2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست
سلام گلم.. یه روز‌کامل که نه،، مثلا یه وعده غذایی یا یه هله هوله ای بوده که زیاد خوردم، بعدش از شدت ...

چای دارچین یعنی باعث میشه این خندق بلای منم یکم آرومتر بشه و هی غذا نخواد؟ 😭😭😭

میتونی هر سوالی داری بپرسی همشون جوابتو میدن و راهنماییت میکنن اینگده مهربوونن😍

اره عزیزم جوابمو میدن 😊😚😚

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396 ‍ عزبزدلم من زیره دارم ی قاشق چایخوری بریزم تو ی لیوان آب جوش بزارم ۲۰ دقیقه بمونه بعد صاف ...

اگه سالم هست که جوشش بده.. اگه پودری هست که دمش کن و همشووو بخور ..

نصف قاشق چایخوری زیره واسه هر روز کافیه اندازه ۱ لیوان ...

بعد ورزش عالیه👍

من خودم هر روز اندازه نصف قاشق پودر میکنم  و دمش میکنم و همشوو میخورم حتی پودرشو..بعد ورزش.. واسه تشنگی بعد ورزشم عالبه👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چای دارچین یعنی باعث میشه این خندق بلای منم یکم آرومتر بشه و هی غذا نخواد؟ 😭😭😭

اره عالیههه👌👌👌👌داخل لیوانت هم میتونی پودر دارچین بریزی که غلیظتر بشه،،  با کمی عسل قاطیش کن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم مرسی خوبمم نزدیک دوره هستی؟؟؟فعالیت داری؟  چراا داری زیاد میکنی😑 برو دلایل ک ...

درست و حسابی رعایت نمیکنم مثلا ی روز تا شب هیچی نمیخورم شب میشینم یه عاااالمه نون پنیر میخورم معده م تا صب جلز ولز میکنه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

بچه ها این اپیکیشنای ورزش کالری سوزونده ای ک میزنن درسته ؟

امروز چالش بالاتنه رو ش وع کردم وای خیلی نفس گیر بود و عالی 

احساس خوبی نسبت بهش دارم 😊

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )
کنترلا رو بزار بالا که دستش نرسه منم بالا اوپن میزارم اگه اوپن منو ببینی تمام همه چی اون بالاست تا س ...

میزارم بالا ولی ی لحظه غافل شیم برمیداره

اونروز گوشیمو داشت پرت میکرد تو سینک پر از آب شانس آوردم😢😢

دقیــــــقاااااا امیرعباسم همینجوری پدر جاروبرقی و اتو و لباسشویی رو درآورده😯😯

گلم،  اول باید با سرگروهت هماهنگ شی.. هنوز شما را به من معرفی نکردن!

سرگروهم سهیلا جون بودن که بهم گفتن بیام گروه سبز

نمیدونم الان سرگروه جدیدم کی هست😬

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

سلام سپیده جون یعنی الان من گروهم عوضیده ؟ 😁 

میشه این هفته رو هم مهمونت باشم😍🤗

صبحانه= چای سبز+ خرما + گردو

ناهار= کباب تابه ای + کاهو ( به عنوان لقمه نونی 😉)

میان وعده= آلبالو+ تخمه کدو+ گندمک + چای دارچین + خرما 

شام= کتلت + سبزی خوردن + کاهو + ماست یونانی 

آب= ۹لیوان 

کالری=۱۷۰۰

مجاز=۱۷۰۰

ورزش= پیاده روی ۳۰ دقیقه+ ۳۰ دقیقه قدرتی 

چالش ۸۶ روز✔

چالش چوب ✔

چالش آب ✔

چالش چی سبز✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖