2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
برای معده اسیدی چیکار باید کرد؟نمی شه رژیم گرفت

تا جایی ک من اطلاع دارم خالی بودن معده باعث ترشح اسید میشه ک دردآوره با چیزای سالم معده ات و پر کن عزیزم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خوبه عزیزم👌👌❤❤

سلام عزیزم صبحانه نخوردم 

ناهار کته یکم و سینه مرغ 

شام سیب زمینی سرخ کرده

مبان وعده چایی تخمه هندوانه شلیل هویج ی شیرینی شکری ک سه تاش۲۰۰کالری میشد

اب کم خوردم 

ورزش نداشتم کار خونه کردم خیلی +درازنشست

چالش برگ کاهو هم هنوز کاهو نخریدم

کالری مجاز و مصرفی ۱۶۴۰

🌹توکلت علی الله 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا جایی ک من اطلاع دارم خالی بودن معده باعث ترشح اسید میشه ک دردآوره با چیزای سالم معده ات و پر کن ع ...

ن با نون برنج ن با غذاهای چرب و ن با سرخ کردنی ها و ن با جیپس و پفک و شکلات و ن با کلا هله هوله هااااا

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم صبحانه نخوردم  ناهار کته یکم و سینه مرغ  شام سیب زمینی سرخ کرده مبان وعده چا ...

شام سیب زمینی سرخ شده؟؟؟؟؟😯😯😱😱🙈🙈🙈🙊🙊🙊

شام سیب زمینی سرخ شده؟؟؟؟؟😯😯😱😱🙈🙈🙈🙊🙊🙊

زیاد نخوردم کالریمم پر نشده بود وقتی همسرم نباشه حوصله ندارم براخودم چیزی درست کنم بچم گفت سیب زمینی نشستیم باهم خوردیم .نونم نداشتیم خلاصه سیب زمینی خوردم الانم گشنمه😁

🌹توکلت علی الله 🌹
عزیزم من جای نبودم که بتونم وزن کنم  و یا حتی خبر بدم عزیزم  وگرنه قبلش خبر میدادم که اخط ...

نکردم😅😅😅

دخترر عالیییی کم کردیی💃💃💃💃💃 یه ۲۰۰ گرم مونده به هدفت... هفته ی بعدی طلایی میشی🥳🥳🥳🥳

خوب، به نظرت جی باعث شد که اینقدر کاهشت خوب بشه؟؟

و در اخر اینکه یه دونه اخطار کوچولوو گرفتی روز یکشنبه🙃(قوانینه،نمیشه کاریش کرد)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره گاهی دلم میسوزه براش میگم هوو بالاسر اوردیم براش...هنوز وقت داشت حس میکنم باوجود نی نی براش کم م ...

الهی عزیزکم😘 اشکال نداره اینجور با هم بزرگ میشن 😍

واسش وقت بذارین یواش یواش رابطشو با خواهرش نزدیک کنین ..فردا مثه دوقلوها میشن هوادار هم میشن😉😉

من خواهر برادرم اینجور بودن قبلا😍😂

هواشو داشته باش احساس تنهایی نکنه قندونک

به حکمتش دل بسپار 🌿
اره دارم هرروز حداقل ۱۰ مین میرقصم دمبل و چالشم دارم سمیه راستی من ی مقاله خوندم ک دمنوش شیرین بیان ...

چه خوب، میگن واسه چربی شکمی هم خوبه👌👌👌👌

فقط ممکنه قاعدگی را یه خورده نامنظم کنه

واسه مردا هم زیاد خوب نی، سردشون  میکنه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@pari95  

سلام شبت خوش عزيزم

صبحانه يك عدد نان تست سبوس دار و ٣٠ گرم پنير و چاي و يدونه قند

ميان وعده هندوانه ١٠٠ گرم و يدونه خيار

ناهار ٣ ق ته چين و يدونه ساق مرغ و ٣ ق اب مرغ

عصر چاي و خرما و هلو و خيار و گلابي

شام ١٢ تا دونه سيب زميني سرخ شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️يه بشقاب كاهو و هويج و گوجه و ٦ تا زيتون

اخر شب شير و يدونه خرما

كالري مجاز ١٥٥٠

كالري مصرفي١٤١٠

چالش اب و كاهو رعايت شد

ورزش ١ ساعت پياده روي 

وای نه میخوام رژیمو شروع کنم منم زیرگروه‌های یه گروه کن لطفا گلم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹وزنم شدید داره ...

گلم الهه قانون گذاشته که هر ۳ ماه، عضوگیری جدید داریم، دوره ی جدید میشه اول مهر...

هر روز بیا تاپیک گزارش روزانه از غذا و ورزشات بده... اینجوری بیشتر انگیزه میگیری...

واست هنوز زوده کالری شماری..ولی میتونی ورزشای سبک انجام بدی و سالمخوری.... . نمیدونم شاید  الهه با قدیمی ها خوش حساب کنه😁و توی یه گروه قرارت بده. برات تکش میکنم.

@بامدادخمار 👆👆👆 

@هستی،بانو گزارش#  

سلام هستی جونم، پیغامت رو خوندم خیلی ناراحت شدم و اگر دعای من قابل قبول باشه خیلی به یادت بودم عزیزم. الهی به حق این ایام عزیز بزودی مشکلت حل بشه   ببخشید سفر بودم و نتونستم دو سه روز گزارش بدم. گزارش امروز:

صبحانه: پنیر 30گرم+گردو 1عدد+نان بربری 1کف دست. کالری:176

ناهار: چیزبرگر متوسط 1عدد+سس کچاپ+آب پرتقال. کالری:906

شام و میان وعده: طالبی 100گرم. کالری:25

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز

چالش لقمه با کاهو

ورزش: پیاده روی 1ساعت

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی: 1108

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام عزیزم صبحانه نخوردم  ناهار کته یکم و سینه مرغ  شام سیب زمینی سرخ کرده مبان وعده چا ...

واي چه شامه دلبري هوس كردم روشم سس ميزدي به به😋😋😋😋😋

نوشه جونت عزيزم

من اخر شبا همش چيزاي خوشمزه هوس ميكنم😅

سلام دوستان با ارداه!!!

درسته من عضو گروهتون نیستم ولی همه ی پیام ها و میخونم و دنبال میکنم اینجارو.

یه سوال دارم لطفا جواب بدین و نظرتونو بگین ممنون:)

اینکه میگن با کالری شماری بدن شل و اویزون میشه چقدر درسته؟

من بعد زایمانم همینجوری شم شکمم شل و اویزون شده 

خیلی نگرانم که لاغر بشم و مثه یه پوست اویزون بشه⁦☹️

دوستانی که به هدفشون رسیدن میشه تجربه هاشونو بگن⁦😘

عمه ی خودم رژیم گرفتن ولی نه کالری شماری ها ازاین رژیم ها که مثلا یه رمز هرچقدرمیخای بستی بخور😳 یا یه روز کلا میوه😶

بدنش بدجوری شل شد(البته میدونم که اون اصولی نبود)ولی اونو که دیدم میترسم اونجوری بشم!!!!

شروع رژیم ۱۴۰۰/۰۳/۱۴✌️💪💙💙💙💙💙💙                   وزن اولیه۷۱😶   قد۱۶۸🤍.     وزن بعد از ۱۰روز:۶۸/۵۰۰😍✌️       💙😍هدف ۶۴😍💙.