2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂 مسولیت قبول نمیکنم.. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا حالا برو بیوفت دنبالش تا فعال شه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

گزارش_سرگروه#  

۲۵ روز‌مانده به جذابیت

کالری مجاز و‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۵۰

—————————-

قال سمیه:

زندگی که مسابقه نیست، قرار نیست که از همه جلووتر‌باشی،، مهم اینه که از لحظه لحظه ی زندگیت لذت ببری! 

@sepiiiiiideh  گزارش ندی ، خون ات حلاله🤨

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@zizigoli  

سلام حال شما گزارش امروز ارده شیره ۲۹۹ کالری

نهار کباب بناب ۴۷۳

میان وعده انار و شلیل ۳۰۰

شام املت دوغ و سبزی ۲۵۹

مجاز ۱۴۳۱

مصرفی ۱۳۳۱

چای سبز ۲ لیوان 

چای ۴ لیوان آب ۷ لیوان

قرص زینک پلاس

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
اوکی پس پیش بسوی جذابیت

💪بزن بریمممم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اون رو میخوام بدوزم اسم خودمو بابای کیارش😂

وای چ خوشگل😍😍😍😍منم میدوزم اینا خیلی راحتن انگاری

نوشته هارو با طرحها با چ چسبی میچسبونی؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
اون رو میخوام بدوزم اسم خودمو بابای کیارش😂

واای این قلبی رووو... دلم خاست.. چه خوشگل موشگلهههه

هیچی مثی هاپو شده بود پاچه منه بد بخت و میگزفت  انگار من باباشو کشته بودم یه روزگاری و داشتم. ...

ووووی☹☹☹☹☹☹☹چقد ترسیدم همیییشه بهش فکر میکنم من😫😫😫😫

وای چ خوشگل😍😍😍😍منم میدوزم اینا خیلی راحتن انگاری نوشته هارو با طرحها با چ چسبی میچسبونی؟

نوشته هارو اول مینویسم رو کاغذ بعد رو نمد برش میزنم بعد با چسب حرارتی میجسبونم😊

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪