم ندارم دقیقا همون ...

فدای دلت بشم عزیزم😍😍😍😍😍😍😍

خیلی خیلی دعات میکنم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

الهی همه چی بخوبی و ب بهترین شکل ممکن برات اتفاق بیفته😊😊😊😊😊😊😊

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
کوفت😆😆😆

بی بی چک زدم.. همه جا امن و امانه😁

رنگ و روی پری هم خوب شده🤣🤣🤣🤣🤣 همون زیر سر زیره بوده..أه

راسته میگن که::: فلفل نگو جه ریزه بشکن ببین چه تیزه👌

@radvin_70  گلم چرا گزارش نمیدی؟؟؟

@ielia    گلم شما هم اگه حال دخترت بهتره، تو تاپیک فعال باشی، خوبه.. گزارش هم بده😉

واسه خودت هدف وزنی بزار که زود بهش برسی.. مثلا یهوو نگوو که ۱۰ کیلوو باید کم کنم.. ۲ الی ۳ کیلو ...

باشه عزیزم انشالله از اول مهر منم عضو میشم میام گزارش میدم اونموقع انگیزم هم زیاد میشه، آخه قبلا با همین تاپیک10کیلوکم کردم ولی دوباره اضافه شد