2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
دلم براتون تنگولیده بود یه دنیا

عزیزم.. ما بیشتر💚

اومدی که بمونی دیگه عاره؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا ممنونم ازت عزیزم مرسی بخاطر لطف زیادت خوش انگیزه من😍😘

فدااات خوشکل خانووم😍😘😘😘

مادر مهربوون😊🥰

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
خوب واقعا فیس دادن هم داره خوشا به سعادتت. آوا با نی نی کنار اومده؟

آوا کاری به نی نی نداره اصن انگار نی‌نی رو نمیبینه🙄🙄🙄فقط تا گریه کرد جیییییغ میزنه ماماااااان بیا ابن داره گریه میکنه😑😑😑میگم آوا آجی رها آجیه کیه؟میگه آجیه مامانشه😨😨😨😨

گزارش#  

@zizigoli  

سلام

صبحانه..سیب .۵ عدد پسته.... ۴۶ کالری

ناهار...۱۵۰ گرم مرغ . گوجه ۱ عدد.فلفل تند سبز ۱ عدد.سبزی خوردن. دوغ ۱ لیوان     ۵۰۹ کالری

شام...سیب  ...... ۷۸ کالری

میان وعده..عسل .گردو ۲ عدد..نصف لیوان آب انبه.تخمه افتاب گردان .هلو .شلیل..۴۶۵ کالری

آب ۸ لیوان

چای سبز ۲ لیوان

مصرفی ..۱۰۹۸ 

مجاز ۱۲۰۰

ورزش

نیم ساعت حلقه

۲۵۰  تا طناب 

۲۰۰ تا دراز نشست با کش

چالش تناسب اندام ۳۰ روزه جدید

چالش شکم صاف ۳۰ روزه

چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی

۱۰ دقیقه رقص 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
آوا کاری به نی نی نداره اصن انگار نی‌نی رو نمیبینه🙄🙄🙄فقط تا گریه کرد جیییییغ میزنه ماماااااان بیا ...

عزیزم چه باحال😍😍😍

😂😂😂😂😂آبجی مامانشه😆😆😆

الهی بچم خودش کوچولوعه😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزیزم چه باحال😍😍😍 😂😂😂😂😂آبجی مامانشه😆😆😆 الهی بچم خودش کوچولوعه😘

آره گاهی دلم میسوزه براش میگم هوو بالاسر اوردیم براش...هنوز وقت داشت حس میکنم باوجود نی نی براش کم میزارم...ولی همینم تا رها خوابید میرم سراغش بازی و اینا دوتایی هم که خوابیدن خونه تمیز گردن و غذا پختن

گزارش#   @zizigoli     سلام صبحانه..سیب .۵ عدد پسته.... ۴۶ کالری ناهار...۱۵ ...

عالیه گلم خسته نباشی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نگو خاهر که مثی خر تو گل گیر کرده بودم همه جوره😭

إ وااا.. چی شده بود مگهههه😣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

عضو کی میگیرید

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫