2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
اره گفته بودی ، هنوز خوب نشده؟؟؟ دکتر بردیش؟؟؟ افرین هم فستت و هم ورزشات عالیه👌👌👌👌 

دکتر که بخاطر کرونا ترسیدم با دکتر خودش تماس تصویری گرفتیم و علایمش رو گفتم شوهرم رفت داروهاش رو گرفت تب اش قطع شده ولی گوش طول میکشه تا خوب شه اینم بچه اس همش بهونه میگیره

دیگه خوردی ، کاریش نمیشه کرد..🙃  فست بعدی را حواست باشه که خرابش نکنی،

اوکی انشاا...

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر که بخاطر کرونا ترسیدم با دکتر خودش تماس تصویری گرفتیم و علایمش رو گفتم شوهرم رفت داروهاش رو گرف ...

ان شاالله که زودی خوب بشه.🙏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام الهه عزیزم 

من حدود یه ماه وزنم استپ کرده بود بعد شروع کردم رژیم شوک  شما رو گرفتم اشتباها روز چهارم که باید کالری رژیم میبودم رو فست گرفتم و روز آخرش که میشه جمعه  باید فست باشم رو هم خونه مادر همسرم هستم اونجا نمیشه فست گرفت پنج شنبه بست باشم جمعه کالری عادی؟؟

اخه خیلی تاکید داشتی که حتما رعایت بشه و کم و زیاد نشه

@بامدادخمار  

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خونه خودم نيستم عزيزم تخم مرغه زهرم كه نزه چندش ميگرفت با كاهو اين كارو با خودم نكردم😅😅😅

اوه سميه باز چي سرهم كردم

زهر(ظهر)

نزه چندش ميگرفتو خودمم نفهميدم منظورم چي بوده😂😂😂😂😂

@سمیه1396  

خوبه گلم دیشب جواب دادم عزیزم

عزیزم من دیرتر گزارش میدم @sepiiiiiideh  

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عالیه عزیزم صبحانه فراموش نشه حتی شده یه خرما 

#گزارش‍ 

سلام عزیزم شبت بخیر 

صبحانه:نان سنگک+کره بادام زمینی+عسل+چای+نقل=۳۵۶کالری

ناهار=آبگوشت+نان سنگک+لیمو ترش:۴۸۴ کالری

میان وعده:سیب گلاب+شلیل+هلو انجیری+موز=۱۹۷/۵کالری

ورزش نداشتم

مصرفی:۱۰۳۷کالری

مجاز:۱۱۰۰

تا اخر شب پر میکنم کالریما

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام همه ی باربیا  میدونین چه ریاضتیه لازانیاا درست کنی با سالاد سزار بعد مهمونات نوش جان کنن ...

@pari95‍ 

هیلایتدنشدی عشقم😘♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/5/28

35 روز مانده ب ......

تخم مرغ اب پز 2 عدد + خیار 2 عدد + گوجه ی عدد + انجیر خام 2 عدد + خرما 3 عدد + کدو سبز 2 عدد متوسط پخته+ هویج پخته + نصف سیب زمینی پخته+ گوجه پخته ی عدد

کالری مصرفی👈485

کالری مجاز👈500

آب 8 لیوان

مولتی

ورزش ی اپ ورزشی دانلود کردم امروز روز اولم بود خودش زده بود حدود 16 دقیقه ورزش قدرتی بود (عایا کفایت میکنه یا چند تا اپ دیگه رو هم باهم برم چ  جوریاس؟؟؟) میخام ی روز هوازی برم مثلا نیم تا 40 تا ی ساعت رقص روز بعد قدرتی از اپ ک روزبندی شده مثلا روز اول،روزدوم،والی....تا 30 روزه اس)

سلام سرگروهه خوشگلم منتظره شنیدنه نظرت هستم عزیزه دل😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙