2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه چشم آخه میدونی چی شد من بعد از یک ساعت ورزش که باید دو ساعت بعدش غذا می خوردم ماکارونی رو خوردم ...

گزارش#  

سلام سرگروه جون بيا منو دعوا كن از عذاب وجدان نميدونم چطوري گزارش بدم مجاز ١٠٨٠ كالري بوده نزديك ١٥٠٠ تا خوردم آخه جاتون خالي رفتيم كوهسار ديگه نشد هر چي چيپس و پفك نخريدم بلكم نخورم جاي ديگه جبران كردم 

البته بگم كلي كوهنوردي كرديم ولي چه فايده كالريم بالازد 

سرگروه جوني قول ميدم فردا از ٥٠٠ تا بيشتر نشه قول 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
@عروسترکم ‍  @pari95     گزارش# ورزش#   🏃 ورزش 👈 یک ساعت و چهل ...

💛💛💛💛👌👌👌👌

عالی هستی  عزیزم ولی ورزشت خیلی زیاد هنوز گروه قرمزی بعدا باید بیشتر بسوزونی تا کاهش داشته باشی 

پس کمش کن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@سمیه1396 سلام عزیزم

گزارشم مختصره😅

کالری دریافتی۱۲۰۰

کالری مجاز ۱۱۰۰

۱۰۰ بالا زدم انشااله فردا جبران میکنم😊

روزای تعطیل خیلی سخته گزارش گفتن چون نمیرسم وارد کالری شمار کنم☹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
خوبه عزیزم فقط ورزش قدرتی هم حتما انجام بده❤❤👌

انجام میدم تو اون نیم ساعت چهل دیقه ترکیبی همه چی انجام میدم فقط امروز مهمون بودم دیگه نمیشد 😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
👍👍👍😀

سلام گزارش ۳۱ مرداد 

صبحانه دو کف دست نان لواش و پنیر ۵۸ کالری 

ناهار باقالا پلو و مرغ ۸ قاشق و ماست نصف لیوان۴۲۸ کالری 

شام نان تافتون دو کف دست و پنیر  ۱۰۴ کالری 

میان وعده چای ‌.خرما. خربزه.تخمه آفتابگردان ۲۰ گرم .شربت خاکشیر .هلو .۶۲۱ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۲۱۲ کالری 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊