2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست
خوردن دمنوش رازیانه

عزیزم من هدفمو کردم ۶۳ میخوام برم گروه ابی به سر گروه ابی گفتم گفت سر گروه تو تگ کن بگو داری میری 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂 😂 😂 نه بابا دیگه گاگول که نیستم 😬 🙈  نوشابه سپرایت بود (سبزه) روش نوشته بود زیرو (بدون ...

خوب یه قلوپ خوردی، مزه اش هم فهمیدی، دیگه سراغش نرو،  در هر صورت نوشابه هس، وگرنه بهش نوشابه نمیگفتن..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه راستی به نظرت با یک ربع پیاده‌روی ترکیبی جبران شد اون نصفه ساندویچ؟؟؟  

با ۱۵ الی ۱۰دقیقه تازه بدن گرم میشه برای چربی سوزی ‌و کالری سوزی..😉

یه ورزش باید ۳۰ دقیقه متناوب باشه تا تاثیر بزاره...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم من هدفمو کردم ۶۳ میخوام برم گروه ابی به سر گروه ابی گفتم گفت سر گروه تو تگ کن بگو داری میری&nb ...

موفق باشی عزیزم

هستی جون این هفته نیست 

برات ارزوی بهترینها رو دارم و ایشالا گروه طلایی بری 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام صبحانه آش رشته 300گرم

ناهار جگر گوسفند 100گرم/گوشت گوساله100گرم/سبزی خوردن100گرم

میان وعده شیر 1لیوان خرما2عدد/سبوس برنج 5گرم

مجاز1200مصرفی1199

دمنوش زنجبیل و لیمو ناشتا چای سبز وزیره به جای رازیانه

@honamik29192  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

گزارش#  

@فندق_فسقلی  جوووونم🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
انگیزه#  

عهکی 

من خودم انگیزشی ایرانی دارم تازشم رو‌صورتش گل و قلبه 

تازشم خودم هستم که یه بارم‌گذاشتم😁😁😁😁😂😂😂😂😂💎💎💎♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@باده_مشرقي     عزیزم شما دیروز گزارش ندادی متاسفانه💣💣اول رو گرفتی متاسفم😢

ببخشید من خودم دارم این رژیم میگیرم می خاستم بپرسم

مثلا تو کالری مصرفی من می شه شیرینی و سرخ کردنی خورد می تونم بخورم ؟؟؟

مثلا امروز سبزی پلو با ماهی خوردم 

@باده_مشرقي     عزیزم شما دیروز گزارش ندادی متاسفانه💣💣اول رو گرفتی متاسفم😢

سلام عشقولیم وزن کردم فکر میکردم ۶۵ شده باشم 😟😟😟😟😟

اما ۶۲.۱۵۰ بودم شکرش 😦😦😦😦

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
باشه اشکال نداره❤❤

روز تا موفقیت
#گزارش   
ص: لواش+انگور+پنیر
ن:زبان گوساله+لواش+گلابی گازدار
ش:یه لقمه غذای ظهر
م و:چای و قند+تخمه+نصف بستنی+گلابی+هلو+ترد
ورزش پیاده روی
چالش چوب✓
چالش روسی✓
آب خوردم
مجاز ۱۷۰۰ مصرفی۱۶۰۰

ببخشید من خودم دارم این رژیم میگیرم می خاستم بپرسم مثلا تو کالری مصرفی من می شه شیرینی و سرخ کرد ...

بله میشه خورد اما رژیم ما سالم خوری هستش سعی بر اینه ک مواد مضر حذف بشه و شیرینی و سرخ کردنی ب حداقل برسه...

میتونی بخوری اما ن همیشه پشت سر هم .....هر ازگاهی میلت کشید ...ماهی یکی دوبار....اینجور بدن هم سالمتر میمونه

به حکمتش دل بسپار 🌿