2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288737 بازدید | 36895 پست
گزارش_ورزش#   @عروسترکم     @pari95     🏃 ورزش 👈 یک ساعت و چهل ...

👌👌👌👌👌💛💛💛💛

جنرال.موتور.# 🕺🕺🕺🕺🕺

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
👍👍👍😀

راستی من همیشه کالری میان وعده ام خیلی بیشتر ناهار و شامم میشه مشکلی نداره چون من از صبح که بیدار میشم هر چی مخورم به عنوان میان وعده حساب مکنم تا اخر شب کالریش همیشه مزنه بالا حالا اگه خوب نی کم کنم‌ میان وعده ام رو البته سعی مکنم معمولا رعایت کنم و سالم بخورم حالا باز اگه خوب نی کم کنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عی بابا.. من فکر کردم به راه مستقیم هدایت شدی😅چالش لقمه با سبزیجات را هم به فنا دادی... ...

بخدا هرچي فكر كردم ديدم كوفته خيلي با كاهو چندش ميشه

چيكار كنم سميه بخدا دسته خودم نيست از كاهو كلم متنفرم بدون سس بزور ميخورم يروز تا يه هفته ميبينمش فرار ميكنم😂😂😂

💔🌈

سلام عزیزکم مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و @فندق_فس ...

سپاسگزارم😘😘😘❤🌷

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@zizigoli  

سلام برنامه کالری شماری من زیره است الان هر کار میکنم نمیتونم کالری رو محاسبه کنم

صبحانه تخم مرغ آبپز با نون سنگ

نهار خورشت بامیه با یک کفگیر برنج

عصرانه خربزه و آلو و شلیل

شام عدسی

قرص زینک پلاس 

چای سبز دولیوان

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
بخدا هرچي فكر كردم ديدم كوفته خيلي با كاهو چندش ميشه چيكار كنم سميه بخدا دسته خودم نيست از كاهو كلم ...

حالا که خوردی.. نوش جونت

تلقین میکنی عزیزم... کلم بگیر لاش غذا بپیچ، بزن تو‌رگ.. اولاش سخته ولی بعدش عادت میکنی..

آخخ،،یه حس سبکی میدههه اینکه غذا خوردی بدون هیچ عذاب وجدانی 😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یکمی کربو هیدارت زیاد خوردی ولی خوبه 

گزارش#  

سلام گلم خوبی ؟

مجاز:۱۰۸۰ کالری

مصرفی:۱۰۸۷ کالری

صبحانه:پنیر،عسل،نان تافتون،گردو »»»۱۱۲ کالری

نهار:ماکارونی ،سالاد کاهو با سس ماست »»»۵۶۶ کالری

شام :ذرت آب پز ،ماست ،سبوس برنج »»»۲۵۳ کالری

میان وعده :لواشک ،انجیر،خرما ،شکر پنیر»»۱۵۶ کالری

ورزش :پیاده روی ۰.۵ ساعت ،ورزش بازو ۱۵ مین ،شنارو دیوار ۲۰ تا ،چالش شکم هر کدام ۲۰ تا ،پلانگ ۲۵ ثانیه 

آب :۸ لیوان 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
@گل_پسرمar       @عسل9669      بچه ها جون وزن هفته ی پیشتون و ...

سلام عزیزم من بچمو بخوابونم گزارش میدم سرمنده الان نمیذازه تایپ کنم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خواهش میکنم عزیز

سلام عزیزم

صبحانه نان پنیر خرما چای

میان وعده سیب و شلیل 

ناهار ماکارونی 10قاشق وسالاد

میان وعده سیب و شکلات تلخ و چای

شام سوپ جو یک بشقاب 

کالری 1350😣

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

گزارش# @sepiiiiiideh  

سلام مجدد عزیزم 

صبحانه ارده شیره نان سنگک شکر و چای و گردو ۴۱۸ کاری 

ناهار ۶ قا پلو و سه ق‌اب مرغ و نصف ران مرغ و سیب زمینی یرخ کرده و بادمجان سرخ شده ۸۴۸ کالری 

شام دو لیوان شیر مجاز شیر دهی و ۳ تا خرما 

میان وعده شلیل و هلو و تن ماهی خالی۴۱۸ کالری

مجاز۱۶۸۰ مصرفی ۱۶۸۰

نیم ساعت ورزش 

تمام بوس 😚

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام عزیزم شب بخیر گزارش#   چند روز مونده تا موفقیت صبحانه:یک قاشق کره بادام زمینی+یک قاشق ...

عالیه عزیزم  پیاده روی حتما داشته باش

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣