2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
سمیه این 40 روز تا جذابیت چی بیده

گلم اصلش چالش ۸۶ روز تا جذابیت هس

الهه گفته بود تا اول مهر باید حداقل همه ۴ الی ۵ کیلویی کم کنند!!اون موقع تا مهر ۸۶ روز مونده بود..

امروز شده ۲۵ روز  مانده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای که من چقده از این کووید 19 زده شدم بخدا همش باید از دستش حرص بخورم.نکبتا  گلنوش جیش تو دست ...

شکوه ترکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂

راسی باباش مرد واکنش شوهرت چی بود؟چطوری رفتار میکرد زبونم لال من انقد میترسم ی بلایی سر خانواده شوهرم بیاد همش میگم ممد چطوری میشه رفتارش...‌☹خوبه نمیگه بیا بریم بمونیم اونجا مامانم تنهاس

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
😂😂😂😂😂اگه فعالیتش زیاده بده یه کم اروم بشه😅

خیلی اروم نشه مادر😅😅😅بعد بگردم دنبال چیزی ک باز فعال بشه🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
جلل خالق 😆😆😆😆 مگه شوهرتم تو نی نی سایته

نه بابا دیگه شوهرم شوهر نمیکنم میگم ممد🤐🤐🤐🤐🤐تازه مد شده😁

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام گلم اینم گزارش امروز چالشهانیم ساعت حلقه.100عدد ...

سلام گلم🌸

عالی و‌کامل بودی👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من زیاد وقت نمیکنم علاقه هم ندارم فقط از سر بیکاری بود از نمد شروع کن حتی میتونی تیشرت کیارش تزئینی ...

چطوری تزئینی کیارش؟اینطوری منظورته اینارو سال اول شب یلدا براش ۶۰ تومن سفارش دادم 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بابا پسر شجاع . البته من خودمم خیلی ترسوام

میدونی من در ظاهر ناز نازو و لوسم ولی وقتی وارد عمل بشم دیگه قوی میشم😂😂😂😂😂

پ عمل دماغت چیه؟😆🤣

😂😂😂😂😂 مسولیت قبول نمیکنم.. 

اون رو میخوام بدوزم اسم خودمو بابای کیارش😂

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام گلم. گزارش امروز من 

33 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن 

ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و اب لیمو ترش 

مجاز 1200 کالری 

مصرفی 1196 کالری 

اب بالای 8 لیوان 

صبحانه 220 کالری 

نان سنگک 35 گرم + پنیر کم چرب 25 گرم + گردو 1.5 + گوجه فرنگی یه نصفه + خیار یه نصفه + کنجد نصف قاشق

میانوعده 211 کالری

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 1 عدد + سیب 150 گرم 

ناهار 428 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 1 پرس + برنج کته کم چرب 6 قاشق + سینه مرغ پخته 60 گرم + خورشت مرغ 60 گرم + سبزی خوردن 1 لیوان + ماست کم چرب 6 قاشق

میانوعده 174 کالری

مغز پسته خام 3 تا + مغز فندق خام 3 تا + شلیل وزن شده با هسته 150 گرم + آلو سیاه 1208 + آجیل سویا 1 قاشق

شام 162 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 1 پرس +شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 1  عدد 

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

چای سبز نیم ساعت قبل  از ورزش ها 

صبح  1 ساعت پیاده روی سریع + درازنشست 2 ست 40 تایی 2 + شنای دیواری 2 ست  40 تایی

عصر نیم ساعت پیاه روی سریع + ورزش قدرتی 30 دقیقه + درازنشست 2 ست 40 تایی + شنای دیواری 2 ست 40 تایی + چالش چوب 3 ست 75 تایی 

مسواک صبح و شب 

ماسک ارد جوانه گندم و ماست + اخر شب روغن شترمرغ 

چالش اب قبل از وعده های غذایی 

@مامان_الیساهستم2     گزارش# 99/5/29.  چارشنبه

صبحانه👈نان سنگک 2 کف دست+ پنیر کم چرب پروبیوتیک 1 قوطی کبریت + گوجه ی عدد + خیار ی عدد

کالری👈219

میان وعده صب👈انجیر5 عدد + خرما ی عدد + شلیل ی عدد + گلابی ی عدد.     کالری👈357

ناهار👈شیر ی لیوان+ سبوس برنج+ سالاد شیرازی ی پرس

کالری👈216

میان وعده ناهار👈هندوانه 2/5 قاچ + سیب زرد ی عدد + خیار ی عدد.    کالری👈324

شام👈ماست کم چرب ی لیوان+ کدو سبز ی عدد + شیر و دارچین ی لیوان+ خرما 2 عدد.     کالری👈313

کالری مصرفی👈1432

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

نیم ساعت پیاده روی

چالش سرکه انجام شد

دمنوش دارچین و زنجبیل

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
شکوه ترکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂 راسی باباش مرد واکنش شوهرت چی بود؟چطوری رفتار میکرد زبونم لال من ان ...

هیچی مثی هاپو شده بود پاچه منه بد بخت و میگزفت 

انگار من باباشو کشته بودم یه روزگاری و داشتم.

اگه میگفت که من همون  موقع میرفتم سه طلاقش میکردم .....

یه روزایی گذروندم که همش فکر میکردم معتاد شده هر شب ساعت 12 نیم میومد خونه کسی که ساعت 5 از کارتعطییل میشدن.

نمیگفتم کوجا میره کوجا میاد خلاصه که روزای بدی بود

چطوری تزئینی کیارش؟اینطوری منظورته اینارو سال اول شب یلدا براش ۶۰ تومن سفارش دادم 

عزیزم😍😍😍😍😍کپی خودته😂😂😂😂

ببین خودت بهتر از اینارو درست میکنی نمد دونه ای 2 هزار تومنه  یه عالمه ایده هست تو نت برا بلوز بچه ها  استارت و بزنی میشی اوستا😍