2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
گلم، از اونجایی که ۱ کیلوو به هدفت نمونده، همون ۷۰۰ کافیه😉 

سلام عزیزم اینم گزارشم گزارشمض

چالشها100عددشنادیوار+100درازنشست+50چرخش روسی+4دقه پلانک+3دقه حرکت کششی بازوبافنر.30دقه حلقه.ایناانجام شده.شایداگ شوهرم زودبیان نیم ساعتیم بریم پیاده روی😄 8لیوان اب وخاکشیرابلیووتخم شربتی

مجازفست500مصرفی698😂😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
اره دقیقا ۸ سال دارم بهشون همه چیو میفهمونم🤣🤣🤣ریپ نزن لطفا

خب ایکیو داری به خونواده شوهرت توهین میکنی 😂😂😂😂😂

من که تورک نیستم، صرفا تو پیاما گفتم که دعوا بخابه ، 😆😆😆😆

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم  چالش لقمه با کاهو یا کلمم داریماا خوندیش  بقیش خوب بود

سلام عزیزدلم

تازه امروز دیدم چالشو

چشم اونم انجام میدم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
آدم سیر نمیشه من همش میگفتم  60 بشم بسمه 🤪🤪🤪🤪ولی الان دوس دارم 50 بشم😁😁😁 تو میتونی شکوه ...

فدات شم عزیزم مررررسی از امید دادنت .ایشالا عزیزم اره من میتونم این دو روزه خیلی خوب پیشرفتم امروزم فعلا خوب فستمو رعایت کردم.

سلام اونایی که ترازو دارن یک لیوان جو پرک نپخته چند گرمه ؟

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
سلام من ترازو دارم اما الان جوپرک ندارم قبلا روش نوشته بود هر سهم معادل ۴۵ گرم ۱۶۲کالری

هر سهم یعنی یک لیوان 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
فکر کنم یه لیوان باشه آخه وزنش در حالت خام با لیوان همین حول و حوشه

مرسی گلم 😘

@هستی،بانو گزارش#  

سلام هستی جون گلم   

صبحانه: پنیر 30گرم+گردو 1عدد+انگور 30گرم. کالری:92

ناهار: کتلت 2عدد+سس کچاپ. کالری:379

شام و میان وعده: گیلاس 10عدد+تخمه کدو 30گرم. کالری:217

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز

چالش لقمه با کاهو

ورزش: پیاده روی 1ساعت

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی: 688

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام عزیزم اینم گزارشم  گزارشمض چالشها100عددش ...

سلام گلم🌸

باریکلا👏👏👏👏

دو تا زیر ۷۰۰😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸