2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
@zizigoli  

سلام روز خوش صبحانه تخم مرغ آبپز با نون سنگک ۲۶۸

نهار همبر ۲۰۷ کالری

میان وعده آلبالو خشک بیسکوییت ۲۰۰

شام جوجه کباب و نون سبزی و سالاد دوغ ۴۷۷

شیر کم چرب ۱۱۰

مصرفی ۱۲۶۲

مجاز ۱۴۳۱

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@عروسترکم     مینا جون کجایی همینجور منتطرتم

سلام‌هستی جون من‌امروز پری شدم فشارم پایین بود گزارشم جالب نی بیشتر از کالریم نخوردم ولی ناسالم خوردم انشالله فردا بهتر میشم گزارش بی نقص باشه ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@هستی،بانو  

سلام گلم ورزش ایروبیک وفعالیت زیاد 

کالری مجاز۱۳۰۰ کالری مصرفی۱۱۰۰

چالش کلاب چایی سبز کاهو نداشتم 

صبحانه انگور خیار شلیل 

ناهار دمی گوجه ۱کفکیر نصف سبزی دوغ ماست 

شام تخم مرغ ابپز شلیل خربزه خیار پنیر محلی شکلات تلخ 

میان وعده گلابی 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

@مامان_الیساهستم2      گزارش#    99/5/27 دوشنبه

36 روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان تست جو دو عدد + نان سنگک 1/5 کف دست+ پنیر پروبیوتیک کم چرب ی قوطی کبریت + شیر ی لیوان          کالری👈405

میان وعده صب👈بلال نصف عدد.    کالری👈41

ناهار👈سیب زمینی آب پز ی عدد متوسط رو ب کوچک + ماست کم چرب ی لیوان.         کالری👈216

میان وعده عصر👈هندوانه 2 قاچ + انگور ی لیوان + خرما 2 عدد         کالری👈266

شام👈شیر و دارچین ی لیوان + انجیر 4 عدد + گلابی ی عدد بزرگ.       کالری👈360

کالری مصرفی👈1290

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

مولتی

ورزش نداشتم بدنم پرو میشه ی روز در میون ورزش میکنم 😂😂😂😂

چالش سرکه و دمنوش دارچین و زنجبیل انجام شد

کاهو کلم حساسیت دارم نمیتونم استفاده کنم😅😅

سلام سهیلای خوشگلم خسته نباشی خوشگل خانوم اگه ایرادی داره بگو گوشم با شماست

درصمن من دیشب بعده گزارشم هندوانه خوردم سر اون از کالری امروزم کم کردم با اجازه😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خوبه گلم دیشب جواب دادم عزیزم

ا پس من ندیدم 

ممنونم 😚

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بدون رژیم هم می شه لاغر شد؟ به علت خرابی معده نمی تونم رژیم بگیرم

ندیدم و نشنیدم بدون ورزش میشه ولی بدون رژیم ندیدم 😧😧

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
نون زیاد می خورم

نون و برنج منبع اصلی چاقیهای شکم و پهلو هستند سعی کن بیشتر میوه جات سبزیجات هویج کدو خیار پروتعین و برنج و نون هم خوبه ولی محدود 3 بار در هفته برنج و نون هم 40 گرم نهایتا در طول روز سرخ کردنی ها و هله هوله قندهای مصنوعی شکر حذف شه کلا