2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست
فدای تووووووو بشمممممم😘😘😘😘😘😘😘😘😘 اگر شماها نباشین من الان ۷۰ بودم😅😅😅😅😅 ممنون.که.هستی ...

خواهش میکنم گلم🌸

همون ۶۰۰ هم عالیهه

دیدم عدد ۶۲ شده ۶۱،، ذوق کردم برات😆😆😆 ۱ کیلوو 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دورت بگردم  از امشب به سرگروهه نفسمون @فندق_فسقلی    گزارش بده عسله دلم💝💝💝

ای وای اشتباه ریپلای کردم 

قربونت مرسی از راهنماییت 😚😚

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها وزناتون؟؟؟

ساعت ۳ لیست بسته میشه!

@دیانا24  

@mمحیاs  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
تا خون در رگ ماست... رژیم با ماست 😆😆😆😆😆 

نه قافيشو خوب نيستي رژيم ياوره ماست😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

نه قافيشو خوب نيستي رژيم ياوره ماست😂😂😂😂

👌👌👌

اینجییییی واس ماس😂😂😂😂😂

👌👌👌 اینجییییی واس ماس😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

مـــــن دلم میخواد اینجا زندگی کنــــــــم😍😍😍😍

سلام خانم خوشگله 😍 

عزیزم خیلی بهت میاد این پروفایل 👸

امیدوارم موفق باشی هم توی سرگروهی و هم زیر گروهی😘😘

و همچنین امیدوارم خیلییییی زود متوجه بشی که مامان شدی 🤲🌼😍

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
همیشه ک نباید یک کیلو کم شه عزیزم. دیگه یک کیلو نرمالشه.  همینکه کاهش داری یعنی موفقی تو کارت ...

سلام🌷🌷

میشه به خاطر آزمونم و اینکه نمی خوام بیام سراغ گوشی، این هفته رو گزارش ندم؟؟ ، رژیم  و ورزش کامل رعایت می کنم 🌷💙🌷💙🌷

@سمیه1396    سلام‌ عسلم کجایی بیا ننه😌😌😌 من امروز وزن کردم بعد مدتها شدم ۶۲ سمیه😒😒 ...

سلام گلم 

عزیزم من دیشب 🎈 تشریف فرما شدند 😤وزن نکردم 

وزن#  

وزن اولیه              ۹۶

وزن هفته قبل       ۹۰

وزن این هفته      🎈

وزن هدف            ۷۰

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

میشه منم عضو شم بچه هاااااا

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
👌👌👌 اینجییییی واس ماس😂😂😂😂😂

منم بیام لدفا

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@فندق_فسقلی    منم باشم لدفا

بچه ها وزناتون؟؟؟ ساعت ۳ لیست بسته میشه! @دیانا24     @mمحیاs     ...

دیانا نت نداره گفت بگمت 64 

سلاااام به همه دوستان با انگیزه 

من همراه تاپیک بودم سرگروهم هستی بانو بود که از زحماتش واقعا ممنونم 

به دلیل یع اتفاقاتی دیگه اصلا نشد سر‌به تاپیک بزنم 

من از ۹۴ رسیدم به۷۴

ولی الان میل عجیبی به هله هوله و این چیزا دارم 

یعنی ناهار‌ و شام رعایت میکنم ولی بینش فقط دلم هله هوله میخواد و میخورم بعدم عذاب وجدان میگیرم 

چیکار کنم؟کممممک 😭

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.