2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
جیگلم😙😙

🤗🤗🤗🤗🌹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم انشالله رو براه بشه همه چیز  کمکی ازم بر اومد در خدمتم

صبحانه:2 کف تافتون.1 گردو.3 خرما

ناهار:7 ق پلو.نصف ل مرغ.سبزی

شام:1 بشقاب اش رشته

میان وعده:هلو.هندوانه.انجیر

آب 8 لیوان.

مجاز و مصرفی 1320

چالش رعایت شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری فکر نکن همه آرزوها دست یافتنی هستن وقتی بهش ایمان داشته باشی ک میشه😍

اهوم درسته😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم😍😍😍 کیارش اصلا نمیترسه همش نگرانم خواب میبینم گمشده 😢 منم مثلا در خونه رو باز میکنم اشغال ...

🤣🤣🤣🤣🤣چندبار با دانپای زدی بچمو😒😒😒😒

ن ن اصلا فکر نکن بهش ب چیزای خوب فکر تا جذبش کنی😍

آره خیلی من برا  شوهرم بلوز میگرفتم برا اداره  45 تومن خیلی ساده بودن دیروز رفتم همونو میگ ...

به چقد خوب👌🤗خدا حفظشون کنه برات

اره خیلی بدبختی شده این گرونیا😟😟😟

فردا صبح می خواهی وزن کنی؟

سمیرا رادوین که چن هفته پیش اومد تثبیت،میگه باید۳کیلو دیگه کم شه تا مهر،و فستوکالری رژیم و ادامه داره میدع،با این حساب تو تثبیتا دیگه ننویسم؟

@هستی،بانو   گزارش#  

سلام هستی جون عزیز  

صبحانه: پنیر 30گرم+گردو 1عدد+انگور نصف لیوان+نان بربری 1کف دست. کالری:321

ناهار: پیتزا خانواده 1برش+سس کچاپ 1قاشق غذاخوری. کالری:282

شام و میان وعده: تخمه کدو 30گرم+هلو 1عدد+شکلات تلخ 1عدد+گیلاس 20عدد. کالری:496

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز و زنجبیل

چالش لقمه با کاهو

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی:1099

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
@هستی،بانو     گزارش#   کالری مجاز۱۷۰۰ کالری مصرفی۱۷۴۰ صبحانه نان و پنیر و گرد ...

عزیزم نگفتی فست میشه یا نه

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

@هستی،بانو  

گزارش#  

من امروز فست گرفتم چون دیروز رعایت نکرده بودم

کالری مجاز۷۰۰

کالری مصرفی۷۲۰

صبحانه نخوردم

ناهار برنج ۷ق سینه مرغ۱۳۷گرم کاهو و کلم قرمز۲۵۰ گرم۳۹۲

میانوعده انجیر سیب گلاب و انگور۳۳۰

آب ۶ لیوان

ورزش نیم ساعت پیا ده روی و ۲۰ دقیقه حلقه

چالش چای سبز 

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
 سعی کن شامت بدون نو و برنج باشه. راستی جمعه جزو روزای زوج هست یا فرد😏

جمعه استراحته خواهر 😂😂😂

سميه همين الان يهويي پري شدم يكشنبه واسم بادكنك بزار

همش ميگفتما چرا شكم اوردم نگو ورمه

يه سوال ماهه پيش قرص اورژانسي خورده بودم پنجم شد اين ماه قرص نخوردم اصلا امروز شدم طبيعيه؟

راستي يكشنبه سه شنبه پنجشنبه ورزش ميكنم گلم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

صبحانه = موز + انگور 

ناهار= اشترودل + کاهو 

میان وعده= چای سبز + خرما+ آجیل+ گلابی+ انگور + پاپ کورن 

شام= خوراک لوبیا+ ماست یونانی 

آب= ۸ لیوان 

کالری =۱۷۰۰

مجاز= ۱۷۰۰

ورزش= ۱ساعت هوازی + ۱۵ دقیقه قدرتی 

چالش چوب 

چالش ۸۶ روز 

چالش چای سبز 

چالش آب 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
عزیزم شما تو خونه برو منم الان چند ماه که توی خونه میرم  بهونه نیار بخاطر خودته

#گزارش

سی و یک روز مانده تا لاغری

صبحانه:_

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

نهار:ده عدد دلمه=۴۰۰کالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:سه عدد هلو+۶۰ گرم بیسکوییت+چای یک لیوان+نقل پنج گرم=۵۲۰کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

شام:_

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش:_

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

چالش هشت لیوان آب👌👍✔
چالش چرخش روسی👌👍✔

کاالری مجاز:۱۱۰۰کالری
کالری مصرفی:۹۲۰

عزیزم پرش میکنم تا اخر شب

چشم ولی اخه دیگه این چهل وز رو ننیشه رقصید که...پیاده روی هم هروقت خوب بشم یکم میرم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

صبحانه عسل پنیر نون تافتون گردو ۲۱۵ کالری 

ناهار ابگوشت گوشت کوبیده نان ۵۷۹ کالری 

شام کوکوسبزی گوشت کوبیده نان ۴۴۱ کالری 

میان وعده خربزه انگور انجیر عسل گلابی الو قرمز ۴۳۷ کالری 

مجاز ۱۶۸۰ مصرفی ۱۶۸۰ 

دو لیوان شیر شیردهی 

ورزش نتونستم میدونم نونم زیاد بود 😶

بوس تمام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@عروسترکم‍ 

@pari95  

گزارش# ورزش#  

🏃 ورزش 👈 یک ساعت و چهل و پنج مین 

🔥کالری سوزی ،  ۹۰۰ تا سوزوندم 🔥

🍃 پیاده روی ۳۵ مین 🍃

🍃 چالش کل بدن ۱۰ مین 🍃 

🍃 چالش شکم ۱۰ مین 🍃

🍃 چالش ران ۱۵ مین 🍃 

🍃 کشش با سن عضلات سرینی هر طرفظ ۵۰ تا 🍃

🍃 چرخش چوب ساده ۵۰ تا 🍃

🍃 چرخش کامل دست با چوب ۲۰ تا 🍃