2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287844 بازدید | 36895 پست
اسامی گروهمون      @zahra_79     @رهام97     @e ...

وزن#  

سلام عزیزم، ببخشید من با تاخیر وزنم رو اعلام میکنم، کاری برام پیش اومد که نتونستم به موقع اعلام کنم.

وزن اولیه          وزن هفته پیش       وزن این هفته       وزن هدف

70                          67                       66.5                53

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بروی ماهت🐥🐥🐥 صبحت بخیر و شادی🌹 صبحاااااانه😍 اول نوش جان خودت😉

سلام عزیزدلم ممنون 😚😚😚😚😚

روز خوبی داشته باشی خانم سرگروه😍😍😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عزیزم افرین خیلی عالیه.با اینکه مهمون بازی داشتی👌👌. دمنوش رازیانه س گلم. پیدا کنم برات میذ ...

خودم باورم نمیشه با این بعضی روزا یکم زیاد تر خوردم سه بار وزن کردم همون بودم😉

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

@مامان_الیساهستم2 @سمیه1396  

اینا یعنی چند؟؟؟   80.5

80.85

80.25

دقیقا عددی ک رو ترازو هس و نوشتم نقطه ی وسطش هم همینه اینا میشه گرماشو بکین واسم مثلا دومی یعنی 85 گرم یا 850 گرم..........

بخدا دیجیتالی نداشتم خنگ نیستم هااااااا😐😐😐😐😐

@فندق_فسقلی   و بقیه ی دوستان هر کی میدونه

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
دور از جونت😘 وزنت کاذبه کاملا طبیعیه عزیزم هفته دیگه میترکونیم💪

حتمااااا 

میگن پشت هر شکست موفقیته 

اتفاقا خوب شد که وزنم زیاد شد مغرور شده بودم به خودم حالا با انگیزه بیشتر و تلاش بیشتر تر ادامه میدم 

البته با کمک سرگروه دلسوز و مهربانم😍😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

سلام سپیده جون صبحت بخیر ببخش من از سه شنبه اسباب کشی داشتیم قبلاً هم گفتم بهت دیگه.دیروز دیگه تموم شد ولی تو این چند روز اصلا کالری شماری وقت نکردم بکنم نمی‌دونم چی خوردم چی نخوردم آبمیوه و نوشابه اینام دیگه خوردم تشنم بود.الان وزن کردم  سه روز دیگم وقت پری مه    @sepiiiiiideh  

اولیه.   هفته پیش.   فعلی.   هدف

۹۱/۶۰.   ۸۸/۸۰.    ۸۸/۲۰.      ۶۵

عزیزم تو هیچ وعده ای نباید دوتا کربو رو باهم بخوری شب پلو خوردی دیگه سیب زینی نمیخوردی بهتر بود

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

@pari95‍ 

سلام سلاااام 

من اومدم با یه کاهش توپ 

خودم باورم نمیشه 😄😄

وزن اولیه ۹۹

وزن هفته پیش ۹۱۶۰۰

وزن این هفته ۹۰

وزن هدف ۷۰ 

تماااام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚