2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
👍👍

گزارش ۲۹ مرداد 

صبحانه یک و نیم کف دست نان و یه کم پنیر ۵۰ کالری 

ناهار ۸ قاشق ماکارونی با کلم لقمه گرفتم خیلی گشنم بود 😅😅 و سه قاشق ماست پر چرب و سبزی خوردن ۲۶۲ کالری 

شام املت ۵ قاشق و سه کف دست نان ۳۱۱ کالری 

میان وعده هلو .انگور .هندوانه.خیار .پسته و خرما۵۸۸ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی  ۱۲۱۱ کالری 

چالش گلاب و گلیسرین .ورزش نداشتم یک در میون کردم ورزشم رو 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب بدن به قندم احتیاج داره اگه کلا حذف شه ک حریص میشه ادم بعضیا نمیتونن کامل حذف کنن گلم . من‌خودم ...

سلام عزیز جان ببخش من نتونستم بیام

خودمم مریض شدم.کمردردردوسردرد اصلانمیتونیتم دورگوشی بیام اگه میدونی بی نظمی میشه حذفم کن تا دوره بعد

اگرنه بازیه چندروزبهم فرصت بده تااوضاعم روبراه شه

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام عزیز جان ببخش من نتونستم بیام خودمم مریض شدم.کمردردردوسردرد اصلانمیتونیتم دورگوشی بیام اگه مید ...

سلام گلم انشالله زود روبه راه بشی.

اخه یکشنبه ها هم نمیای برای وزن کشی 

وزنتو حتما بیا بگو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
شکو تو دیگه چرا میکشمت 🤣🤣 ای کلک 😍😍😚😚😚 شوتت میکنم بیرون زود باید بری سبز 🤗

نه خدایی من عااااشق رنگ سبزم خووو چیکار کنم .

تازه سرگروهمم رفیق قدیمیه.

پارتیم کلفته کاریم نداره😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بخدا غصه میخورم میگم چ میخاد بشه😞😟 برو بخاب ننه شبت خوش✋🌹😘

خدا الهی حفظشون کنه و خوب ببین طبیعی زبونم لال زیونم لال خدا اون روز و نیاره فک کن مثلا برای خودم اسن اتفاق میوفتادم شاید منم بد اخلاق تر و داغون تر میشدم.

برای همین همیشه از خدا خواستم منو زودتر از همه عزیزانم بمیرم که طاقت دیدن نبود هیچ کدومشونا نداره.

سلام سلام

همگی سلااااااااااااام

بترکین که همتون تا لنگ ظهر میخوابین😡😡😡😡

پاشین ببینیم ناهار چی میخاین بپزین منم همونم بپزم؟؟؟؟؟؟؟؟

والا باربی ندیده بودیم اینقده بخوابه 

پاشبن ببینم تنبلا.

😒😒😒😒

بپرس عزیزم بلد باشم میگم

قربونت بشم حتما می پرسم در مورد خیاطی 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

گزارش# @هستی،بانو  

صبحانه:خرما۲عدد،چای،پنیر۱۰ گرم،نون(۲۲۹) نهار:بلغور گندم ،قورمه سبزی،سالاد شیرازی (۴۳۷٫۳) شام :جوجه کباب ،کاهو ،گوجه ،۱کف دست نون (۳۹۲) م و : خیار،هویج ،سیب،الو قرمز،انگور(۱۶۲) 

کالری مجاز (۱۲۹۰) کالری مصرفی (۱۲۲۰٫۳)

۱۸ لیوان آب

ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب

حذف قند وشکر

چالش آب قبل غذا

چالش کاهو 

۴ لیوان چای سبز 

ورزش نیم ساعت تردمیل ،۱۴ دقیقه رقص ،۲۰۰۰قدم پیاده رویی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
از وقتی ک اومدم توی گروهت انگیزم صد برابر شده دورو بره برنج نمیرم زیاد.....یکشنبه ها و چارشنبه ها و ...

قربونت برم عزیزدلم. لطف داری.

خودت زحمت میکشی و اراده میکنی من کاری نکردم عزیزم.

خیلی عالیه ک برنج رو کم کردی.4بار درهفته زیاده. همون3بار خوبه. من خودم دوبار در هفته میخورم. 

من مطمئنم ک خیلی زود ب هدفت میرسی چون ماشالا سالم خوری داری و گزارشات همیشه بی نقص بوده.معلومه ک نتیجه میگیری.

ایشالا ک همه تون اول از همه تنتون سالم باشه و بعدش ب هدف نهایی خوش اندامی تون برسین .😊😍