2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
چند وقته یه سره داره بلا سرمون میاد  خوبه باز بدتر از اینا نمیشه،

خدانکنه عشقم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

من نمیتونم دیگه بیام تاپیک؟؟؟

ن چرا میتونی فداتشم..تو از بچه های قدیمی هستی

باز از الهه جون بپرس

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396  

37روزتاجذابیت#  

🍀الهی ب امید تو🍀

🍀گزارش فست🍀

💚صبحانه نان ۳۴گرم+۳گرم پنیر+تخی آبپز۱+۵گرم گردو+۱گوجه

💚 ناهار مرغ گریل شده با کاهو

💚چای سبز۲+۱ قهوه

💚میانوعده شلیل +آلو+بادام+شکلات تلخ

💚شام شیر و خرما

💚 ورزش :۱ ساعتو ۱۵ دقیقه🐧بهمراه چالشها

کالری مصرفی۶۰۷

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عزیزم خوبی؟ اره دیگه چاق شدم که برگشتم😃 روال قبل یعنی عضویت نامحدود و زمان آزاد؟ خدا کنه اینط ...

اره ب نظرم خیلی جو بد شده

من رفتم کلا کوبیدم از نو ساختم😅هم جسمی هم روحی فدات توام ببوس علی ک نفس جانمو😘😘😍

خداروشکر❤🥰

همینه بخدا برا کسی مهم نیسی یارو با خودش میگه چقد این حرف میزنه و همیشه غر میزنه ولی هیچی نگه طرفتم ...

دقیقااااااا👏👏👏

@عروسترکم     مینا جون کجایی همینجور منتطرتم

الهی بمیرم ببخش عزیزم

تو خصوصی بهت جواب دادم عزیزم

ب نظرم چون بچه داری نمیشه با خودخواهی و اشتباه شوهرت اینده اونو خراب کنی

زندگی کن خوش و خرم..سعی کن فراموش کنی..پیگیر نباش دیگه هر کاری دوس داره بکنه👎👎👎👎👎

فقط اول ب خودت بعد ب شوهرت ثابت کن ک زندگی خیلی باارزش تر از این حرفاست ک بخوای با کارهای وقیح شوهرت خرابش کنی

گرچه خیلی سخته..من خیلی سخت بود تا عادت کردم..ولی حالم خیلی خوبه...شوهرمم کارهای قبلشو ب نصفه رسونده

@عروسترکم     گزارش#   ۲۷ مرداد 🚩اینک ۳۶ روز مانده  📆 روز ۵۸ رژیم 📆 ...

سلام عزیزم..ن فداات کمکی لازم نداریم..از گروه قرمز فقط د‌و نفر گزارش میدن..بقیه حذف شدن😒😒🙄🙄🙄

من معمولن تند تند میام عشقم..الان مهمون دارم ب خاطر اینه عزیزم..محرم هم چون نذری اینا داریم کمتر میام ولی سعی میکنم زود بیام..شما گزارش بذارین

عدسی پر کالری ولی سرشار از پروتئین عزیزم..و اینکه صبحانه و ناهار و شام رو سنگین خوردی از لحاظ کالری..میان وعده حتما داشته باش

هیچی نوشتم که تازه دیشب فهمیدم که سُر خوردگی مهره ستون فقرات و دیسک خیلی خیلی خفیف کمر دارم😔

واای چه بددد😢

از جایی افتادی؟ فشاری بهش وارد شده؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     37روزتاجذابیت#   🍀الهی ب امید تو🍀 🍀گزارش فست🍀 💚صبحانه نان ۳ ...

به به👌👌👌

تو.بینظیری#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مامان_الیساهستم2  

@سمیه1396  

وبقیه ی دوستانی ک آنلاینن و پیام منو خوندن میخام بذارم کدو سبز آب پز شه هویج و سیب زمینی هم بریزم توش پخته شه با ی دونه گوجه.      من موادشو جدا جدا تو مانکن پخته حساب کردم درسته؟؟؟ مثلا گوجه ی پخته یا سیب زمینی پخته یا زدم هویج پخته بعد کالریش اومده حساب کردم....یا باید خام بزنم چیکار کنم؟؟؟؟ چون خام ک نمیخام بخورم درست زدم عایا؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@مامان_الیساهستم2     @سمیه1396     وبقیه ی دوستانی ک آنلاینن و پیام منو خو ...

اره عزیزم پخته درست زدی.

ی دونه گوجه رو میتونی نزنی. یا ی دونه هویج رو. چون کالیشون پایینه اشکال نداره

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
زیادیش پوست را شل میکنه، گرمیش بالا هس..فشار خون را پایین میاره..قاعدگی را بیشتر میکنه،، سوزش س ...

عزیزم من فستموبا700بستم.اخه خدایی500خیلی کمه😔

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
@مامان_الیساهستم2     @سمیه1396     وبقیه ی دوستانی ک آنلاینن و پیام منو خو ...

درسته.. پخته حساب میشن😉