2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فدای تو بشم....کاری ب بقیه نداشته باش اونا چون خودشون از این هنرا ندارن و اراده ندارن ارزش کار تو رو ...

وای خدا از دهنت بشنوه😘😘😘🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹

تو بلدی خیاطی خوشبحالت کاش میشد پیش هم بودیم یادم میدادی☹

اخه چرخم همش میبرید بعدش از چندنفر سوال کردم گفتن سوزنش اصل نیس بخاطر اونه میبره منم رفتم اصلشو خریدم با روغن چرخ عالی شده خداروشکر حالا همش دوس دارم بدوزم 😆اما بلد نیستم با گوشی شوهرم همش تو نت میگردم ولی هییییچی نمیفهمم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
دیگه خوردی ، کاریش نمیشه کرد..🙃  فست بعدی را حواست باشه که خرابش نکنی،

سلام گلم اینم گزارش امروز

چالشهانیم ساعت حلقه.100عدددرازنشست.100عددشنادیوار.50چرخش روسی.4دقه پلانک.3دقه کششی بازو

8لیوان اب وخاکشیرابلیمو.2لیوان دمنوش زیره و...

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
مبارکت باشه عزیزم😍😍😍😍😍 منم خیلی دلم که این یارو کووید خان پول نمیده

فدات سلامت باشی😘😘😘😘

پول ندارن ک داشته باشنم خو بما نمیدن😕برا عمل اینا منکه بهش میگم میگه من تورو همینطوری دوس دارم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بابا دردش که بدتر از زاییدن نیس که

ن بابا از اون بدتر نیس ولی خو از چشم ادم همش اشک میاد و میترسی سوزن بره تو چشت اون ادمو کلافه میکنه

وای خدا از دهنت بشنوه😘😘😘🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹 تو بلدی خیاطی خوشبحالت کاش میشد پیش هم بودیم یادم میدادی☹ ...

کاشکی چی از این بهتر😍

هر وقت اینجور شد یا دماغه چرخ سفته یا باید روغن بدی

از اونجایی ک مال جهزیست و تازه استفاده کردی روغن روونش میکنه😁

میتونی فعلا تیکه پارچه بدردنخور بذاری تمرین صاف دوزی انجام بده مدل دوختا رو تمرین کن تا یه دوره اساسی بری و یه خیاط حرفه ای😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
کاشکی چی از این بهتر😍 هر وقت اینجور شد یا دماغه چرخ سفته یا باید روغن بدی از اونجایی ک مال جهزیست ...

اره تاحالا روغن نزده بودم بهش حالا نرم شده و صداش کم شده..ببین دیشب ی شلوارک دیدم گذاشت رو پارچه و از روش کشید ولی من موندم ک پارچه رو چندلا کرده بود ک شلوارکه شد ۴ تا تیکه😐😐😐😐😐

فدات سلامت باشی😘😘😘😘 پول ندارن ک داشته باشنم خو بما نمیدن😕برا عمل اینا منکه بهش میگم میگه من تو ...

سکه که گرون شده بودا 

بهش گفتم محمد میخام یدونه سکه از مهریه مو بزارم اجرا .

مگه عندالمطالبه نیس باید بهم بدی😒😒😒😒

گفت شمارت همونه دیگه 

گفتم آره

گفت پس بیشین زنگد میزنم.عبضی فکر کرده باهاش شوخی دارم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره تاحالا روغن نزده بودم بهش حالا نرم شده و صداش کم شده..ببین دیشب ی شلوارک دیدم گذاشت رو پارچه و ا ...

پارچه عرض۱۵۰ بوده ..پارچه رو ۴لا میکنه ...آخه در اندازه گیری ها تقسیم بر 4 میکنیم

مثلا دور شکمم 81 ...۸۱÷۴ میشه حالا با توجه ب جنس پارچه ب یه عددی اضاف یا کم میشه ..حالا این پارچه رو از عرضش 4لا میکنیم و اون ۱/۴رو اندازه مزنیم

به حکمتش دل بسپار 🌿