2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
گزارش#   @zizigoli     سلام صبحانه..سیب ۵۰ گرم...۲۶ کالری ناهار...استانبولی ...

آفرین عزیزم ماشاالله 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   ٣٢روزتاپايان.چالش#   صبحانه:سنگك+نيمرو+چاي ناهار:كوكو سيب زميني+نون باگت+گو ...

بازم خوبه که شامت ، نون نخوردی...

افرین، همین پیاده روی تو دوران هم عالیه👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#   @zizigoli     وزن#   وزن اول.        هف ...

سلام عزیزم کاهشت مبارک باشه 

باشه گلم بیشتر به خودت برس 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   بیست و نه روز مانده تا جذابیت صبحانه:خواب بودم 🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓 ...

باشه گلم عالیه 

سرگروه جانم سلام صبحانه تخم مرغ آپز ونان و خرما میان وعده سیب  ناهار پلو 6قاشق قیمه 4قاشق&nb ...

عالیه گلم 🤩راستی وزنت رو دادی ؟

فدات بشم مهربونم😍😘 خیلی زیبا تعبیر کردی حتما حتما همینطوره❤❤❤❤ ایشالا خودت غرق در خوشبختی و شادی ...

😘😘😘🤗🤗🤗

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
اینجوری خیلی سخته کهه.. یهوو بری وزن کنی ببینی هدفتم رد کردی😂اخ چه حالی میده..  ولی نزدیک ...

گزارش دادم گلم ولی جواب ندادی.خوندی عایاااا؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
باشه گلم،خداکنه سایزکم کنم😕وزنم کم نشد،عوضش سایزکم کنم.ای خواهرکجابدوم😂فقط پیاده روی توکوچه وخیابو ...

وزن شروع جند بود؟؟؟؟

راستی وزن الانت ۵۸/۶۰۰ هست یا ۵۸/۱۰۰؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دخترای گلم ساعت از ۱۲ گذشته هنوز گزارش ندادین که😲 @مامانجوجوبودم     @باده_مشرقي & ...

شرمنده عزیزم

نت نداشتم😫

گزارش#  

صبحانه= نون + ارده + شیره

ناهار= برنج 80 گرم+ 60 گرم قیمه

میان وعده= خربزه 200 گرم .+ روم به دیوار چیپس🙈

شام = کتلت110 گرم+ 200 گرم کاهو.

کالری مصرفی =1280

کالری مجاز=1280

ورزشام

چالش شکم 

چالش ران

یه ر بع رقصیدن.

رازیانه هم هنوز نخریدم.

چالش کاهو هم رعایت کردم کتلت و با کاهو لقمه گرفتم

سلام گلم🌸 افرین ..چشم نخوری گزارشت خوب شده👌👌👌هم مصرف کربو و هم هله هوله خوریت...ورزشاتم که ح ...

مرسی سمیه جون😘

راستش این چند روز که فعال نبودم توی تاپیک فقط گزارش هارو خط به خط میخوندم و ازشون کلی چیزی یاد گرفتم

سمیه ولی امشب به خوبی تموم نشد😂🤪

شام نصف ساندویچ همبرگر خوردم😈❌❌ولی نیم ساعت بعدش یک ربع پیاده روی ترکیبی رفتم یک کم از عذاب وجدانم کم شد😏😬

سمیه جون نوشابه ای که روش زده زیرو 

توی مانکن 0 کالریه😳😳درسته؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
شرمنده عزیزم نت نداشتم😫 گزارش#   صبحانه= نون + ارده + شیره ناهار= برنج 80 گرم+ 60 گرم قی ...

دشمنت گلم

نوش جونت...عالی و کامل ...اما شکوه قشنگم تو یه روز هم نون هم برنج هم کتلت😲😱 سه تاییش کربو هستن

اما همچی عالی آفرین😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
براهمون. خیلیییی خودمواذیت نمیکنم یکم بهترمیخورم البته وقتی مهمونی میرم.توخونه خودم خیلی رعایت میکنم ...

عزیزم بیشترین دوره چاقیت چند کیلو بودی؟ 

ممنون عزیز دلم لطف داری مهربونم.  یه چیزی واسه قاعدگی خوبه. البته اگه متاهلی. همین دمنوش رازیا ...

دمنوش رازیانه برای مجردها خوب نیست یعنی عزیزم؟؟